06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Hoe vind jij de Reiki Master die bij je past?

Steeds meer mensen vinden hun weg naar alternatieve geneeswijzen, waaronder Reiki. Reiki, een Japanse vorm van energetische genezing, heeft de kracht om lichaam en geest weer in balans te brengen.

Ik ben zelf Reiki Master en ik kan me voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen om de Master te vinden die bij je past. Of een van de vele Reiki behandelaars die bij jou past. In mijn praktijk Plus Voor Jou kijk ik met zorg en liefde naar wat jij nodig hebt. Het is een uitstekende plek om te beginnen. Kies voor jezelf, wat resoneert? In dit blog help ik je op weg. Lees je mee?

Waar begin je je zoektocht

Het vinden van de juiste tussen de vele Reiki behandelaars, kan al een persoonlijke reis op zich zijn. Maar er zijn enkele stappen die je kunt nemen om je wat gemakkelijker te maken. Ten eerste is het handig om te weten wat Reiki inhoudt en wat je kunt verwachten. Dit helpt je de juiste verwachtingen te hebben en de meest geschikte behandelaar of Reiki therapeut te kiezen.

Plus Voor Jou

Natuurlijk ben ik trots en dankbaar dat Plus Voor Jou mijn praktijk is, die ik van de grond af heb opgebouwd. Ik bied veel behandelingen aan, holistische manier van kijken naar jouw welzijn. Past het bij jou? Dan is dat super en voel je vooral welkom. Mijn toewijding aan het welzijn van mijn cliënten is er. Ik ben ook bezig me meer te bekwamen om Aanbevolen Reiki trainer te worden en ik ben al langere tijd aangesloten bij de vereniging De Cirkel.

Informeer en voel welke Reiki behandelaars bij jou passen

Ga op zoek in je buurt, vind websites en neem ook contact op. Zo weet je of iemand echt bij je past. Er is een site Vindt een therapeut (waar Plus Voor Jou) ook te vinden is. Hier vind je uitgebreide informatie over onder andere Reiki behandelaars en andere alternatieve therapeuten.

Door persoonlijk contact te zoeken kun je vragen stellengericht op wat jij nodig hebt of zoekt.

Vereniging De Cirkel

Voor extra vertrouwen en transparantie is ben ik zoals eerder aangegeven aangesloten bij Vereniging De Cirkel. De vereniging richt zich op het in stand houden van het Traditional Usui System of Natural Healing en is zeer actief om de kwaliteit van opleidingen te bevorderen en te waarborgen. Bezoek de website van Vereniging De Cirkel voor meer informatie en geruststelling over de integriteit van de praktijk.

Ze werken hard en doen er alles aan om de beste Reiki behandelaars en trainers aan te bevelen. Ik hoop binnenkort mezelf gekwalificeerd te hebben als aanbevolen trainer.

 

“Neem met een gerust hart de eerste stap naar meer balans in je leven”

Jouw reis

Het kan een interessante reis zijn, de zoektocht naar jouw Reiki behandelaar. Ook een leuke. Want zo leer je meer en meer ontdekken wat je nodig hebt op jouw levenspad.

Neem met een gerust hart de eerste stap naar meer balans in je leven door contact op te nemen met Praktijk Plus Voor Jou en ontdek de voordelen van Reiki-behandelingen.

Reiki leren

Wil je leren en integreren in je leven? Zodat je je zelfhelend vermogen activeert? Volg dan een cursus Reiki. Bekijk hier de eerst volgende beschikbare data.

Dit is een afbeelding van een aantal cadeaubonnen voor een behandeling bij Plus Voor Jou