06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

EFT – Emotional Freedom Technique

De techniek voor innerlijke rust.

EFT – de Emotional Freedom Technique – betekent ‘loslaten van emoties’. Het is een techniek die stressreductie ondersteunt en het vermindert dan de daarbij veel voorkomende lichamelijke, emotionele en psychische klachten. EFT is een korte en makkelijke methode die je na de behandeling gemakkelijk kunt onthouden en zelf kan toepassen. 

EFT is vergelijkbaar met de EMDR methode die vaak wordt ingezet. De EFT is mild en is gericht op de hoofdmeridianen, energiebanen, in ons lichaam. Net zoals Reiki werkt EFT op de holistische niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Door letterlijk op bepaalde belangrijke punten in je lichaam te kloppen kan een blokkade worden opgelost en je wordt bevrijd van de vastzittende emotie die achter die blokkade kan zitten. EFT kan wordt ingezet tijdens een Reiki behandeling of kan los worden geboekt (tarief Reiki behandeling).

N

EFT vermindert het stresshormoon in je lichaam

N

EFT geeft je rust en nieuwe inzichten

N

EFT helpt je oude emoties los te laten

N

EFT creëert ruimte in je hoofd, je komt meer in balans

"Loslaten is met liefde omarmen van wat is."

Oude emoties bepalen niet langer je zijn

Grondlegger EFT Gary Graig

Gary Craig, grondlegger van EFT, zegt: “Try it on everything!”. Hij ontwikkelde EFT in 1993 op basis van Thought Field Therapy van Roger Callahan. EFT wordt over de hele wereld toegepast.

Effect van EFT

Het effect is afhankelijk van verschillende factoren waaronder de soort klachten en de complexiteit ervan.

Steeds meer onderzoeken tonen aan dat stresshormonen positief kunnen worden beïnvloed door EFT, dat verbindingen in het brein kunnen veranderen en dat de werking van je immuunsysteem kan worden verbeterd.

EFT en wetenschappelijk onderzoek

Steeds meer (universitaire) onderzoekscentra in het buitenland doen onderzoek naar EFT. Tot nog toe zijn er wereldwijd meer dan 230 studies gedaan. Je leest er meer over op de site van de stichting EFT.

EFT en accupunctuurpunten

Het kloppen op de acupunctuurpunten tijdens de EFT behandeling kan het energiesysteem ondersteunen. Hierdoor ontstaat balans in het lichaam. Inmiddels weten we dat het kloppen een kalmerend effect heeft op ons zenuwstelsel.

Ervaren dat je niet je oude overtuigingen bent, maar dat je lijf dat projecteert in je leven...

"Een aantal Reiki behandelingen ondergaan om totale rust in mijn lijf en hoofd te ervaren. Ondersteund met oliën van doterra. Een warme ervaring van ruimte waar rust en sereniteit is en nabijheid van Lenie waar alles mag zijn zoals het is.
Ervaren dat je niet je oude overtuigingen bent en dat je lijf dat juist projecteert in je leven.
Mijn hoofd laat mijn lijf beïnvloedbaar zijn op een negatieve wijze.
Nu beter in het nu leren zijn en blijven ontwikkelen in ontspannen nieuwe paden inslijten❤"
– Denise de Jong (raadt Plus Voor Jou aan via Facebook)

Liefdevolle reiki behandeling

Net een liefdevolle en ontspannende Reiki behandeling van Lenie gekregen. Erg bedankt hiervoor, ik heb genoten.

- Sylvia Wijnen (5 sterren Google)

Ik voel me anders... (Access Bars)

“Lieve Lenie, Ik voel me anders. Niet bewuster van de mooie wereld, niet bewuster van de mooie mensen om me heen, maar bewuster van mezelf. Lees verder ...

– Maaike Helmond (5 sterren beoordeling - Google)

Na de behandeling neemt Lenie de tijd voor je om te horen hoe je het ervaren hebt.

Ik heb bij Lenie inmiddels diverse behandelingen ondergaan. Reiki, Aroma Touch therapie en Chinese hoofdmassage. De ruimte die zij daarvoor gebruikt voelt als een warm bad. Lenie behandelt je met volle aandacht en dat is voelbaar. Na de behandeling neemt ze de tijd voor je om te horen hoe je het ervaren hebt. Vooral de Aroma Touch therapie vond ik zeer ontspannend. Dit door de zachte liefdevolle aanrakingen en de heerlijke geuren. Lenie is een warme persoonlijkheid en ik raad een behandeling bij haar zeker aan.

Bedankt Lenie!

“Vorige week mijn gewonnen massage gekregen. Echt even een heerlijk ontspan momentje. Zeker een aanrader voor iedereen! Bedankt Lenie!”

– Melinda Terken-Koppel (Facebook)

Werkelijk heerlijke massage

“Net mijn eerste, werkelijk heerlijke massage van Lenie mogen ontvangen. Wat een prachtmens. Deze massage verdiende ik via mij moeder, door de liefdevolle actie #masserendoenwesamen, zo bijzonder en zo gegund. Ik voelde hem goed vandaag, het raakte mij. Ik hoop zeker nog eens langs te gaan ❤ Nogmaals bedankt lieve Lenie ❤”

– Leontine van de Pol (Facebook)

Ik kan iedereen Lenie aanbevelen, met veel kunde en kennis kan ze ook jou weer de teugels van jouw leven in handen geven.

Goed voorbereid en helemaal ingetuned op mij heeft zij, voor dat ik kwam, al een behandeling uit haar ruime assortiment voor mij gekozen. Bijzonder dat haar keuze de juiste was na de door mij getrokken kaart en haar uitleg bij deze kaart. Ik heb een Reiki behandeling met stenen van Lenie ontvangen, ik voelde mijn hele systeem mega stromen. De dag daarna was ik erg moe, "mijn lichaam was hard aan het werk" vertelde Lenie. Lees verder ...

– Berlinda Ocks, Oilin (5 sterren beoordeling - Google)

Aromatouch Technique DōTERRA - traject voor meer balans

In de afgelopen week heb ik van mijn tweede aroma touch behandeling mogen genieten. Een behandeling die Lenie voor mij heeft gekozen en vooraf heeft uitgewerkt, nadat ze zich in mij als persoon verdiept heeft. Ik vind het bijzonder om te mogen ervaren hoe goed deze behandeling bij mij past en hoe goed ik mij achteraf voel(de). Vol vertrouwen ga ik met haar een traject in, om beter in balans en weer in mijn eigen kracht te komen. Bedankt lieve Lenie❤

– Carla van den Bos (review Facebook)

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Ik maak nu een afspraak

Heel goed idee!

06 45 96 25 28

 

Openingstijden

Maandag- Donderdag: 19 uur - 21 uur
Vrijdag: 9 uur - 17 uur