06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Behandeling met oliën voor meer balans

Protocollen van Symphony of the Cells™ – een behandeling met oliën voor balans in je leven

Protocollen van Symphony of the Cells voor balans in je leven

Alle behandelingen bij Plus Voor Jou zijn gericht op meer balans te ervaren. De protocollen van Symphony of the Cells™ kan een vorm zijn die jou weer in balans kan brengen. Elk protocol is een behandeling met oliën voor meer balans. Natuurlijk kies ik altijd voor DōTERRA essentiële oliën.

Ruim 25 jaar geleden bedacht Boyd Truman protocollen die hij Symphony of the Cells™ noemde. Hij koos voor elke behandeling met oliën voor meer balans en gebruikt daarbij de bijbehorende massagetechniek. Hij reist over de hele wereld om de techniek door te geven en meer uit te leggen hoe de oliën van DōTERRA samenwerken voor meer balans in de systemen van jou lichaam.  

De Symphony of the Cells™ ofwel SOC, is een unieke massagetechniek die is toe te passen bij allerlei veel voorkomende klachten, maar elke behandeling met oliën voor meer balans. De protocollen richten zich op specifieke lichaamssystemen: het limbische systeem, het immuunsysteem, het spijsverteringsstelsel en het endocriene systeem.

 

N

Voor meer balans in je leven

N

Symfony of the Cells™ voor harmonie

N

Ervaar zelf de kracht van de olie combinatie

N

Ervaar de bijbehorende massagetechniek

N

Wat mag SOC voor jou betekenen?

Werkwijze Symphony of the cells™

Elke olie wordt afzonderlijk aangebracht op en rond de wervelkolom, want daar lopen belangrijke meridianen (energiebanen) van kruin naar voeten. Ten eerste worden de oliën op de rug aangebracht. Ten tweede ook onder de voeten. Het ruiken vormt een belangrijk onderdeel tijdens een SOC behandeling.

Houd na de behandeling rekening met dat jouw lichaam gaat reinigen, ofwel ontgiften, daardoor moet je misschien vaker naar de wc, ben je meer vermoeid of emotioneel. Drinken is heel erg belangrijk, vooral water en kruidenthee.

De protocollen van SOC dragen bij aan meer balans in je lichaam. Als de cellen goed op elkaar zijn ingespeeld, als in een symfonieorkest, kan het lichaam weer in balans komen.

Terug naar de natuur

Door gebruik te maken van de producten van DōTERRA, kom je weer een stapje dichter bij de natuur. DōTERRA maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten.

DōTERRA verkrijgt al de ingrediënten op een holistische manier. Juist daarom past DōTERRA in mijn praktijk. Ik gebruik het voor de Aromatouch, de Symfony of the Cells en bij de diverse andere holistische behandelingen als remedie. Meer over DōTERRA vind je hier

Doterra wellness advocate

 

Aromatouch voor de rug maar voor hele lijf

Over SOC en Boyd Truman

Meer dan 29 jaar ervaring

Boyd heeft al ruim 29 jaar ervaring met de oliën van Doterra en de protocollen die hij heeft ontwikkeld.

De applicatietechniek
De applicatietechniek omvat het aanbrengen van de oliën op gebieden waar veel zenuwuiteinden zich bevinden: over de hele rug en naar de onderkant van de voeten.
De ontwikkeling van Boyd
Boyd Truman ontwikkelde Symphony of the Cells™ met behulp van meer dan 29 jaar praktische kennis en ervaring met pure essentiële oliën van therapeutische kwaliteit.
Therapeut en leraar
Toen hij zijn reis in de wellness-industrie begon, studeerde hij massagetherapie en trainde hij in verschillende modaliteiten, waaronder met essentiële oliën. Ervaring en studie hebben hem geleerd welke essentiële oliën bij uitstek geschikt zijn voor verschillende lichaamssystemen/condities. Om zijn kennis met anderen te delen en anderen te helpen de kracht van essentiële oliën te ervaren, creëerde Boyd de verschillende SOC essentiële olie toepassingen.
BRON

Deze informatie, over de ontwikkeling van Boyd Truman, is overgenomen van de website SOC

“Als iemand een goede gezondheid wenst, moet men zich eerst afvragen of hij/zij bereid is om de redenen voor hun ziekte weg te doen. Alleen dan is het mogelijk om hen te helpen.” – Hyppocrates

AromaTouch en SOC

De massagetechniek AromaTouch is net iets anders dan de SOC. Deze geeft je een prachtige geurbeleving en de oliën doen hun werk in jouw lichaam op verschillende systemen. Echter de protocollen van Symphony of the Cells zijn uitgebreider qua aantal oliën (soms wel 10 oliën per behandelingen) en hebben meer een functie tot herstel. De hele massage duurt korter en wordt meestal vaker herhaald. Beide technieken werken in op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel vlak. Maar de SOC is complexer en omvat meer harmonie door de verscheidenheid aan oliën.

Kracht van herhaling

Het is de kracht van de herhaling van de protocollen van SOC. Daardoor ga je je beter voelen, want je lichaam komt weer in balans.

Vaak is 2 of 3 keer per week gedurende 3 weken goed om je lichaam de kans te geven te herstellen. Ook kun je bijvoorbeeld je partner of huisgenoot meenemen tijdens een behandeling met de essentiële oliën die het thuis bij jou kan doen. Dan hoef je uiteindelijk niet bij mij in de praktijk te komen. Zo kun je gedurende een langere periode zelf meer balans in je lichaam en in je leven creëren.

Welk protocol past bij jou

Voor ik start met een behandeling maken we kennis tijdens een uitgebreide intake. Op basis van een aantal vragen maken we een keuze uit de behandelingen die Plus Voor Jou biedt. Dat kan een SOC zijn, maar ook bijvoorbeeld reiki of Access Bars. Later kunnen we daarin wisselen. Goed overleg is belangrijk voor het slagen van een traject.

Voor welke klachten SOC

Verschillende systemen in het lichaam

De mens heeft verschillende systemen in het lichaam die heel goed op elkaar zijn afgestemd. Soms loopt het een beetje anders en raakt het lichaam en dus de systemen uit balans. SOC ondersteunt de balans weer terug te krijgen. Dat kan door herstellen van balans in bijvoorbeeld immuunsysteem, zenuwstelsel, ademhalingsstelsel.

Chronische klachten

Langdurige klachten kunnen worden ondersteund bijvoorbeeld bij fybromyalgie, reuma, eczeem.

Stress en burn-out

Veel klachten in het lichaam komen door te hoog stress niveau. Daardoor raken de systemen uit balans. Stress, burn-out en andere mentale klachten kunnen worden ondersteund door de protocollen van Symphony of the Cells™.

Gebrek aan energie en vermoeidheid

Een klacht die ik vaak in mijn praktijk hoor is gebrek aan energie en vermoeidheid. SOC helpt en ondersteunt het herstelproces in jouw lichaam. Het herstelproces is nodig om je energieker te voelen en minder vermoeid. 

Vraag naar de mogelijkheden, ik ben blij dat ik je er meer over mag vertellen.

Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken om af te komen van die vervelende klachten die maar blijven?

Neem dan nu contact met mij op!

Tarieven Symphony of the cells™

Tijdens een behandeling mag jouw partner of huisgenoot een keer meekijken. Zo kan hij of zij het leren. Dan kan je na verloop van tijd thuis worden behandeld en dat is prettig. Alles heeft zijn prijs, maar wat is de waarde van jouw gezondheid. Mijn persoonlijke en liefdevolle inzet en het gebruik van oliën en materialen kosten wat. De speciale SOC tarieven vind je op deze pagina.

Ook hier zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De informatie op deze en alle andere pagina’s is op geen enkele wijze bedoeld als persoonlijk medisch advies of vervanging van reguliere zorg. Ik, Plus Voor Jou, aanvaard geen aansprakelijkheid voor: direct of indirect geleden schade die het gevolg zou kunnen zijn van het toepassen van de informatie en/of het wel of niet aanbieden van bepaalde informatie.

 

 

Afbeelding van handen die een rug masseren

Opleiding in Rome

Je begrijpt dat ik hiervoor de nodige ervaring heb opgedaan en tijdens een training in Rome heb geleerd hoe ik SOC mag uitoefenen. Iedere behandeling is uniek, welke ik ook geef aan jou. Veel studeren en oefenen, een leven lang leren, dat heeft ervoor gezorgd dat in mijn praktijk een ruim aanbod is van behandelingen. Ook deze Symfony of the Cells™, hiervoor ben ik naar Rome gereisd om deze technieken, de protocollen te leren.

Neem contact met me op, ook als je even niet weet wat het beste bij jou en jouw klacht past.

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Afspraak maken

Heel goed idee!
06 45 96 25 28

 

Openingstijden

Maandag en dinsdag:
18 uur - 21 uur
Woensdag, donderdag en vrijdag: 9 uur - 18 uur

Goed om te weten
Ik ben geen arts. De behandelingen bij Plus Voor Jou kunnen ondersteunen en aanvullen. Maar de behandelingen zijn géén vervanging van reguliere medische zorg. Raadpleeg bij twijfel altijd een (behandelend) arts.