06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Wat is Reiki –

ontdek de kracht van universele levensenerige

 

Wat is Reiki – ontdek de kracht zelf

Wat is Reiki – ontdek de kracht die je in je hebt. Ook jij kan het!

Als je vraagt Wat is Reiki, dan kun je 2 antwoorden verwachten.

Enerzijds is het de universele levensenergie die in ieder mens aanwezig is. Dan is het de holistische benadering die het lichaam, de geest en ziel. Anderzijds is Reiki een methode om die energie weer te her-ontdekken. Dus ontdek de kracht van deze universele levensenergie.

Reiki is de naam voor de energie die wordt gebruikt tijdens het beoefenen van de Japanse heelkunst. Het woord zelf betekent letterlijk ‘universele levensenergie’. Deze energie stroomt door alles en iedereen, het is de energie die ons doet voelen dat je leeft.

Reiki beoefenen

Iedereen kan Reiki leren. Ontdek de kracht zelf tijdens de cursussen bij Plus Voor Jou. Je werkt met Reiki energie om herstel van het evenwicht te bevorderen, jouw balans weer te herpakken. En dat kan je ook doorgeven. Gelukkig kunnen we dit leren en die eeuwenoude technieken inzetten in onze samenleving. Zo genieten we van de voordelen van deze mooie energie. Het beoefenen houdt onder andere in dat je via handoplegging de Reiki-energie kan doorgeven. Maar ook door zelf Reiki te beoefenen en te integreren in je leven straal je meer en voel je meer (jezelf).

Wat is Reiki - ontdek de kracht zelf. Dit is een achtergrond met hand en hart als decoratie

Reiki 1 en 2

Reiki kan je dus leren, dat gaat in stappen, in gradaties. Er is een Reiki eerste, tweede en derde graad. Ook wel Reiki 1, 2 en 3 genoemd. Ik focus me nu op 1 en 2. In Reiki 1 leer je werken met handoplegging en het doorgeven van energie. Je leert over wat Reiki is – je ontdekt de kracht. Het is een basisniveau waarin je veel leert over Reiki en hoe je het kan toepassen.

Tijdens de tweede graad cursus worden de technieken van handoplegging uitgebreid en jouw energie wordt krachtiger. De uitbreiding zit vooral in het leren van symbolen. Die symbolen waarmee je ook op afstand iemand kan behandelen en ondersteunen. Je kunt zelfs Reiki-energie sturen het verleden of de toekomst. Dit en veel meer leer je tijdens de cursussen bij Plus Voor Jou. Reiki tweede graad is de verdieping in jezelf op mentaal en emotioneel niveau. Dat sluit naadloos aan bij Reiki 1 waar het voornamelijk draait om jouw fysieke lichaam.

Ik ben …

Denk je dat alleen jouw pad zo ontwikkelt? Ook die van mij is kronkelig met vele zijwegen. Het is het leven… Soms met diepe dalen van ziek zijn en burn-out. Die levenservaringen leidde mij naar wie ik nu ben en waardoor ik nu een ander op een holistische wijze kan helpen bij ‘vage’ klachten. Lees hier meer over mijn ontwikkeling als Master en therapeut.

Waarom

Wat is Reiki – ontdek de kracht zelf, want het zet jou AAN, om meer te zorgen voor je eigen welzijn en balans. Jezelf dagelijks een Reiki behandeling geven, helpt jou op alle niveaus – fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Je krijgt weer regie over leven en lichaam. Er wordt zelfs gezegd dat Reiki bijdraagt aan bevorderen van de gezondheid van de wereldbevolking en wereldvrede.

NU

Reiki kan een oase van rust betekenen te midden van de hectiek in de maatschappij. Je mag naar binnen te keren, jezelf te centeren en te aarden. Reiki, of het nu gaat om een behandeling of zelf beoefenen, het biedt jou een eenvoudige en effectieve manier om innerlijke rust te vinden en veerkrachtig om te gaan met de uitdagingen.

Meer over de cursussen

Wat is Reiki – ontdek de kracht en zie hoe het jouw leven positief kan beïnvloeden. Het kan balans, welzijn en harmonie op alle niveaus van je wezen brengen. Ben je geïnteresseerd en wil je persoonlijke groeien, stress en ontspanning meer in balans krijgen? Dan kan Reiki een verrijking zijn voor het leven. Want Reiki is er atijd! Verken de wereld van Reiki, dat begint met Reiki 1. Ervaar zelf de mogelijkheden die het jouw kan bieden. Een investering in jouw welzijn en spirituele groei.

Goed om te weten
Ik ben geen arts. De behandelingen bij Plus Voor Jou kunnen ondersteunen en aanvullen. Maar de behandelingen zijn géén vervanging van reguliere medische zorg. Raadpleeg bij twijfel altijd een (behandelend) arts.

Lees de ervaringen van cliënten en cursisten

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Ik maak nu een afspraak

Heel goed idee!

06 45 96 25 28

Openingstijden

Maandag- Donderdag: 19 uur – 21 uur
Vrijdag: 9 uur – 17 uur