06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Zoek jij een Reiki opleider – Reiki Master – die een cursus aanbiedt die bij jouw wensen past? Kijk dan ook naar de kwaliteit die de Reiki Master beschrijft. Sinds kort is het als Reiki Master en teacher mogelijk je te kwalificeren. Reiki vereniging de Cirkel werkt hard aan hert hoog houden van de kwaliteit van cursussen. Eerder schreef ik in het blog Hoe vind je Reiki behandelaars? over waar je op kan letten. En nu mag ik me sinds 30 januari 2024 Aanbevolen Opleider noemen. Ik sta ingeschreven in het register van Aanbevolen Opleiders van de Vereniging van Reiki De Cirkel.

Jouw zoektocht

Voordat je op zoek gaat naar een Reiki-behandelaar of -opleiding, is het belangrijk om te begrijpen wat Reiki inhoudt en wat je ervan kunt verwachten. Dit helpt je om de juiste verwachtingen te hebben en om een behandelaar of opleiding te kiezen die aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen. Lees daarom ook eens het blog over Wat Reiki eigenlijk is

Persoonlijke aanbevelingen

Het kan waardevol zijn om rond te vragen in je netwerk of mensen ervaring hebben met Reiki-behandelingen of -opleidingen. Het kan jou op weg helpen in je zoektocht naar eenn betrouwbare en geschikte praktijk of opleiding te vinden.

Online kun je veel informatie vinden over Reiki-behandelaars en -opleidingen in jouw buurt. Neem de tijd om verschillende websites te bekijken en contact op te nemen met de praktijken of opleiders. Zo krijg je een goed beeld van hun benadering en ervaring. En vaak is het zo dat wat op je pad komt, op het juiste moment komt en waar jij van binnenuit voelt dat het goed is, dan is het vaak ook goed voor jou.

Controleer de opleider – Reiki Master opgenomen in register Aanbevolen Opleiders

Kijk of de Reiki-behandelaars en -opleidingen zijn Reiki Master opgenomen in register Aanbevolen Opleiders van de Vereniging De Cirkel.

Laat je leiden door je intuïtie en kies voor wat resoneert met jouw wensen en behoeften. En onthoud, de reis naar balans en welzijn begint bij jou.

Hoe zit het dan bij Plus Voor Jou

Als aangesloten Reiki Master bij Vereniging De Cirkel, ben ik trots op mijn praktijk, Plus Voor Jou, waar ik met zorg en liefde werk. Als Aanbevolen opleider bij De Cirkel streef ik naar het bieden van kwaliteit en persoonlijke aanpak.

In het document vind je de kwalteitseisen waaraan de cursus voldoet en waaraan wordt gewerkt. Ik streef naar die kwaliteit, mede afhankelijk van de behoefte, samenstelling en grootte van de groep.

Heb je vragen over de aanpak of de cursus?

Neem dan contact met mij op via mail of app, of plan een afspraak via de agenda, kies hier voor optie Reiki cursus meer informatie. Ik neem de tijd tijdens een telefonisch gesprek al je vragen te beantwoorden.

“Neem met een gerust hart de eerste stap naar meer balans in je leven”

Jouw reis

Jouw reis is van jou, jij bent uniek. Neem met een gerust hart de eerste stap naar meer balans in je leven door contact op te nemen. Zo ontdek je de mogelijkheden van Reiki.

Wil je leren en integreren in je leven? Zodat je je zelfhelend vermogen activeert? Volg dan een cursus Reiki. Bekijk hier de eerst volgende beschikbare data.

Dit is een afbeelding van een aantal cadeaubonnen voor een behandeling bij Plus Voor Jou