06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

behandelingen voor verminderen van stress, meer balans

Het kan bij Plus Voor Jou

Verminderen van stress

Bij Plus Voor Jou, de praktijk voor Reiki, massage en meer, kun je terecht voor behandelingen voor het verminderen van stress en het herstellen van balans in jouw leven. Ik begrijp als geen ander hoeveel impact stress kan hebben op jouw welzijn en dagelijkse leven. Daarom bied ik een uitgebreid aantal behandelingen aan die jou kunnen helpen om stress te verminderen en op een gezonde manier met stress om te gaan. Ontdek hoe ik jou kan ondersteunen op jouw pas naar een meer ontspannen leven en meer balans onderweg.

N

Stress verminderen met Reiki

N

Stress reductie door lichamelijke ontspanning

N

Voel stress afnemen door Access Bars behandeling

N

Energetische behandelingen minder stress meer ontspanning

Waarom is verminderen van stress belangrijk

Stress is een veelvoorkomend probleem. De gevolgen van stress kan verschillende oorzaken hebben, zoals werk gerelateerde druk, persoonlijke verplichtingen of privéproblemen, financiële zorgen of gezondheidsproblemen. Langdurige stress kan leiden tot diverse fysieke en mentale klachten, zoals vermoeidheid, prikkelbaarheid, slaapproblemen en verminderde concentratie. Juist die problemen veroorzaken nog meer klachten op lichamelijk niveau en zeker ook op mentaal niveau. Want door slaaptekort gaan jouw lichamelijke systemen haperen en krijg je bijvoorbeeld meer pijn in nek, schouders of darmen. Het is essentieel om stress in eerste instantie te ontdekken, dan eraan te werken door stress te verminderen en zo weer werken aan een gezonde balans. Dit alles om jouw welzijn te bevorderen en volop van het leven te kunnen genieten.

 

De behandelingen voor stressvermindering

In de afgelopen jaren heb ik hard gewerkt aan mijn praktijk en de behandelingen die ik kan geven. Uiteindelijk is veel daarvan gericht op stress reductie, want door stress te verminderen kom je dichterbij jezelf en weet je beter wat je wilt, gaat energie beter stromen en kom je tot de kern. Als therapeut zet ik me in voor jou, uiteindelijk merk je dat jij zelf aan het roer staat, jij de regie weer pakt en ziet welke veranderingen je nodig hebt voor meet balans in je leven. Deze video laat mijn praktijk en de behandelingen zien, alles is gericht op jou, persoonlijk en zorgvuldig. Alle behandelingen zijn erop gericht jou op weg te helpen te leren omgaan met stress en meer ontspanning te ervaren of te integreren in je leven. Hieronder noem ik een aantal therapieën of behandelingen waardoor je meer balans en minder stress ervaart.

 

Pak de regie, verminder stress en ontspan

Reiki universele levensenergie in actie hoofd vrouw met handen op voorhoofd
Door handoplegging help ik de energie weer te gaan stromen
Aromatouch voor de rug maar voor hele lijf
Doterra wellness advocate
Download GRATIS e-book EFT voor meer emotionele balans

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om zelf stress te verminderen, emoties te beheersen en je algehele welzijn te verbeteren? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Een GRATIS e-book over EFT (Emotional Freedom Technique). Het is een eenvoudige en krachtige techniek die helpt bij emotionele blokkades te doorbreken en er een positieve verandering ervoor in de plaats te zetten. Je leert EFT in drie minuten en kan aan de slag met de emoties waar jij last van hebt.

Lichaam Reset Methode

De Lichaam Reset Methode is een krachtige aanvulling op een Reiki behandeling voor verminderen van stress in je lichaam. Met behulp van lichaamsgerichte methode kan jij meer en meer stress in je lichaam loslaten, waardoor je meer ontspanning en balans ervaart. De lichaam reset methode helpt bij klachten zoals rugklachten, schouderklachten, hoofdpijn en andere spanningspijn.

De basis van de lichaam reset methode is het uitlijnen van het totale lichaam. Deze methode ondersteunt jouw balans en energie.

Hoofd, nek, schouders, ruggengraat en scheefstand van de heupen worden verholpen of gereduceerd. Met mijn handen creëer ik rust, ruimte en ontspanning. Door het lichaam als het ware uit te lijnen kan energie beter stromen en dat zorgt weer voor afvoer van afvalstoffen en ruimte voor herstel.

Aromatouchmassage: Stressvermindering door lichte aanraking en de werking van essentiële oliën

Mijn Aromatouchmassage is een unieke behandeling waarbij ik gebruik maak van 8 essentiële oliën om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen. De zachte aanraking in combinatie met de kalmerende geuren van de oliën zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. Deze massage is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke manier om stress te verminderen en innerlijke rust te ervaren.

Reiki Behandeling: Energetische balans creëren en daardoor stress verminderen

Een Reiki behandeling bij Plus Voor Jou is gericht op het herstellen van de energetische balans in jouw lichaam. Deze behandelingen zijn altijd erg persoonlijk, zo ook hoe je Reiki ervaart. Tijdens de behandeling ben ik het kanaal voor de universele levensenergie. via mijn handen stroomt deze energie door jouw lichaam, waardoor geblokkeerde energie kan worden vrijgemaakt. Dit bevordert een gevoel van innerlijke rust, harmonie en welzijn. Reiki therapie is super effectief voor het verminderen van stress en het bevorderen van algemeen welzijn. Het is fijn om te kunnen lezen en uitleg te krijgen hoe een Reiki behandeling kan ondersteunen en wat het voor je kan betekenen.

Access Bars: Stressreductie en loslaten wat niet langer dient

Een Access Bars behandeling richt zich op het stimuleren van specifieke punten op jouw hoofd, die verbonden zijn met verschillende aspecten van jouw leven. Vaak liggen er patronen, conclusies en oude overtuigingen achter deze punten waar jij op vast loopt. Door deze punten zachtjes aan te raken en vast te houden, kunnen die beperkende gedachten, overtuigingen en spanningen worden losgelaten. Dit helpt jou om diepe ontspanning te ervaren en stress te verminderen. Access Bars is een krachtige methode om ontspanning in het hoofd te ervaren en ruimte te creëren voor meer rust en helderheid.

Neem vandaag nog actie!

Wacht niet langer! Neem vandaag nog actie om stress te verminderen en balans te herstellen in jouw leven. Kies voor een van mijn stressverminderende therapieën en ontdek hoe Plus Voor Jou jou kan ondersteunen op jouw reis naar een leven met meer rust, veerkracht en welzijn. Neem contact met mij op om een afspraak te maken of voor meer informatie.

Wacht niet langer, neem de eerste stap naar een leven met minder stress en meer balans. Ik sta klaar om jou te ondersteunen! Boek jou behandeling eenvoudig online of neem eerst contact met mij op en app mij via 06-45962528.

Keuzehulp ‘Welke behandeling past bij mij?’

Als je niet goed weet welke behandeling bij je past kan deze keuzehulp je helpen bij het kiezen van een behandeling die het dichtstbij jouw wensen komt. Het zijn slechts 4 vragen en het antwoord wordt naar het door jou opgegeven mailadres gestuurd.

“Ontspan lichaam en geest en vul jezelf met warmte, kracht en liefde van binnenuit”

Kies voor Plus Voor Jou en neem de regie over jouw Leven

Ik ben ervan overtuigd dat het herstellen van balans in jouw leven zeker gepaard gaat met zoeken naar een manier om stress te verminderen. Als ervaren therapeut, maar ook als ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out, stress en chronisch ziek zijn, sta ik klaar om jou te ondersteunen op jouw weg naar meer balans in je leven en minder stress. Wat je ook kiest, Lichaam Reset Methode, Reiki, AromaTouch of de ontspanning van een Access Bars behandeling, je kunt erop vertrouwen dat je bij mij in goede handen bent.

Doe het vandaag nog

Gun jezelf dit plusmomentje en boek vandaag nog een behandeling die bij jou past. Neem nu contact met mij op en begin je reis naar een gezonder, gelukkiger en harmonieuzer leven.

Meer balans in jouw leven, op een natuurlijke manier

Dit is een afbeelding van Lenie van der Zande - Eigenaar Plus Voor Jou en COMM-ON+

Reiki voor ontspanning en welzijn

Ik ervaar een persoonlijke ontwikkeling en groei door Reiki te integreren in mijn leven. Het volgen van een Reiki-cursus kan ook voor jou een transformerende ervaring zijn, die je kan helpen bij persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling en het ontwikkelen van een krachtige tool voor genezing en welzijn. En Reiki is dan voor altijd bij je, altijd toegankelijk en als liefdevolle kracht in jou. Lees mijn verhaal hier.

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Afspraak maken

Heel goed idee!
06 45 96 25 28

 

Openingstijden

Maandag en dinsdag:
18 uur - 21 uur
Woensdag, donderdag en vrijdag: 9 uur - 18 uur

Goed om te weten
Ik ben geen arts. De behandelingen bij Plus Voor Jou kunnen ondersteunen en aanvullen. Maar de behandelingen zijn géén vervanging van reguliere medische zorg. Raadpleeg bij twijfel altijd een (behandelend) arts.