06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Laat ik het hebben over de kracht van Reiki energie! Ik vertel jemeer over wat Reiki energie is, hoe het werkt en welke voordelen het kan bieden voor jouw balans. Ontdek de kracht van Reiki energie voor balans in je leven. Hiervoor mag je ook gerust een afspraak maken. Ik heb speciale kennismakings half uurtje. Een voudig te boeken via deze link. Lees dit blog en zie hoe het je kan ondersteunen op je reis naar een gezonder en gelukkiger leven. 

Wat is Reiki energie

Reiki energie is de levenskracht die door alles en iedereen in het universum stroomt. Het is de helende en voedende energie die eigenlijk altijd aanwezig is, het is de ziel. Een behandeling helpt jou in balans te brengen. Dan wordt de Reiki energie gestuurd via de handen van de behandelaar. Het kan ook op afstand, ook dat kan helpen bij het herstellen van de natuurlijke balans op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Hoe werkt Reiki energie

Reiki energie werkt zoals ik hiervoor aangaf op de verschillende niveaus om balans te creëren in je leven. Zodra ik mijn handen op het lichaam van een cliënt plaats, stroomt de helende energie door mijn handen naar de ontvanger. Deze energie werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. doordat de enrgie weer gaat stromen kan het helpen blokkades op te heffen, chakra’s te harmoniseren en het zelfhelend vermogen weer tye stimuleren. De Reiki energie noemen we holistisch. De holistische therapie in mijn praktijk waar Reiki energie een onderdeel van uitmaakt, kan helpen bij het verminderen van stress en dus zorgen voor ontspanning, het verlichten van pijn en dus heeft dat weer een positief effect op jouw welzijn.

Jouw voordeel van Reiki energie

Zelf kan je Reiki beoefenen, dat kun je leren. Daar is geen speciale voorkennis voor nodig en ook daarvoor kun je terecht bij Plus Voor Jou. Wil je liever alleen ontvangen, ook dat kan. Jouw voordeel, wat je ook kiest: zelf leren of een behandeling:

Ten eerste kan Reiki energie helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van diepe ontspanning. Het werkt direct op ons zenuwstelsel en helpt bij het kalmeren van de geest, het vertragen van de ademhaling en het verlagen van de hartslag. Dit kan een gevoel van innerlijke rust en kalmte bevorderen.

Daarnaast kan het ook helpen bij het verlichten van pijn en het activeert jouw zelfhelend vermogen. De doorbloeding kan verbeteren, ontstekingen kunnen verminderen en het immuunsysteem kan worden versterkt. Daarom is het een goede aanvulling op de reguliere zorg. Let op: ik ben geen arts en medicatie mag ook nooit zonder overleg met behandelend arts worden gestopt. Dat geldt ook voor behandelingen in de reguliere gezondheidszorg. De kracht van Reiki energie voor balans in je leven, is niet om andere wijze van genezen weg te halen.

Ten derde kan Reiki energie laten stromen helpen op emotioneel niveau. Bijvoorbeeld bij het loslaten van spanning, angst en negatieve emoties. Het kan een gevoel van innerlijke rust en balans geven, waardoor je beter kan omgaan met uitdagingen en stress. Reiki energie helpt je een positieve mindset te vormen en het vergroot jouw zelfvertrouwen en zelfhelend vermogen. 

Doe wat goed voelt, kijk eens rond op mijn website wat ik je kan bieden om meer balans in je leven te ervaren en kijk welke behandeling bij je past. 

Meer weten?

Neem gerust contact met me op 06 45 96 25 28 of vul het contactformulier in. Op mijn site vind je veel informatie, ook kun je me volgen op Instagram of Facebook

Tot slot kun je lezen hoe anderen een behandeling of traject hebben ervaren en hoe anderen de cursus ervaren.

Lieve groet,

Lenie

 

Wat jij wil weten over Plus Voor Jou – nu ook Master trainer graad

Eerst volgde ik Reiki 1 en 2, later de therapeut opleiding en reiki 3A. Er volgde de opleiding tot energetisch therapeut met onder andere de Lichaam reset methode en regressie en reïncarnatietherapie.  En echt, het gebeurt zomaar. De ingeving om trainer te worden. Ik voelde het tot in mijn kleinste cellen. Het was nu tijd om door te geven en anderen liefde en licht te laten ervaren van de Reiki in jezelf.

Nooit kunnen bedenken

Als je mij 2 jaar geleden had gezegd dat ik nu trainer zou zijn, dan had ik je verbaasd aangekeken. Maar dan gebeurt er iets wonderlijks. Het voelen van door willen en willen delen.

 

Cursus Reiki eerste graad cursisten behandelen elkaar

Keuzes

Wat zeker een rol heeft gespeeld in mijn ontwikkeling en keuzes die ik heb gemaakt, is waar ik zelf vandaan kom, wat mijn achtergrond is en wat mijn struggles waren of nog steeds zijn.

Wanneer je denkt dat ik ‘alles al weet’ of ‘dat ik helemaal de rust zelve’ ben,  dan stel ik je teleur. Want ik ben niet feilloos en continu rondlopend met een gelukkig gevoel. Het leven omarmen en mijn levenspad volgen met alle kronkelige wegen en doodlopende zijpaden, dat doe ik wel.

Daarom blijf ik leren in dit leven, ontwikkelen en steeds meer de betere versie van mijzelf te worden. En dat is wat ik graag overbreng en jou ook gun. De mooiste versie van jezelf worden in dit leven met al de lessen die je mag ontvangen. Ik help je, met Reiki, Access Bars, Aromatouch en meer. En nu dus ook dat je zelf Reiki mag leren.

Wil je meer weten?

Kijk gerust eens rond op de site, bel me, mail me, ik sta voor je klaar. Wil je eerst even de praktijk ‘voelen’, ook dat is oké. Voel je welkom. Kijk hier voor de trainingen.

Krijg een gevoel bij de praktijk en bij wie ik ben als therapeut. Kijk gerust even rond, het kan door even deze video te bekijken.