06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Reiki

Rei betekent ‘geest’ of ziel’ en Ki staat voor ‘energie’ of ‘levenskracht’. De kracht die iedereen in zich heeft. Wat doet een Reiki behandeling voor jou?

Reiki behandeling voor meer balans, Reiki ontspant

De handoplegging tijdens een Reiki behandeling kan bij jou een diepe ontspanning brengen. Reiki heelt door deze aanraking en brengt je meer in balans.

Velen gingen je voor, boek jouw Reiki behandeling. Want Reiki is toegankelijk en vriendelijk. Mensen vinden het fijn dat het met kleding aan is, dat maakt de Reiki behandeling laagdrempelig.

Reiki ondersteunt

Reiki kan diverse lichaamssystemen zoals het immuunsysteem ondersteunen. Je voelt je energieker.

Een reeks van een aantal Reiki behandelingen kan jouw al nieuwe inzichten geven in hoe je het anders kan doen om weer kwaliteit van leven te hebben.

Terug naar je kern met Reiki

Door terug te keren naar je kern, wie jij werkelijk bent, je innerlijk, creëer je ruimte om met een frisse blik de wereld om je heen te bekijken. Dat geeft jou nieuwe inzichten.

Reiki helpt jou bij het helen van klachten door stress, pijn en vermoeidheid. Neem vrijblijvend contact met mij op.

N

Reiki behandeling is een liefdevol cadeau voor jezelf

N

Reiki biedt je minimaal een diepe ontspanning

N

Reiki activeert het zelf herstellend vermogen

N

Reiki helpt jou weer in balans te komen

N

Reiki geeft je nieuwe inzichten

N

Reiki voedt lichaam en geest

Therapie met Reiki als basis

Tijdens een Reiki behandeling zorg ik voor een optimale en prettige sfeer waarin je je comfortabel voelt. De intake gebruiken we om kennis te maken en te onderzoeken waaraan je wilt werken. Op therapeutische basis zijn vaak 3 of meer behandelingen Reiki nodig. Ik stem volledig af op jouw behoeften. Ik maak hierbij onder andere gebruik van de lichaam reset methode, edelstenen, klankschalen, EFT en Sedona. EFT en Sedona zijn loslaattechnieken die je ondersteunen en kunnen je nieuwe inzichten geven. EFT kan ook los worden geboekt (tarief Reiki behandeling).

 

Een Reiki behandeling is een investering in jezelf

Reiki op afstand
Het is mogelijk om een reiki behandeling te ontvangen terwijl je thuis bent. Ik gebruik daarvoor een krachtig symbool om verbinding te maken met jou. Klik hier voor het speciaal tarief en neem contact met me op wanneer je meer wilt weten.
Edelstenen

Tijdens een behandeling kan ik gebruik maken van edelstenen. hiermee creëer ik een energetisch veld wat de behandeling ten goede kan komen.

Klankschalen
Klank is trilling, trilling is energie. De trilling van klanken ondersteunen de behandeling en werken diep door in de aura.
Orakelkaarten
Vooraf een kaart trekken kan een mooie boodschap meegeven aan de behandeling. De orakelkaarten geven veel inzichten om jou verder op weg te helpen.
Etherische oliën van DōTERRA

DōTERRA etherische oliën werken ondersteunend. De geuren werken ontspannend tijdens de behandeling. Ook is het mogelijk een combinatie behandeling te boeken Reiki en massage

“Nu even stil worden, even voelen, genieten van de aandacht.”

Wacht niet, boek jouw reiki behandeling

De reiki behandeling die ik jou geef, zijn therapeutisch. Ik ben geregistreerd Reiki therapeut. Ik heb een HBO gecertificeerde opleiding voltooid bij Succesvol in Balans in Zevenaar.

Hoe ziet een Reiki behandeling eruit

Reiki werkt vanuit universele energie en kun je vergelijken met andere alternatieve geneeswijzen.

Tijdens een Reiki behandeling zet ik middelen in. Denk hierbij aan klankschalen, orakelkaarten, oliën en edelstenen. Ze ondersteunen jouw optimale ontspanning en heling. Ik doe dat op intuïtie en kijk wat bij jou past.

De universele levensenergie is de kracht die in alle levende wezens aanwezig is. Reiki werkt op fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Een therapeutische behandeling bestaat uit een intake, de behandeling en een nabespreking. Ik geef je daarbij tips mee en ik vertel je wat ik ‘tegenkwam’ tijdens de behandeling. 

Liever een massage?

In mijn praktijk mag je je welkom voelen als je een massage wilt. Denk hierbij aan een behandeling met de essentiële oliën van Doterra voor meer balans en een aromatouch massage, dat is een specifiek helend protocol door Dr Hill onderzocht en samengesteld (ruim 25 jaar geleden).Het is ook mogelijk om Reiki en massage te combineren.

Reiki als aanvulling op reguliere zorg

Reiki is geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg maar een aanvulling daarop, ik ben geen arts, maar Reiki Master en geregistreerd Reiki therapeut.

 

 

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Afspraak maken

Heel goed idee!
06 45 96 25 28

 

Openingstijden

Maandag en dinsdag:
18 uur – 21 uur
Woensdag, donderdag en vrijdag: 9 uur – 18 uur

Goed om te weten
Ik ben geen arts. De behandelingen bij Plus Voor Jou kunnen ondersteunen en aanvullen. Maar de behandelingen zijn géén vervanging van reguliere medische zorg. Raadpleeg bij twijfel altijd een (behandelend) arts.