06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Access Bars®

Om los te laten wat je niet langer nodig hebt en om ruimte te creëren.

Druk in je hoofd? Staat je brein altijd op AAN?

Access Bars® helpt bij het ontspannen en je hoofd leeg te maken. Access Bars® is een hele milde en vriendelijke techniek. Een Access Bars® behandeling werkt in op het energetisch lichaamsproces. Access Bars® is geschikt voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren.

In de huidige maatschappij, waar inspanning en ‘altijd maar druk-druk-druk’ de boventoon voeren, is Access Bars® een fijne techniek die meer balans brengt tussen inspanning en ontspanning.

N

Drukpunten op het hoofd

N

Werkt op het energetisch lichaamsproces

N

Geeft diepe ontspanning en rust

N

Ruimte in je hoofd, weg met wat niet meer dient

32 drukpunten

Access Bars zijn 32 drukpunten op het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor onder andere het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering en creativiteit.

Het aanraken van die bars op je hoofd kun je vergelijken met het gebruik van de deleteknop op jouw computer. Oude overtuigingen, pijn en verdriet in je brein worden gewist. Druk verdwijnt en ruimte wordt gecreëerd met een Access Bars® behandeling.

De Access Bars® behandeling duurt tussen de 60 en 90 minuten.

Creëer ruimte in je hoofd

Grondleggers Gary Douglas en Dain Heer

Zoals de grondleggers van Access Conciousness zijn Gary Graig en Dain Heer zeggen: “In het slechtste geval voelt het als een fijne massage, in het beste geval verandert jouw leven door alle rust en ruimte die ontstaat.”

Access Bars ontspant

Access Bars zorgt voor meer balans tussen inspanning en ontspanning.

Access Bars is een relax techniek

Je hoeft niets te doen, alleen te liggen, voelen en ontvangen. Ervaar dagen erna wat het werkelijk met je doet.

Review van Maaike over Access Bars

Review Google: “Lieve Lenie, Ik voel me anders. Niet bewuster van de mooie wereld, niet bewuster van de mooie mensen om me heen, maar bewuster van mezelf. ” 

Ik voelde direct de energie en warmte stromen

Wat zo fijn is, is dat je bij Lenie je welkom voelt. Ze is een warme, lieve vrouw, hierdoor voel je je gehoord. Daarbij voelt zij je precies aan en voelt wat jouw kan helpen. Laatst heb ik een reiki afstanfsbehandeling mogen ontvangen. Ik voelde direct de energie en warmte stromen. Voelde hoe ik spanning mocht loslaten en voelde de rust heerlijk over mij heen komen. Na de behandeling bericht Lenie je wat ze heeft gevoeld en waar ze de energie heeft mogen geven, dit klopte allemaal, zo bijzonder. Ook het gegeven advies is heel fijn en een mooi bewust zijn momentje. Deze behandelingen zijn een cadeautje voor jezelf...
- Inge Walsweer (raadt Plus Voor Jou aan via Google)

Ervaren dat je niet je oude overtuigingen bent, maar dat je lijf dat projecteert in je leven...

"Een aantal Reiki behandelingen ondergaan om totale rust in mijn lijf en hoofd te ervaren. Ondersteund met oliën van doterra. Een warme ervaring van ruimte waar rust en sereniteit is en nabijheid van Lenie waar alles mag zijn zoals het is.
Ervaren dat je niet je oude overtuigingen bent en dat je lijf dat juist projecteert in je leven.
Mijn hoofd laat mijn lijf beïnvloedbaar zijn op een negatieve wijze.
Nu beter in het nu leren zijn en blijven ontwikkelen in ontspannen nieuwe paden inslijten❤"
– Denise de Jong (raadt Plus Voor Jou aan via Facebook)

Reiki, fijn en raak!

"Ik vond het heel prettig. Vanaf de ontvangst straalde je warmte, rust en echte aandacht uit. Je liet merken dat je goed wist wat me bezighield en welke behandeling bij me paste. Ook achteraf het stukje uitleg vind ik fijn en raak."

Anonieme review na een reiki behandeling

Aromatouch Technique DōTERRA - traject voor meer balans

In de afgelopen week heb ik van mijn tweede aroma touch behandeling mogen genieten. Een behandeling die Lenie voor mij heeft gekozen en vooraf heeft uitgewerkt, nadat ze zich in mij als persoon verdiept heeft. Ik vind het bijzonder om te mogen ervaren hoe goed deze behandeling bij mij past en hoe goed ik mij achteraf voel(de). Vol vertrouwen ga ik met haar een traject in, om beter in balans en weer in mijn eigen kracht te komen. Bedankt lieve Lenie❤

– Carla van den Bos (review Facebook)

Bedankt Lenie!

“Vorige week mijn gewonnen massage gekregen. Echt even een heerlijk ontspan momentje. Zeker een aanrader voor iedereen! Bedankt Lenie!”

– Melinda Terken-Koppel (Facebook)

Na de behandeling neemt Lenie de tijd voor je om te horen hoe je het ervaren hebt.

Ik heb bij Lenie inmiddels diverse behandelingen ondergaan. Reiki, Aroma Touch therapie en Chinese hoofdmassage. De ruimte die zij daarvoor gebruikt voelt als een warm bad. Lenie behandelt je met volle aandacht en dat is voelbaar. Na de behandeling neemt ze de tijd voor je om te horen hoe je het ervaren hebt. Vooral de Aroma Touch therapie vond ik zeer ontspannend. Dit door de zachte liefdevolle aanrakingen en de heerlijke geuren. Lenie is een warme persoonlijkheid en ik raad een behandeling bij haar zeker aan.

Liefdevolle reiki behandeling

Net een liefdevolle en ontspannende Reiki behandeling van Lenie gekregen. Erg bedankt hiervoor, ik heb genoten.

- Sylvia Wijnen (5 sterren Google)

Werkelijk heerlijke massage

“Net mijn eerste, werkelijk heerlijke massage van Lenie mogen ontvangen. Wat een prachtmens. Deze massage verdiende ik via mij moeder, door de liefdevolle actie #masserendoenwesamen, zo bijzonder en zo gegund. Ik voelde hem goed vandaag, het raakte mij. Ik hoop zeker nog eens langs te gaan ❤ Nogmaals bedankt lieve Lenie ❤”

– Leontine van de Pol (Facebook)

Ik voel me anders... (Access Bars)

“Lieve Lenie, Ik voel me anders. Niet bewuster van de mooie wereld, niet bewuster van de mooie mensen om me heen, maar bewuster van mezelf. Lees verder ...

– Maaike Helmond (5 sterren beoordeling - Google)

Ik kan iedereen Lenie aanbevelen, met veel kunde en kennis kan ze ook jou weer de teugels van jouw leven in handen geven.

Goed voorbereid en helemaal ingetuned op mij heeft zij, voor dat ik kwam, al een behandeling uit haar ruime assortiment voor mij gekozen. Bijzonder dat haar keuze de juiste was na de door mij getrokken kaart en haar uitleg bij deze kaart. Ik heb een Reiki behandeling met stenen van Lenie ontvangen, ik voelde mijn hele systeem mega stromen. De dag daarna was ik erg moe, "mijn lichaam was hard aan het werk" vertelde Lenie. Lees verder ...

– Berlinda Ocks, Oilin (5 sterren beoordeling - Google)

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Ik maak nu een afspraak

Heel goed idee!
06 45 96 25 28

 

Openingstijden

Maandag- Donderdag: 9 uur - 21 uur
Vrijdag: 9 uur - 17 uur