06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Reiki cursussen

Voor persoonlijke ontwikkeling en groei van binnenuit volg je een Reiki cursus bij Plus Voor Jou

Cursusdata 2024

Dinsdag 4 juni (Reiki 1)
Vrijdag 7 juni
Zaterdag 8 juni
Dinsdag 11 juni
Donderdag 13 juni
Dinsdag 18 juni
Vrijdag 21 juni
Zaterdag 22 juni

Wil jij Reiki leren en een cursus Reiki 1 of 2 volgen, stuur een verzoek via contact, via app of via de online planner. Kies hiervoor Reiki cursus meer informatie (gratis).

Wil je een andere datum de cursus volgen of liever privé? Laat het me weten via app

06 45962528

Reiki 1 cursus

Een Reiki 1 inwijding ondersteunt en helpt jou persoonlijke groei en ontwikkeling. De Reiki 1 cursus geeft informatie, oefeningen en uitleg over Reiki eerste graad. Het is de eerste stap op jouw Reikipad.

Het is de manier om kennis te maken met Reiki en je mag voelen en ervaren wat deze energie met je doet. Want Reiki stimuleert en activeert het zelfhelend vermogen. Je krijgt meer vertrouwen in de kracht en energie van binnenuit. Reiki vergroot jouw bewustzijn.

Na de inwijding mag je beter voelen wat je nodig hebt en beter voelen wat je werkelijk wilt. Want Reiki is de versterker van jouw levensenergie.

Reiki eerste graad is vooral gericht op het fysiek lichaam en het behandelen van jezelf en bij een ander. Bijvoorbeeld bij lichamelijke klachten zoals rug- en hoofdpijn. Reiki ondersteunt jouw zelfhelend vermogen.

N

Een Reiki cursus is een liefdevol cadeau voor jezelf

N

Reiki ondersteunt jouw zelfhelend vermogen

N

De Reiki cursussen ondersteunen jouw welzijn

N

Een zelfbehandeling zorgt voor dagelijks rustpunt en balans

N

Reiki geeft je nieuwe inzichten

N

Reiki voedt lichaam en geest

Ik start mijn Reiki reis, ik geef me op voor Reiki eerste graad

Reiki 2 cursus

Tussen de eerste en tweede graad cursus zit een periode van minimaal 8 weken. Je hebt dan goed kunnen oefenen en je hebt Reiki meer geïntegreerd in je leven. Je hebt even de tijd gehad om te wennen aan de nieuwe vaardigheid en dat is een goed begin voor de cursus Reiki tweede graad. Samen bespreken we vooraf of je klaar bent voor de volgende stap.

De Reiki tweede graad inwijding maakt jouw kracht sterker op alle fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Je kruin staat meer open.

Daarnaast kan je met minder tijd een krachtige zelfbehandeling geven, een ander behandelen en zelfs via gedachtekracht iemand op afstand behandelen.

Het is geen enkel probleem wanneer je ergens anders Reiki eerste graad inwijding hebt ontvangen. Voel je welkom.

 

Raak geinspireerd met wat engelse woorden wat reiki cursus kan doen voor je

“Verwonder jezelf en wordt bewust van de kracht in jou met Reiki”

Reiki 3 cursus

Heb je 1 en 2 inwijding ontvangen, dan kun je de Reiki 3A cursus volgen. Je wordt dan ingewijd tot Reiki Master. Plus Voor Jou geeft vooralsnog alleen de 3A cursus, want 3B heeft ook een stage nodig en een langere opleidingstraject. Na de 3B inwijding ben je Reiki trainer en mag je cursussen en inwijdingen geven.

Een Reiki cursus is een investering in jezelf

Een zelfbehandeling Reiki als ontspanning

In deze huidige wereld waarin we veel in ons hoofd zitten en alleen maar drukker worden is een Reiki zelfbehandeling een eenvoudige manier om jezelf te ontspannen. Na de Reiki 1 ben je direct in staat dit te doen en na een korte periode van oefenen ook bij anderen. Geef je aan bijvoorbeeld partner, kind of vriend een behandeling, doe je dat via handoplegging. Jij bent het doorgeefluik van de universele levensenergie. Deze energie kan ontspannend werken en is ondersteunend voor het zelfhelend vermogen. Op het platform van Internationale vrouwendag vertelt de eigenares over haar ervaring met Reiki, hoe verbazingwekkend en eenvoudig kan zijn

Reiki als behandelmethode – de oorsprong

Reiki is meer dan honderd jaar oude behandelmethode, herontdekt in Japan door Mikao Usui.

Rei betekent Gods wijsheid of de hoogste kracht en ki betekent onze eigen levensenergie. Reiki: spiritueel geleide levensenergie. Het is de energie en kracht die ons omringt en door ons heen stroomt. Mikao Usui is de geestelijk vader van Reiki. Hij ging er vanuit dat iedereen eigen levensenergie heeft. Tijdens de Reiki 1 cursus leer je hier meer over.

Meer over Plus Voor Jou

Ik ben Lenie van der Zande, eigenaar van Plus voor jou, de praktijk voor reiki & massage. Van jongs af aan wist ik dat ik ‘anders’ was. Ik zat vaak in andere werelden. En wat wist ik dat goed te verbergen… Ik werd op school geplaagd en gepest, dat ervaarde ik zo, daardoor kroop ik ervoor weg. Gelukkig is mijn spirituele ontwikkeling door de jaren heen versterkt en mijn sensibiliteit is toegenomen. Hierdoor is in mijn leven is de spiritualiteit en gevoeligheid niet langer weg te denken.

Niet alleen bij jou, maar ook mijn levenspad is kronkelig met vele zijwegen. Soms met diepe dalen van ziek zijn en burn-out. Die levenservaringen leidde mij naar wie ik nu ben en waardoor ik nu een ander op een holistische wijze kan helpen bij ‘vage’ klachten. Lees hier meer over mijn ontwikkeling als Reiki therapeut.

Vragen of meer informatie over de cursussen

Ik kan me voorstellen dat je na het lezen vragen hebt of eerst meer wilt weten. Neem dan gerust contact met mij op. Dat kan via mail, app of gewoon even bellen. Ook kun je op de site het contactformulier invullen.

Er is veel mogelijk bij Plus Voor Jou om het jou licht en gemakkelijk te maken. Heb je bijvoorbeeld liever een 1 op 1 cursus in plaats van een groepscursus, ook dat kan.

Hoe ziet een Reiki cursus eruit

De Reiki cursus bij Plus Voor Jou duurt 1 dag en start om 9:30 met:

  • ontvangst
  • kennismaking
  • uitleg
  • inwijding
  • zelfbehandeling
  • oefening

Je ontvangt een uitgebreid cursusboek. Ook voor thee, (vegetarische) lunch en versnaperingen wordt gezorgd.

De cursuskosten

De cursus Reiki 1 kost €175,=.

Cursus Reiki 2 haakt perfect aan Reiki 2, maar ook die cursus kost €175,=. In de kosten zijn lunch, tussendoortjes en het cursusboek inbegrepen.

Kijk hier voor beschikbare data.

Locatie:

De Weideblik Yoga en opleidingscentrum

Bosweg 20 in Wageningen

 

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Afspraak maken

Heel goed idee!
06 45 96 25 28

 

Openingstijden

Maandag en dinsdag:
18 uur - 21 uur
Woensdag, donderdag en vrijdag: 9 uur - 18 uur

Goed om te weten
Ik ben geen arts. De behandelingen bij Plus Voor Jou kunnen ondersteunen en aanvullen. Maar de behandelingen zijn géén vervanging van reguliere medische zorg. Raadpleeg bij twijfel altijd een (behandelend) arts.