06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

AromaTouch® Technique 

Geef jouw lichaam een boost en kom meer in balans 

De AromaTouch® Technique zorgt voor een ‘reset’ van het lichaam en zet het aan tot herstel en heling. Hiervoor zijn 4 stappen nodig waarbij 8 essentiële oliën worden aangebracht om zijn werk te doen.

De AromaTouch® Technique is zacht en vriendelijk door de wijze van aanraken. Deze massagetechniek kan op alle manieren worden aangepast voor de jonge, gevoelige of rijpere huid. Daarom kan iedereen volop genieten van de AromaTouch® Technique.

N

Rust

N

Ontspanning

N

Herstel

N

Balans

Gun jezelf dit plusmomentje

Het is mogelijk bij Plus Voor Jou om een reeks afspraken te maken voor AromaTouch® Technique massage. Je geeft jezelf op deze manier de kans om over een langere periode je lichaam in balans te brengen. Het effect is dan groot en langdurig voelbaar.

DōTERRA

Voor deze massagetechniek gebruik ik uitsluitend DōTERRA-producten evenals de draagolie: gefractioneerde kokosolie.

Waarom gefractioneerde kokosolie

Gefractioneerde kokosolie tast de eigen talgproductie niet aan, is minder vet en daardoor wordt de essentiële olie beter opgenomen door de huid. De essentiële oliën binden minder met deze draagolie, maar trekt diep in de huid waar het zijn werk doet in het lichaam. Daarom is kokosolie de perfecte olie voor deze massagetechniek.

 

Afbeelding van handen en olie druppels - Reiki en massage Lenie van der Zande Plus Voor Jou

De vier stappen bij AromaTouch

1. Ontspanning

Met de essentiële oliën Balance & Lavendel van DōTERRA

2. Gezond Immuunsysteem

Met de essentiële oliën Melaleuca & OnGuard van DōTERRA

3. Gezond Ontstekingsniveau

Met de essentiële oliën AromaTouch & DeepBlue van DōTERRA

4. Homeostatis

Met de essentiële oliën Sinaasappel & Pepermunt van DōTERRA

“Vergeet niet wat de natuur je kan bieden.”

Liefdevolle reiki behandeling

Net een liefdevolle en ontspannende Reiki behandeling van Lenie gekregen. Erg bedankt hiervoor, ik heb genoten.

- Sylvia Wijnen (5 sterren Google)

Ik voel me anders... (Access Bars)

“Lieve Lenie, Ik voel me anders. Niet bewuster van de mooie wereld, niet bewuster van de mooie mensen om me heen, maar bewuster van mezelf. Lees verder ...

– Maaike Helmond (5 sterren beoordeling - Google)

Na de behandeling neemt Lenie de tijd voor je om te horen hoe je het ervaren hebt.

Ik heb bij Lenie inmiddels diverse behandelingen ondergaan. Reiki, Aroma Touch therapie en Chinese hoofdmassage. De ruimte die zij daarvoor gebruikt voelt als een warm bad. Lenie behandelt je met volle aandacht en dat is voelbaar. Na de behandeling neemt ze de tijd voor je om te horen hoe je het ervaren hebt. Vooral de Aroma Touch therapie vond ik zeer ontspannend. Dit door de zachte liefdevolle aanrakingen en de heerlijke geuren. Lenie is een warme persoonlijkheid en ik raad een behandeling bij haar zeker aan.

Bedankt Lenie!

“Vorige week mijn gewonnen massage gekregen. Echt even een heerlijk ontspan momentje. Zeker een aanrader voor iedereen! Bedankt Lenie!”

– Melinda Terken-Koppel (Facebook)

Werkelijk heerlijke massage

“Net mijn eerste, werkelijk heerlijke massage van Lenie mogen ontvangen. Wat een prachtmens. Deze massage verdiende ik via mij moeder, door de liefdevolle actie #masserendoenwesamen, zo bijzonder en zo gegund. Ik voelde hem goed vandaag, het raakte mij. Ik hoop zeker nog eens langs te gaan ❤ Nogmaals bedankt lieve Lenie ❤”

– Leontine van de Pol (Facebook)

Ik kan iedereen Lenie aanbevelen, met veel kunde en kennis kan ze ook jou weer de teugels van jouw leven in handen geven.

Goed voorbereid en helemaal ingetuned op mij heeft zij, voor dat ik kwam, al een behandeling uit haar ruime assortiment voor mij gekozen. Bijzonder dat haar keuze de juiste was na de door mij getrokken kaart en haar uitleg bij deze kaart. Ik heb een Reiki behandeling met stenen van Lenie ontvangen, ik voelde mijn hele systeem mega stromen. De dag daarna was ik erg moe, "mijn lichaam was hard aan het werk" vertelde Lenie. Lees verder ...

– Berlinda Ocks (5 sterren beoordeling - Google)

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Ik maak nu een afspraak

Heel goed idee!

06 45 96 25 28

 

Openingstijden

Maandag- Donderdag: 19 uur - 21 uur
Vrijdag: 9 uur - 17 uur