06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Wat is Reiki therapie?

Reiki therapie is een alternatieve geneeswijze afkomstig uit Japan. Deze behandeling is gebaseerd op de universele levensenergie die door je lichaam stroomt. Met handoplegging kan deze energie worden gestuurd en geactiveerd. Kom je bij Plus Voor Jou voor Reiki therapie, dan kan je verlichting vinden van stress, pijn en een gevoel van welzijn ervaren. Veel reacties van tevreden cliënten geven dat ook aan. Vaak is er sprake van een aantal sessies voor een langdurig resultaat.

Tijdens een Reiki sessie leg ik mijn handen op bepaalde delen van het lichaam plaatst om de energie te leiden en blokkades in energiestroom op te heffen. Ik gebruik verschillende technieken en bijvoorbeeld edelstenen en klankschalen. Alles om jouw energie te optimaliseren en te activeren.

Reiki therapie is populair

Reiki therapie wordt steeds populairder omdat het een veilige behandeling is zonder bijwerkingen. Het kan ook naast conventionele medische behandelingen worden gebruikt om genezing te bevorderen en het welzijn te verbeteren.

Houd er rekening mee dat Reiki therapie een aanvullende behandeling is en geen vervanging voor medische zorg. Raadpleeg altijd een arts als je ernstige of aanhoudende symptomen ervaart. 

Reiki energie in handen - wat is reiki therapie

De voordelen van Reiki therapie

Het kan verschillende voordelen hebben voor zowel de fysieke als de mentale gezondheid. Veel mensen vinden dat Reiki therapie kan helpen om te ontspannen en stress te verminderen. Dit kan dan ook het immuunsysteem bevorderen en dus ook herstel van klachten die maar aan blijven houden. Reiki therapie kan ook helpen bij het verminderen van pijn en ik hoor vaak terug dat cliënten beter kunnen slapen.

Deze vorm van heling kan ook positieve effecten hebben op de geestelijke gezondheid. Het kan helpen om negatieve emoties en gevoelens te verminderen, zoals angst en depressie, en kan een gevoel van welzijn bevorderen. Sommige mensen vinden dat Reiki therapie kan helpen bij het vergroten van het zelfbewustzijn en het bevorderen van persoonlijke groei.

Kortom, Reiki therapie kan een veilige en natuurlijke manier zijn om dat aan te pakken waar je al zo lang last van hebt. En dat kunnen zowel fysiek als mentale klachten zijn.

Overweeg Reiki therapie als een veilige en natuurlijke manier om stress te verminderen en je algehele welzijn te verbeteren. Ontdek bij Plus Voor Jou wat Reiki voor jou kan betekenen.

Ik ben …

Denk je dat alleen jouw pad zo ontwikkelt? Ook die van mij is kronkelig met vele zijwegen. Het is het leven… Soms met diepe dalen van ziek zijn en burn-out. Die levenservaringen leidde mij naar wie ik nu ben en waardoor ik nu een ander op een holistische wijze kan helpen bij ‘vage’ klachten. Lees hier meer over mijn ontwikkeling als Reiki therapeut.

Reiki therapeut

Ik ben Reiki therapeut en sta ingeschreven bij het CAT.

Zelf Reiki leren?

Als je zelf Reiki wil leren en toepassen in je dagelijks leven, dan kan dat ook bij Plus Voor Jou. Reiki kan helpen bij het bevorderen van persoonlijke groei, zelfhelend vermogen versterken en zelfbewustzijn vergroten.

Meer over mij

Ik ben Lenie van der Zande, eigenaar van Plus voor jou, de praktijk voor reiki, cursussen & massage. Van jongs af aan wist ik dat ik ‘anders’ was. Ik zat vaak in andere werelden. En wat wist ik dat goed te verbergen…

Goed om te weten
Ik ben geen arts. De behandelingen bij Plus Voor Jou kunnen ondersteunen en aanvullen. Maar de behandelingen zijn géén vervanging van reguliere medische zorg. Raadpleeg bij twijfel altijd een (behandelend) arts.

Lees de klantervaringen

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Ik maak nu een afspraak

Heel goed idee!

06 45 96 25 28

Openingstijden

Maandag- Donderdag: 19 uur – 21 uur
Vrijdag: 9 uur – 17 uur