06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Ooit aan een reiki behandeling gedacht?

Een reikibehandeling helpt je wanneer je bijvoorbeeld vaak moe, pijn. stress en druk in je hoofd ervaart. Reiki helpt je weer terug in je lichaam te komen en ondersteunt dat de energie weer gaat stromen. Reiki heelt en maakt pijn zachter en vloeibaar. Wanneer je moe pijn stress en druk in je hoofd ervaart is reiki minimaal ontspannend en maximaal krijg je nieuwe inzichten.

Reiki ondersteunt jou om vermoeidheid en stress te verminderen

Reiki kan diverse lichaamssystemen zoals het immuunsysteem ondersteunen. Je voelt je energieker na een reikibehandeling. Vermoeidheid, stress en pijn kunnen verlicht worden. 

Probeer reiki

Waarom zou je niet proberen? Reiki is voor iedereen anders, elke cliënt is anders. Over het algemeen genomen komen de cliënten ontspannen thuis na de behandeling. hiermee lukt het je om stappen te maken om moe pijn stress en druk in je hoofd te reduceren.

Een reeks reikibehandelingen met korting te boeken

Een reeks van een aantal reikibehandelingen kan jouw al nieuwe inzichten geven. Hoe je dingen anders kan inrichten in je leven om meer kwaliteit te hebben en energie weer te laten stromen.

De reikibehandeling zet jou eigen levensenergie in jou weer aan, het stroomt weer en zorgt voor helende werking door je lichaam heen. EFT en Lichaam reset methode kunnen kan ik naast Reiki toepassen als dat voor jou helpend is. Met de Lichaam Reset Methode kan ik met lichte aanraking botten en wervels uitnodigen terug te schuiven naar een balans. Ik nodig als het waren jouw lichaam uit weer in balans te komen bij bijvoorbeeld je hoofd, nek, schouders, ruggengraat en heupen.  Klachten zoals slecht slapen, moe, pijn stress en druk in je hoofd kunnen verminderd worden.

Ook kiezen cliënten voor een Access Bars waarbij de onrust in je hoofd kan verminderen en ook oude overtuigingen worden opgeruimd.

Ik pas methodes toe, zoals de Lichaam Reset Methode, EFT en Access Bars. Maar de basis is reiki.