06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

In de drukte van het dagelijks leven kan je wel eens overweldigd raken door stress. Het kan vanuit verschillende bronnen ontstaan en heeft vaak een negatieve invloed op ons welzijn en dagelijkse leven. Een beetjes stress hoort erbij, dat is gezonde stress en spanning. Zolang dit ook weer in balans is met rust en ontspanning. Heb je vaak stress en lijkt het dat de balans zoek is? Dan kan je terecht bij Plus Voor Jou voor effectieve behandelingen om stress te verminderen en je balans te herstellen: Plus Voor Jou, de praktijk voor Reiki, massage en meer. Ik laat je in dit blog kennismaken met de diverse behandelingen die kunnen helpen bij stressvermindering en balans en op een gezonde manier met stress om te gaan.

Waarom is stressvermindering en balans belangrijk

Stress is een veelvoorkomend probleem dat verschillende oorzaken kan hebben, variërend van werkgerelateerde druk tot persoonlijke en financiële zorgen. Langdurige stress kan leiden tot diverse fysieke en mentale klachten, zoals vermoeidheid, prikkelbaarheid, slaapproblemen en verminderde concentratie. Het herkennen van stress en eraan werken os belangrijk voor jouw gezonde balans en jouw welzijn, zodat je kan blijven genieten van het leven.

De behandelingen voor stressvermindering

Veel behandelingen in mijn praktijk helpen bij stress reductie. Door stress te verminderen kom je dichterbij jezelf en weet je beter wat je wilt, gaat energie beter stromen en kom je tot de kern. Jij staat aan het roer, je pakt weer de regie over jouw leven. Soms heb je daar veel tijd voor nodig. Vaak komt dat door oude ingesleten patronen. Als je iets al heel lang doet, dan duurt het ook even voor je dat kan ombuigen. 

Deze video laat mijn praktijk en de behandelingen zien, alles is gericht op jou, persoonlijk en zorgvuldig. Alle behandelingen zijn erop gericht jou op weg te helpen te leren omgaan met stress en meer ontspanning te ervaren of te integreren in je leven. Hieronder noem ik een aantal therapieën of behandelingen waardoor je meer balans en minder stress ervaart.

Pak de regie over jouw welzijn

Bij Plus Voor Jou sta jij centraal. Ik zet me in om jou te ondersteunen naar een meer ontspanning en nieuwe inzichten die je leven kleuren. Meer rust tegenover stress is de sleutel tot een gezond en gelukkig leven. Deze diverse behandelingen kunnen jouw welzijn bevorderen. Ook hier wordt vermeld hoe de behandelingen bij Plus Voor Jou stress kan verminderen en meer balans kan creëren.

Investeer in jezelf en laat stress niet langer jouw leven beheersen. Maak een afspraak en begin jouw reis naar een ontspannen en gebalanceerd leven.

“vul jezelf met warmte, kracht en liefde van binnenuit”

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Afspraak maken

Heel goed idee!
06 45 96 25 28

 

Openingstijden

Maandag en dinsdag:
18 uur - 21 uur
Woensdag, donderdag en vrijdag: 9 uur - 18 uur

Goed om te weten
Ik ben geen arts. De behandelingen bij Plus Voor Jou kunnen ondersteunen en aanvullen. Maar de behandelingen zijn géén vervanging van reguliere medische zorg. Raadpleeg bij twijfel altijd een (behandelend) arts.