06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Over mij

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met Reiki, ik werd een ander mens.

Ik maakte parfum van rozenblaadjes…

 

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik meer dan 1 ding zou doen, ik bevond me niet in 1 hokje. Toen niet en nog steeds niet. Ik zat vaak in andere werelden. Ik maakte van rozenblaadjes parfum en verzamelde stenen waar ik een museum voor oprichtte. De restanten van korreltjes koffie in de doorzichtige verpakking, vermengd met water, daar droomde en zweefde ik uren mee weg…

In mijn leven is de spiritualiteit versterkt en is mijn gevoeligheid toegenomen. Mijn levenspad is kronkelig met vele zijwegen. Soms met diepe dalen van ziek zijn en burn-out. Die levenservaringen leidde mij naar wie ik nu ben en waardoor ik nu een ander op een holistische wijze kan helpen bij ‘vage’ klachten.

Het werk als zelfstandig communicatieadviseur, COMM-ON+, wakkerde de persoonlijke begeleiding aan en mijn spiritualiteit kwam tot bloei, ‘out in the open’. De ander helpen met communicatievraagstukken, dat doe ik nog steeds met veel liefde en toewijding.

Het moment dat ik werd wakker geschud en kennismaakte met reiki, was in 2008, ik ontving toen de eerste Reiki inwijding bij De Regenboogvlinder, ik werd overweldigd, wat een ervaring! Maar ja, al snel merkte ik dat dit niet ‘normaal’ was en gebruikte ik het alleen in mijn gezin.

In 2019 ontving ik de Reiki 2 inwijding. Dat was de inspiratie, de trigger om verder te gaan en therapeut te worden. Tijdens de opleiding kwam ik in aanraking met de holistische aanpak, onder andere door het gebruik van etherische oliën, edelstenen en klankschalen. Ik voelde me een ander mens en wist dat ik hiermee verder wilde. Ik voelde me weer ‘normaal’ en compleet. Ik wilde andere mensen helpen om in hun leven meer in balans te komen en te helen. Het idee voor een eigen praktijk kreeg een boost.

Ik verbreedde mijn kennis met de opleiding massage therapeut, Wellness Academie. Belangrijkste reden van masseren was dat ik graag met (edel)stenen werk. De hotstonemassage, stenen die energie doorgeven aan het lichaam en als een warme hulp tijdens de massage de energie weer te laat stromen. Kortom, ik zag steeds meer mogelijkheden om mensen te ondersteunen in de zoektocht naar balans in het leven.

Inmiddels ben ik Reiki Master en heb de Reiki 3A inwijding mogen ontvangen van Sandra van Lenthe van Succesvol in Balans. Als therapeut help ik mensen op een integere, warme en intuïtieve manier. Ieder mens is uniek en daarom zijn de behandelingen dat ook.

Ik gebruik heel graag natuurlijke producten op een zachte en liefdevolle manier. Al eerder maakte ik kennis met de etherische oliën van DōTERRA. Ik verdiepte me meer en leerde tijdens de training de zachte, helende en liefdevolle massage met deze oliën, AromaTouch® Technique.

Mijn interesse in holistische manieren van herstel, balans vinden en weer lekker in je vel zitten, heb ik een inmiddels een ruime keus aan behandelingen in mijn praktijk. Kijk hiervoor bij Behandelingen.

Samen kijken we wat bij je past en wat je op dat moment nodig hebt. Vaak weten mensen al wat ze nodig hebben zodra ze een afspraak maken.

Ik ben ontzettend dankbaar dat Reiki en al die andere mooie behandelmethoden op mijn pad zijn gekomen. Met rotsvast vertrouwen in mijn intuïtie breng ik de ander wat hij of zij nodig heeft.

Dankbaar ben ik dat ik de universele levensenergie mag doorgeven en zo anderen kan ondersteunen op hun levenspad. Ik nodig je daarom graag uit om jou pad verder te verkennen met een steuntje in de rug.

“Het geluk zit hem in kleine dingen, niet in geld of bezit, wel in een goede gezondheid en weten dat je goed bent zoals je bent.”

Meer balans in jouw leven, op een natuurlijke manier.

Dit is een afbeelding van Lenie van der Zande - Eigenaar Plus Voor Jou en COMM-ON+

COMM-ON+

Op de Over mij pagina van COMM-ON+ vind je meer over mij en wat ik doe voor ZZP-ers. In mijn blogs lees je hoe ik dat doe en lees je meer over mijn ervaringen. Zoals dat stukje van mij communicatie raakt, zo raakt Reiki het andere deel van mijn communicatievaardigheden. Liefs, Lenie

Ik voelde direct de energie en warmte stromen

Wat zo fijn is, is dat je bij Lenie je welkom voelt. Ze is een warme, lieve vrouw, hierdoor voel je je gehoord. Daarbij voelt zij je precies aan en voelt wat jouw kan helpen. Laatst heb ik een reiki afstanfsbehandeling mogen ontvangen. Ik voelde direct de energie en warmte stromen. Voelde hoe ik spanning mocht loslaten en voelde de rust heerlijk over mij heen komen. Na de behandeling bericht Lenie je wat ze heeft gevoeld en waar ze de energie heeft mogen geven, dit klopte allemaal, zo bijzonder. Ook het gegeven advies is heel fijn en een mooi bewust zijn momentje. Deze behandelingen zijn een cadeautje voor jezelf...
- Inge Walsweer (raadt Plus Voor Jou aan via Google)

Ervaren dat je niet je oude overtuigingen bent, maar dat je lijf dat projecteert in je leven...

"Een aantal Reiki behandelingen ondergaan om totale rust in mijn lijf en hoofd te ervaren. Ondersteund met oliën van doterra. Een warme ervaring van ruimte waar rust en sereniteit is en nabijheid van Lenie waar alles mag zijn zoals het is.
Ervaren dat je niet je oude overtuigingen bent en dat je lijf dat juist projecteert in je leven.
Mijn hoofd laat mijn lijf beïnvloedbaar zijn op een negatieve wijze.
Nu beter in het nu leren zijn en blijven ontwikkelen in ontspannen nieuwe paden inslijten❤"
– Denise de Jong (raadt Plus Voor Jou aan via Facebook)

Reiki, fijn en raak!

"Ik vond het heel prettig. Vanaf de ontvangst straalde je warmte, rust en echte aandacht uit. Je liet merken dat je goed wist wat me bezighield en welke behandeling bij me paste. Ook achteraf het stukje uitleg vind ik fijn en raak."

Anonieme review na een reiki behandeling

Aromatouch Technique DōTERRA - traject voor meer balans

In de afgelopen week heb ik van mijn tweede aroma touch behandeling mogen genieten. Een behandeling die Lenie voor mij heeft gekozen en vooraf heeft uitgewerkt, nadat ze zich in mij als persoon verdiept heeft. Ik vind het bijzonder om te mogen ervaren hoe goed deze behandeling bij mij past en hoe goed ik mij achteraf voel(de). Vol vertrouwen ga ik met haar een traject in, om beter in balans en weer in mijn eigen kracht te komen. Bedankt lieve Lenie❤

– Carla van den Bos (review Facebook)

Bedankt Lenie!

“Vorige week mijn gewonnen massage gekregen. Echt even een heerlijk ontspan momentje. Zeker een aanrader voor iedereen! Bedankt Lenie!”

– Melinda Terken-Koppel (Facebook)

Na de behandeling neemt Lenie de tijd voor je om te horen hoe je het ervaren hebt.

Ik heb bij Lenie inmiddels diverse behandelingen ondergaan. Reiki, Aroma Touch therapie en Chinese hoofdmassage. De ruimte die zij daarvoor gebruikt voelt als een warm bad. Lenie behandelt je met volle aandacht en dat is voelbaar. Na de behandeling neemt ze de tijd voor je om te horen hoe je het ervaren hebt. Vooral de Aroma Touch therapie vond ik zeer ontspannend. Dit door de zachte liefdevolle aanrakingen en de heerlijke geuren. Lenie is een warme persoonlijkheid en ik raad een behandeling bij haar zeker aan.

Liefdevolle reiki behandeling

Net een liefdevolle en ontspannende Reiki behandeling van Lenie gekregen. Erg bedankt hiervoor, ik heb genoten.

- Sylvia Wijnen (5 sterren Google)

Werkelijk heerlijke massage

“Net mijn eerste, werkelijk heerlijke massage van Lenie mogen ontvangen. Wat een prachtmens. Deze massage verdiende ik via mij moeder, door de liefdevolle actie #masserendoenwesamen, zo bijzonder en zo gegund. Ik voelde hem goed vandaag, het raakte mij. Ik hoop zeker nog eens langs te gaan ❤ Nogmaals bedankt lieve Lenie ❤”

– Leontine van de Pol (Facebook)

Ik voel me anders... (Access Bars)

“Lieve Lenie, Ik voel me anders. Niet bewuster van de mooie wereld, niet bewuster van de mooie mensen om me heen, maar bewuster van mezelf. Lees verder ...

– Maaike Helmond (5 sterren beoordeling - Google)

Ik kan iedereen Lenie aanbevelen, met veel kunde en kennis kan ze ook jou weer de teugels van jouw leven in handen geven.

Goed voorbereid en helemaal ingetuned op mij heeft zij, voor dat ik kwam, al een behandeling uit haar ruime assortiment voor mij gekozen. Bijzonder dat haar keuze de juiste was na de door mij getrokken kaart en haar uitleg bij deze kaart. Ik heb een Reiki behandeling met stenen van Lenie ontvangen, ik voelde mijn hele systeem mega stromen. De dag daarna was ik erg moe, "mijn lichaam was hard aan het werk" vertelde Lenie. Lees verder ...

– Berlinda Ocks, Oilin (5 sterren beoordeling - Google)

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Ik maak nu een afspraak

Heel goed idee!
06 45 96 25 28

 

Openingstijden

Maandag- Donderdag: 9 uur - 21 uur
Vrijdag: 9 uur - 17 uur