06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Massages

Een massage is goed voor lichaam en geest. Je ontspant, het zelf herstellend vermogen gaat aan en je komt los van stress.

Massage is een plusmomentje voor jou

De aanraking en de lichte massagegrepen zorgen voor een diepe ontspanning.

Geen enkele massage is gelijk, ik stem volledig af op jouw wensen en behoeften.

Ervaar het zelf, bepaal de tijdsduur en plan een afspraak.

 

 

Plus voor jou, is een plus voor jouw gezondheid

  • verbetering energiestroom
  • verbetering van de doorbloeding
  • vermindering spierspanning
  • afvoeren van afvalstoffen
  • rustmoment voor je lichaam
  • gezonde slaap

 

 

Extra plusje: etherische oliën

In mijn praktijk werk ik uitsluitend met de etherische oliën van DōTERRA. Deze holistisch verkregen oliën hebben een werking die elke behandeling kracht bij zet:

  • stressreductie
  • immuunsysteem bevorderend
  • kalmerend voor lichaam en geest

 

 

Een massage is een investering in jezelf

Een massage geeft jou een moment van rust

Het is jouw momentje van de dag, week of maand

Gun jezelf dat Plusmomentje

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een milde massage met lichte grepen en technieken. Ze zorgen voor een optimale ontspanning. Deze ontspanningsmassage biedt jou en jouw lichaam de kans om weer in balans te komen.

Hotstone massage

Stenen geven energie door. De hotstone massage maakt gebruik van die energie. Juist door de warmte worden jouw spieren en weefsels soepel en zacht. Dat bevordert de doorbloeding.

Chinese hoofd-nek-schouder massage

Rust en harmonie op energetisch niveau. Dat is wat deze massage voor jou kan betekenen. Gebruik van de acupunctuurpunten bevordert de energiestroom. De massage zorgt voor diepe ontspanning en activeert het zelf herstellend vermogen. 

Energetische hoofdmassage

Deze massage is een weldaad en ondersteunt de energiestroom in je lichaam. Doordat deze hoofdmassage voornamelijk op het hoofd, nek en schouders is gericht, raak je met denken uit het hoofd. De energiebanen worden geactiveerd.

“Balans neemt toe en spanning neemt af. Dat is het effect van investeren in jezelf.”

Massage reduceert stress en bevordert het immuunsysteem!

Wanneer je werkt, welk werk je ook doet, je zit vaak in je hoofd. En we zijn druk, druk, druk. Een manier om uit je hoofd te komen is weer in contact komen met je lichaam. De liefdevolle aanraking van een massage, de olie en de geuren zorgen ervoor dat je weer je lichaam voelt, dat je voelt en uit je hoofd raakt. Jouw lichaam komt hierdoor weer in balans, functioneert beter en spanning neemt af.

Zelf herstellend vermogen

Het zelf herstellend vermogen wordt geactiveerd tijdens een massage. Daarnaast wordt het gelukshormoon aangemaakt. Je voelt je weer fijn en ontspannen. Je kunt de dag weer aan, of lekker slapen.

Water als reiniger

Na iedere behandeling die ik geef adviseer ik goed te drinken. Er komen altijd afvalstoffen vrij. zo krijgt het lichaam de kans om werkelijk schoon te worden, juist van binnen.

 

Ervaren dat je niet je oude overtuigingen bent, maar dat je lijf dat projecteert in je leven...

"Een aantal Reiki behandelingen ondergaan om totale rust in mijn lijf en hoofd te ervaren. Ondersteund met oliën van doterra. Een warme ervaring van ruimte waar rust en sereniteit is en nabijheid van Lenie waar alles mag zijn zoals het is.
Ervaren dat je niet je oude overtuigingen bent en dat je lijf dat juist projecteert in je leven.
Mijn hoofd laat mijn lijf beïnvloedbaar zijn op een negatieve wijze.
Nu beter in het nu leren zijn en blijven ontwikkelen in ontspannen nieuwe paden inslijten❤"
– Denise de Jong (raadt Plus Voor Jou aan via Facebook)

Liefdevolle reiki behandeling

Net een liefdevolle en ontspannende Reiki behandeling van Lenie gekregen. Erg bedankt hiervoor, ik heb genoten.

- Sylvia Wijnen (5 sterren Google)

Ik voel me anders... (Access Bars)

“Lieve Lenie, Ik voel me anders. Niet bewuster van de mooie wereld, niet bewuster van de mooie mensen om me heen, maar bewuster van mezelf. Lees verder ...

– Maaike Helmond (5 sterren beoordeling - Google)

Na de behandeling neemt Lenie de tijd voor je om te horen hoe je het ervaren hebt.

Ik heb bij Lenie inmiddels diverse behandelingen ondergaan. Reiki, Aroma Touch therapie en Chinese hoofdmassage. De ruimte die zij daarvoor gebruikt voelt als een warm bad. Lenie behandelt je met volle aandacht en dat is voelbaar. Na de behandeling neemt ze de tijd voor je om te horen hoe je het ervaren hebt. Vooral de Aroma Touch therapie vond ik zeer ontspannend. Dit door de zachte liefdevolle aanrakingen en de heerlijke geuren. Lenie is een warme persoonlijkheid en ik raad een behandeling bij haar zeker aan.

Bedankt Lenie!

“Vorige week mijn gewonnen massage gekregen. Echt even een heerlijk ontspan momentje. Zeker een aanrader voor iedereen! Bedankt Lenie!”

– Melinda Terken-Koppel (Facebook)

Werkelijk heerlijke massage

“Net mijn eerste, werkelijk heerlijke massage van Lenie mogen ontvangen. Wat een prachtmens. Deze massage verdiende ik via mij moeder, door de liefdevolle actie #masserendoenwesamen, zo bijzonder en zo gegund. Ik voelde hem goed vandaag, het raakte mij. Ik hoop zeker nog eens langs te gaan ❤ Nogmaals bedankt lieve Lenie ❤”

– Leontine van de Pol (Facebook)

Ik kan iedereen Lenie aanbevelen, met veel kunde en kennis kan ze ook jou weer de teugels van jouw leven in handen geven.

Goed voorbereid en helemaal ingetuned op mij heeft zij, voor dat ik kwam, al een behandeling uit haar ruime assortiment voor mij gekozen. Bijzonder dat haar keuze de juiste was na de door mij getrokken kaart en haar uitleg bij deze kaart. Ik heb een Reiki behandeling met stenen van Lenie ontvangen, ik voelde mijn hele systeem mega stromen. De dag daarna was ik erg moe, "mijn lichaam was hard aan het werk" vertelde Lenie. Lees verder ...

– Berlinda Ocks, Oilin (5 sterren beoordeling - Google)

Aromatouch Technique DōTERRA - traject voor meer balans

In de afgelopen week heb ik van mijn tweede aroma touch behandeling mogen genieten. Een behandeling die Lenie voor mij heeft gekozen en vooraf heeft uitgewerkt, nadat ze zich in mij als persoon verdiept heeft. Ik vind het bijzonder om te mogen ervaren hoe goed deze behandeling bij mij past en hoe goed ik mij achteraf voel(de). Vol vertrouwen ga ik met haar een traject in, om beter in balans en weer in mijn eigen kracht te komen. Bedankt lieve Lenie❤

– Carla van den Bos (review Facebook)

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Ik maak nu een afspraak

Heel goed idee!

06 45 96 25 28

 

Openingstijden

Maandag- Donderdag: 19 uur - 21 uur
Vrijdag: 9 uur - 17 uur