06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Agenda

De agenda voor (door)groeien met Reiki – elkaar ontmoeten bij Plus Voor Jou

Cursusdata en terugkomdagen 2024

  • Vrijdag 20 september
  • Zaterdag 21 september
  • Zaterdag 12 oktober
  • Vrijdag 8 november
  • Zondagochtend 13 oktober (terugkomdag)

Wil je een andere datum een cursus volgen of liever privé? Laat het me weten via app 06 45962528

Reiki terugkomdag – contactdag

De Reiki contactdag of terugkomdag bij Plus Voor Jou worden gegeven in Wageningen bij Yoga- en opleidingscentrum De Weideblik. Deze is bedoeld voor Reiki beoefenaars met minimaal Reiki minimaal Reiki 1.

 

 

N

Een Reiki cursus is een liefdevol cadeau voor jezelf

N

Reiki ondersteunt jouw zelfhelend vermogen

N

De Reiki cursussen ondersteunen jouw welzijn

N

Een zelfbehandeling zorgt voor dagelijks rustpunt en balans

N

Reiki geeft je nieuwe inzichten

N

Reiki voedt lichaam en geest

Ik start mijn Reiki reis

“Verwonder jezelf en wordt bewust van de kracht in jou met Reiki”

Met Reiki investeer je in jezelf

Reiki als behandelmethode – de oorsprong

Reiki is meer dan honderd jaar oude behandelmethode, herontdekt in Japan door Mikao Usui.

Rei betekent Gods wijsheid of de hoogste kracht en ki betekent onze eigen levensenergie. Reiki: spiritueel geleide levensenergie. Het is de energie en kracht die ons omringt en door ons heen stroomt. Mikao Usui is de geestelijk vader van Reiki. Hij ging er vanuit dat iedereen eigen levensenergie heeft. Tijdens de Reiki 1 cursus leer je hier meer over.

Meer over Plus Voor Jou

Ik ben Lenie van der Zande, eigenaar van Plus voor jou, de praktijk voor reiki & massage. Van jongs af aan wist ik dat ik ‘anders’ was. Ik zat vaak in andere werelden. En wat wist ik dat goed te verbergen… Ik werd op school geplaagd en gepest, dat ervaarde ik zo, daardoor kroop ik ervoor weg. Gelukkig is mijn spirituele ontwikkeling door de jaren heen versterkt en mijn sensibiliteit is toegenomen. Hierdoor is in mijn leven is de spiritualiteit en gevoeligheid niet langer weg te denken.

Niet alleen bij jou, maar ook mijn levenspad is kronkelig met vele zijwegen. Soms met diepe dalen van ziek zijn en burn-out. Die levenservaringen leidde mij naar wie ik nu ben en waardoor ik nu een ander op een holistische wijze kan helpen bij ‘vage’ klachten. Lees hier meer over mijn ontwikkeling als Reiki therapeut.

Een zelfbehandeling Reiki als ontspanning

In deze huidige wereld waarin we veel in ons hoofd zitten en alleen maar drukker worden is een Reiki zelfbehandeling een eenvoudige manier om jezelf te ontspannen. Na de Reiki 1 ben je direct in staat dit te doen en na een korte periode van oefenen ook bij anderen. Geef je aan bijvoorbeeld partner, kind of vriend een behandeling, doe je dat via handoplegging. Jij bent het doorgeefluik van de universele levensenergie. Deze energie kan ontspannend werken en is ondersteunend voor het zelfhelend vermogen. Op het platform van Internationale vrouwendag vertelt de eigenares over haar ervaring met Reiki, hoe verbazingwekkend en eenvoudig kan zijn

Vragen of meer informatie over de cursussen

Ik kan me voorstellen dat je na het lezen vragen hebt of eerst meer wilt weten. Neem dan gerust contact met mij op. Dat kan via mail, app of gewoon even bellen. Ook kun je op de site het contactformulier invullen.

Er is veel mogelijk bij Plus Voor Jou om het jou licht en gemakkelijk te maken. Heb je bijvoorbeeld liever een 1 op 1 cursus in plaats van een groepscursus, ook dat kan.

Hoe ziet een Reiki cursus eruit

Meer over de Reiki cursus bij Plus Voor Jou kun je lezen op Reiki cursus.

Je ontvangt een uitgebreid cursusboek. Ook voor thee, (vegetarische) lunch en versnaperingen wordt gezorgd.

 

Locatie:

De Weideblik Yoga en opleidingscentrum

Bosweg 20 in Wageningen

 

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Afspraak maken

Heel goed idee!
06 45 96 25 28

 

Openingstijden

Maandag en dinsdag:
18 uur - 21 uur
Woensdag, donderdag en vrijdag: 9 uur - 18 uur

Goed om te weten
Ik ben geen arts. De behandelingen bij Plus Voor Jou kunnen ondersteunen en aanvullen. Maar de behandelingen zijn géén vervanging van reguliere medische zorg. Raadpleeg bij twijfel altijd een (behandelend) arts.