06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Ontspannen en rust Aromatouch

massage

Wageningen

Je bent een paar stappen verwijderd van meer balans in je leven, want dat is wat de AromaTouch massage doet. Voor ontspannen en rust met Aromatouch massage bij de, kun je terecht bij Plus Voor Jou. Of zoek je een andere behandeling voor rust en ontspanning. Kom in een diepe ontspanning, los blokkades op en laat je lichaam tot rust komen.

EN… download direct de gratis gids over de Aromatouchmassage. Dan leer je direct hoe het werkt en welke oliën er worden gebruikt.

De basis voor deze massage is het dōTERRA massageprotocol met 8 essentiële oliën.

Wil jij meer:

  • balans in je leven?
  • verminderen van spierspanning?
  • rust in je hoofd creëren?
  • verbeteren van immuunsysteem?

Dan is deze massage zeker iets voor jou!

De 4 stappen in deze helende en ontspannende massage. De 8 essentiële oliën worden aangebracht op de rug en 2 oliën op de voeten. 

Stap 1:

De ontspanningsfase – met de essentiële oliën Balance & Lavendel van DōTERRA.

Stap 2:

De gezond immuunsysteem fase – met de essentiële oliën Melaleuca & OnGuard van DōTERRA

Stap 3:

De gezond ontstekingsniveau fase – met de essentiële oliën AromaTouch & DeepBlue van DōTERRA

Stap 4:

De homeostasis – met de essentiële oliën Sinaasappel & Pepermunt van DōTERRA

Een Aromatouch duurt ongeveer 45 a 60 minuten.  Vindt hier de tarieven.

Over mij

Ik ben Lenie van der Zande en van jongs af aan dat ik ‘anders’ was. Ik gebruik heel graag natuurlijke producten op een zachte en liefdevolle manier tijdens alle behandelingen die ik aanbied. Terug naar de aarde, naar wat de natuur ons biedt. Al eerder maakte ik kennis met de etherische oliën van DōTERRA. Ik verdiepte me meer en leerde tijdens de training de zachte, helende en liefdevolle massage met deze oliën, AromaTouch® Technique.

Mijn levenservaringen leidde mij naar wie ik nu ben en waardoor ik nu een ander op een holistische wijze kan helpen bij ‘vage’ klachten. Lees hier meer over mijn ontwikkeling als Reiki therapeut, Reiki Master en energetisch masseur.

Dit is een beeld van Lenie van der Zande, eigenaar praktijk plus voor jou. zo weet je wie en welke handen jou raken.

Behandelingen voor een plusmomentje voor jou

Het kan zijn dat je toch een andere holistische of alternatief behandeling zoekt om te ontspannen, rust te creëren, je herstel van stress of pijnklachten te ondersteunen. Daarvoor kun je bij Plus Voor Jou terecht. Ben je geïnteresseerd in andere massages, Access Bars, EFT of bijvoorbeeld Reiki? Ook daarvoor en andere behandelingen kun je bij mij terecht. 

Reikibehandeling

Als Reiki Master heb ik alledrie de inwijdingen mogen ontvangen. Daarnaast ben ik reiki therapeut. De kwaliteit is hoog en ik sta daarom ook als therpauet ingeschreven bij het CAT.

EFT – Emotional Freedom Technique

EFT – Emotional Freedom Technique is een methode die ik toepas bij Reiki behandelingen. Het helpt bij los laten van veel voorkomende klachten bij stress.

Access Bars

Access Bars® helpt bij het ontspannen en je hoofd leeg te maken. Access Bars® is een hele milde en vriendelijke techniek die wordt toegepast tijdens een Access Bars® behandeling.

DōTERRA

Voor massages zoals de AromaTouch® Technique gebruik ik uitsluitend DōTERRA etherische oliën en de draagolie: gefractioneerde kokosolie. Maar ook voor de Reiki behandelingen en andere massages gebruik ik DōTERRA.

Gefractioneerde kokosolie tast eigen talgproductie niet aan, is minder vet en daardoor wordt de essentiële olie beter opgenomen door de huid. Het bindt zich niet met de draagolie maar doet zijn werk in jouw lichaam. Daarom is kokosolie de perfecte olie voor deze massagetechniek.

Goed om te weten
Ik ben geen arts. De behandelingen bij Plus Voor Jou kunnen ondersteunen en aanvullen. Maar de behandelingen zijn géén vervanging van reguliere medische zorg. Raadpleeg bij twijfel altijd een (behandelend) arts.

Lees de klantervaringen

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Ik maak nu een afspraak

Heel goed idee!

06 45 96 25 28

Openingstijden

Maandag- Donderdag: 19 uur – 21 uur
Vrijdag: 9 uur – 17 uur