06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Reiki en massage

Een perfecte combi voor jouw lichaam en geest

Het kan allemaal bij Plus Voor Jou

Reiki en massage

In mijn praktijk bied ik je een unieke en verrijkende behandeling aan die de krachtige voordelen van zowel Reiki als massage combineert. Door deze combinatie ontstaat er een harmonieus samenspel tussen energetisch herstel en fysieke ontspanning. Ervaar de diepgaande helende effecten en bereik een staat van totale balans en welzijn.

Eeuwenoude helende techniek

Reiki is een eeuwenoude Japanse helende techniek en richt zich op ondersteunen van de energiebalans in het lichaam. De zachte handoplegging helpt de doorstroming van deze universele levensenergie. Eventuele blokkades kunnen worden opgeheven en het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd. Reiki brengt harmonie in zowel lichaam, geest als ziel, en bevordert een diepe ontspanning en innerlijke rust.

De massage die ik vaak daarbij geef is gebaseerd op de Symphony of the Cells protocollen. Massages zijn bekend om zijn vermogen spieren te ontspannen, spanning te verminderen en de circulatie te verbeteren. De protocollen van Sympohy of the Cells, kortweg SOC, helpende oliën die ontspanning van spieren en circulatie te verbeteren.

Ook pas ik verschillende massagetechnieken toe om vastzittende spanningen los te maken. Dit  leidt tot een verlichting van fysieke pijn en een algeheel gevoel van welzijn. Massage helpt ook om stress te verminderen en de geest te kalmeren, waardoor een diepe ontspanning wordt bereikt.

Reiki helpt jou bij het helen van klachten door stress, pijn en vermoeidheid. Neem vrijblijvend contact met mij op.

N

Reiki is een zachte handoplegging

N

Massage biedt je lichamelijke ontspanning

N

Reiki activeert het zelf herstellend vermogen

N

Massage ondersteunt de bloedcirculatie

N

Reiki geeft je nieuwe inzichten

N

Reiki en massage de synergie voor lichaam en geest

Een krachtig duo

Wanneer Reiki en massage (SOC of anders) worden gecombineerd, ontstaat er een krachtige synergie tussen energetische heling en fysieke ontspanning. Tijdens de behandeling wordt Reiki-energie geïntegreerd in de massagetechnieken, waardoor een diepere en meer holistische ervaring ontstaat. Terwijl ik de spieren licht masseer en spanning vermindert, wordt tegelijkertijd Reiki gegeven aan het lichaam, waardoor de helende kracht wordt vergroot.

Voordelen combinatie Reiki en massage

De combinatie van Reiki en massage biedt talloze voordelen. Allereerst zorgt het voor een diepere ontspanning van zowel het fysieke lichaam als de geest. De ontvanger kan zich volledig overgeven aan de helende krachten en zich laten meedrijven op de golven van rust en kalmte. Dit heeft een gunstig effect op het zenuwstelsel, vermindert stressniveaus en bevordert een diepe, herstellende slaap.

Bovendien helpt de combinatie van Reiki en massage bij het verminderen van fysieke en emotionele blokkades. Terwijl de massage de spieren losmaakt en spanning verlicht, werkt de Reiki-energie op een dieper niveau, waarbij eventuele energetische blokkades worden aangepakt. Dit kan leiden tot een betere doorstroming van levensenergie, het vrijkomen van vastgehouden emoties en het loslaten van negatieve patronen.

De behandeling heeft ook een versterkend effect op het immuunsysteem. Zowel Reiki als massage stimuleren het zelfhelend vermogen van het lichaam, dat versterkt het immuunsysteem en je voelt je fitter en energieker na een aantal behandelingen. Want regelmatige sessies kunnen helpen om ziektes te voorkomen en het lichaam in optimale conditie te houden.

 

Aromatouch voor de rug maar voor hele lijf

Ontdek de kracht van Reiki en massage in een behandeling

Reiki

Het is mogelijk om een reiki behandeling te ontvangen terwijl je thuis bent. Ik gebruik daarvoor een krachtig symbool om verbinding te maken met jou. Klik hier voor het speciaal tarief en neem contact met me op wanneer je meer wilt weten.

Edelstenen

Tijdens een behandeling kan ik gebruik maken van edelstenen. hiermee creëer ik een energetisch veld wat de behandeling ten goede kan komen.

Klankschalen
Klank is trilling, trilling is energie. De trilling van klanken ondersteunen de behandeling en werken diep door in de aura.
Orakelkaarten
Vooraf een kaart trekken kan een mooie boodschap meegeven aan de behandeling. De orakelkaarten geven veel inzichten om jou verder op weg te helpen.
Etherische oliën van DōTERRA

DōTERRA etherische oliën werken ondersteunend. De geuren werken ontspannend tijdens de behandeling. Ik gebruik uitsluitend de oliën van DoTERRA voor alle behandelingen en juist bij de SOC.

“Laat de reis naar totale balans en welzijn beginnen, ontspan lichaam en geest en vervul je met de warme kracht van Reiki en massage”

Unieke behandeling Reiki en massage voor jou

Iedereen is uniek en iedereen heeft eigen behoeften en voorkeuren. Daarom zijn de Reiki en massage behandelingen gepersonaliseerd en afgestemd op jouw specifieke wensen. Of je nu behoefte hebt aan diepe ontspanning, fysieke verlichting, emotioneel evenwicht of spirituele groei, ik doe er alles aan om jou daarin te ondersteunen.

Mijn fijne praktijk helpt je op je gemak te voelen. Een warme, veilige en helende ruimte, voor jou gecreëerd waarin je je volledig kunt ontspannen en jezelf kunt zijn. Ik ben een hoogopgeleide Reiki therapeut en heb diverse opleidingen in binnen en buitenland mogen volgen. Ik heb uitgebreide ervaring in zowel Reiki als massage, waardoor je in deskundige handen bent.

Doe het vandaag nog

Gun jezelf dit plusmomentje en boek vandaag nog een Reiki- en massagebehandeling bij Plus Voor Jou. Ervaar de transformerende kracht van deze combinatie en laat je lichaam, geest en ziel herleven. Bereik een staat van totale balans en welzijn en voel de positieve effecten nog lang na de behandeling. Neem nu contact met mij op en begin je reis naar een gezonder, gelukkiger en harmonieuzer leven.

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Afspraak maken

Heel goed idee!
06 45 96 25 28

 

Openingstijden

Maandag en dinsdag:
18 uur - 21 uur
Woensdag, donderdag en vrijdag: 9 uur - 18 uur

Goed om te weten
Ik ben geen arts. De behandelingen bij Plus Voor Jou kunnen ondersteunen en aanvullen. Maar de behandelingen zijn géén vervanging van reguliere medische zorg. Raadpleeg bij twijfel altijd een (behandelend) arts.