06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

stress en vermoeidheid – massage werkt – ontspanning Wageningen

Heb je last van stress, vermoeidheid of ben je op zoek naar manieren om te ontspannen en jezelf weer op te laden? Dan ben je als je zoekt naar ontspanning Wageningen, hier aan het juiste adres.

Ik geloof erin dat natuurlijke bronnen ondersteuning kunnen bieden om meer balans in je leven te ervaren. Ik ben Lenie van der Zande, Plus Voor Jou voor meer balans in je leven.

Burn-out en stress

Veel voorkomende problemen zijn burn-out, stress en vermoeidheid zijn veelvoorkomende problemen. Heb je een jong gezin, zorg je met liefde voor (hulpbehoevende) ouders en heb je daarbij ook een baan, dan is het gemakkelijk jezelf te vergeten. Je zet jezelf op de tweede, derde of vierde plaats. Terwijl tijd voor jezelf nemen belangrijk is om te kunnen blijven zorgen voor de mensen om je heen.

pagina afbeelding onstpanning wageningen

We zetten onszelf vaak op de laatste plaats en de ontspanning ‘komt nog wel’, dat is wat ik vaak hoor. Ik heb ervaring met overwerkt zijn, burn-out, daarover kun je lezen op de Over mij pagina. Ik zie het veel in mijn praktijk. Vaak hoor ik werkdruk, vermoeidheid, stressvolle baan en ook burn-out. Het is tijd voor selfcare!

Helend en ondersteunende werking en vooral ontspanning

In de praktijk bied ik verschillende massages aan waarbij ik gebruik maak van essentiële oliën als extra supplement. Ik zoek wat past bij het moment, vaak rustgevende en ontspannende oliën.

“Neem de tijd om te investeren in jezelf – voor meer balans in je leven”

Verschillende technieken

Een van de technieken en bijpassende oliën is de AromaTouch. Deze techniek gaat in combinatie van 8 verschillende oliën van doTERRA. Die zijn op elkaaar afgestemd en worden in een specifieke volgorde aangebracht. De oliën ondersteunen het immuunsysteem en het algehele welzijn. Tijdens de AromaTouch massage worden de oliën zachtjes aangebracht op de rug, nek, hoofd en voeten, waarbij specifieke massagetechnieken worden gebruikt om de oliën diep in het lichaam te laten doordringen. Welke oliën dat zijn lees je uitgebreid in het blog dat ik schreef over de oliën die worden gebruikt bij de aromatouchmassage.

Meer uitleg over techniek Symphony of the cells

Een andere techniek en behandeling is Symphony of the Cells, ik noem het Behandelingen met oliën voor meer balans. Deze techniek maakt gebruik van specifieke protocollen per klacht. Deze zijn zorgvuldig samengesteld om specifieke lichaamssystemen te ondersteunen en weer terug in balans te brengen.

Elk protocol heeft een specifiek doel, vooral gericht op verminderen van stress, verzachten van burn-out klachten en het ondersteunen van het immuunsysteem. Tijdens de Symphony of the Cells massage worden de oliën aangebracht op en rond de ruggengraat (spinal technique), gevolgd door zachte massagetechnieken om de oliën te helpen absorberen en hun werk te laten doen.

Welke oliën zijn geschikt voor ontspanning

Naast de AromaTouch en Symphony of the Cells technieken maak ik ook gebruik van andere DōTERRA oliën, zoals Lavendel, in het blog over vinden van jouw levensdoel vertel ik je veel over de werking van Lavendel.  Frankincense, Ylang Ylang, Bergamot en Eucalyptus. Deze oliën hebben allemaal unieke eigenschappen die bijdragen aan ontspanning, stressvermindering en herstel van balans.

Gezonde balans en ontspanning voor thuis

Vaak werk ik met doTERRA oliën gericht op ontspanning en verminderen van stress, maar ook op het ondersteunen van herstel van het lichaam en het bevorderen van een gezonde balans.

Kies je voor een behandeling op maat, dan leer je de oliën kennen. Als je wilt maak ik na de behandeling een samenstelling van de gebruikte oliën, zodat je thuis nog lang kan nagenieten van de geuren en de ondersteunende werking.

Als je op zoek bent naar een moment van ontspanning in omgeving Wageningen, neem dan contact met me op of maak online een afspraak.

Zorgen voor jezelf, is zorgen voor de ander. Boek daarom een plusmomentje bij Plus Voor Jou.

Reikibehandeling

Als Reiki Master heb ik alledrie de inwijdingen mogen ontvangen. Daarnaast ben ik reiki therapeut. De kwaliteit is hoog en ik sta daarom ook als therpauet ingeschreven bij het CAT.

EFT – Emotional Freedom Technique

EFT – Emotional Freedom Technique is een methode die ik toepas bij Reiki behandelingen. Het helpt bij los laten van veel voorkomende klachten bij stress.

Access Bars

Access Bars® helpt bij het ontspannen en je hoofd leeg te maken. Access Bars® is een hele milde en vriendelijke techniek die wordt toegepast tijdens een Access Bars® behandeling.

DōTERRA

Voor massages zoals de AromaTouch® Technique gebruik ik uitsluitend DōTERRA etherische oliën en de draagolie: gefractioneerde kokosolie. Maar ook voor de Reiki behandelingen en andere massages gebruik ik DōTERRA.

Gefractioneerde kokosolie tast eigen talgproductie niet aan, is minder vet en daardoor wordt de essentiële olie beter opgenomen door de huid. Het bindt zich niet met de draagolie maar doet zijn werk in jouw lichaam. Daarom is kokosolie de perfecte olie voor deze massagetechniek.

Lees de klantervaringen

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Ik maak nu een afspraak

Heel goed idee!

06 45 96 25 28

Openingstijden

Maandag- Donderdag: 19 uur – 21 uur
Vrijdag: 9 uur – 17 uur

Goed om te weten
Ik ben geen arts. De behandelingen bij Plus Voor Jou kunnen ondersteunen en aanvullen. Maar de behandelingen zijn géén vervanging van reguliere medische zorg. Raadpleeg bij twijfel altijd een (behandelend) arts.