06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Workshop DōTERRA

Beleef, leer en ervaar de oliën van DōTERRA

Beleef, leer en ervaar tijdens een DōTERRA workshop

Lang geleden kwam ik in aanraking met DōTERRA. Mijn eerste ervaring: peppermint. WOW! Ik had een ontzettende hoofdpijn en het eerste wat voor handen was was de essentiële olie van dōTERRA. “Probeer het eens,” zei iemand mij. Vanaf dat moment was ik verkocht. Daarom geef ik zo ontzettend graag een workshop DōTERRA.

DōTERRA ondersteunt

DōTERRA kan diverse lichaamssystemen zoals het immuunsysteem ondersteunen. Je voelt je energieker door gebruik te maken van de essentiële oliën.

N

Voel de oliën

N

Ruik de oliën

N

Ervaar zelf

N

Leer meer over DōTERRA

N

DōTERRA voor meer balans in je leven

DōTERRA verkrijgt al de ingrediënten op een holistische manier. Juist daarom past DōTERRA in mijn praktijk. Ik gebruik het voor de Aromatouch, de Symfony of the Cells en bij de diverse andere holistische behandelingen als remedie. Kijk hoe jij DōTERRA mag gaan gebruiken in je dagelijks leven. In de diffuser, in de keuken en op je lichaam.

Terug naar de natuur

Door gebruik te maken van de producten van DōTERRA, kom je weer een stapje dichter bij de natuur. DōTERRA maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten.

Workshop Doterra introductie

Wil jij ontdekken wat essentieël oliën voor jou, jouw gezin, gezondheid en welzijn kan betekenen? Boek dan online deze workshop. Als gastvrouw of heer krijg je een GRATIS houder voor jouw favoriete oliën cadeau.

Workshop maak je eigen pure parfum

Heb jij zin in een fijne avond waarbij je samen met vriendinnen en familie je eigen pure parfum maakt? Boek dan online deze workshop. De gastvrouw ontvangt ook nu een tasje voor de fijnste oliën voor onderweg.

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact met mij op. 

DōTERRA op proef mee naar huis

Tijdens een Reiki behandeling of andere behandelingen maak ik gebruik van DōTERRA producten. Soms is het goed om dit thuis te blijven doen. Je kunt bij mij een aantal verschillende oliën aanschaffen of een eigen account aanmaken zodat je zelf mag bestellen. Maar soms geef ik ook op proef een monster mee. Zo kun je oefenen met de oliën. 

 

Doterra olie blend Balance

Leer DōTERRA kennen tijdens een workshop

Intro workshop

Tijdens een introductie workshop mag je ruiken, smeren en proeven.

Nodig vriendinnen uit
Ken jij mensen die net als jij op een natuurlijke manier willen werken aan hun gezondheid? Geschikt voor 4 personen.
Ook online
Als de afstand te groot is of in sommige andere situaties is, geef ik ook de workshop online.
GRATIS
Deze DōTERRA etherische oliën workshop is helemaal gratis.

“Op een gezonde manier omgaan met klachten. Terug naar de natuur”

Wacht niet, plan dit leuke avondje uit

De workshop DōTERRA oliën EHBO is een hele mooie manier om kennis te maken met DōTERRA, de oliën en andere producten. Ik doe dit om mijn kennis en ervaring te delen. Om te laten zien hoe DōTERRA mij helpt in mijn leven. Ik ben blij dat ik dat mag doen, wat ben ik een gelukkig mens. En daarom is het helemaal gratis!

Hoe ziet een EHBO workshop eruit

Allereerst leren we elkaar kennen. Vervolgens vertel ik wat over de herkomst en hoe DōTERRA werkt.

Uiteraard is het de bedoeling dat we zelf ervaren hoe de oliën smaken, voelen, ruiken en dat mag je helemaal zelf ervaren. 

Bovenaan staat dat we samen plezier hebben, dat jij wat van mij leert en ik wat van jou. Kom ik niet uit een vraagstuk, dan heb ik zoveel DōTERRA kenners om mij heen die ons verder helpen. 

Doterra wellness advocate

Boek jij een workshop?

Dit kan tot maximaal vier personen. Je vindt het in de online omgeving. Ik kom bij je thuis, op locatie of hier in de praktijk.

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Afspraak maken

Heel goed idee!
06 45 96 25 28

 

Openingstijden

Maandag en dinsdag:
18 uur - 21 uur
Woensdag, donderdag en vrijdag: 9 uur - 18 uur

Goed om te weten
Ik ben geen arts. De behandelingen bij Plus Voor Jou kunnen ondersteunen en aanvullen. Maar de behandelingen zijn géén vervanging van reguliere medische zorg. Raadpleeg bij twijfel altijd een (behandelend) arts.