06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

in de media

Lees hier de artikelen die in de media zijn verschenen over Reiki, behandelingen en Plus Voor Jou

Of

kies een behandeling die bij je past en maak online de afspraak

In de media

Hier hou ik je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, publicaties en persberichten met betrekking tot onze praktijk voor Reiki. Ik vind het leuk dat anderen in de media over Plus Voor Jou schrijven.

Ook vind je artikelen, interviews en andere vormen van media waarin Plus Voor Jou wordt genoemd. Ik wil graag laten zien hoe Reiki een positieve invloed kan hebben op het welzijn van mensen en hoe het een waardevolle aanvulling kan zijn op een gezonde levensstijl. Ook zijn er schrijvers die Plus Voor Jou aanbevelen voor een behandeling, Reiki en de cursussen. Zoals de eigenaar van het platform Internationale Vrouwendag een blog heeft geschreven waarin ze vertelt over haar eigen Reiki eerstegraad cursus in het blog Reiki: Verbazingwekkend en eenvoudig.

Daarnaast vind je relevante informatie over Reiki, zoals tips voor self-care, ervaringsverhalen van onze tevreden cliënten en interessante discussies over de voordelen van energetische heling ook in mijn blogs.

Ik ben blij met de aandacht en erkenning die Plus Voor Jou in de media heeft ontvangen. Dat zegt iets over de waardering van Plus Voor Jou, die lees je ook in de reviews, en dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in de voordelen van Reiki. Ik blijf mezelf inzetten om hoogwaardige en persoonlijke Reiki-behandelingen en cursussen aan te bieden. En dat laat ik af en toe ook weten via de lokale krant Stad Wageningen.

Dus, als je op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes en verhalen rondom Plus Voor Jou en Reiki, vergeet dan niet om regelmatig deze pagina te bezoeken. Ik ben superblij om mijn liefde voor onder andere Reiki behandelingen met jou te delen en je te ondersteunen op jouw pad naar welzijn en innerlijke rust.

Werk aan jouw balans

Gun jezelf een moment van ontspanning, weer even opladen en je energie laten stromen. Dan voel je je beter, vitaler en kan je stress beter aan. Je voelt beter wat je nodig hebt en daardoor nemen klachten zoals fysieke pijn, klachten door stress en vermoeidheid af. Lees meer over wat Reiki is  en hoe het jouw welzijn kan ondersteunen.

Kom weer in balans, voel de energie weer stromen en keer terug naar je kern. Maak een afspraak, dan kijken we samen naar de mogelijkheden en welke behandeling op dit moment bij je past. Zo kan het zijn dat je meer behoefte hebt aan een massage voor ontspanning, denk hierbij aan een Aromatouchmeer balans met essentiële oliën van DōTERRA (SOC protocollen) of je hoofd leeg maken en loslaten van wat niet meer dient met een Access Bars.

Lief voor jezelf…

Kies een behandeling die bij je past en maak online de afspraak

Plus Voor Jou

Diedenweg 167

7606 CP

Wageningen

mijn praktijk

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Plus Voor Jou heeft geen rolstoelvriendelijke ingang en bevindt zich op de eerste verdieping. Eventueel kom ik aan huis.

Wil je een behandeling annuleren?

Het kan voorkomen dat je een behandeling hebt geboekt en toch niet in de gelegenheid bent. Dan gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Annulering tot 48 uur voor aanvang van een behandeling is kosteloos
  • Annulering 24 uur voor aanvang van een behandeling ben je 50% van het bedrag verschuldigd
  • Annulering binnen 24 uur voor aanvang van een behandeling ben je 100% van het bedrag verschuldigd

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Afspraak maken

Heel goed idee!
06 45 96 25 28

 

Openingstijden

Maandag en dinsdag:
18 uur - 21 uur
Woensdag, donderdag en vrijdag: 9 uur - 18 uur

Goed om te weten
Ik ben geen arts. De behandelingen bij Plus Voor Jou kunnen ondersteunen en aanvullen. Maar de behandelingen zijn géén vervanging van reguliere medische zorg. Raadpleeg bij twijfel altijd een (behandelend) arts.