06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Online een afspraak maken

Kies een behandeling die bij je past en maak online de afspraak

Ik hoop je te ontmoeten in mijn praktijk voor een Reiki behandeling of dat ik bij jou mag komen voor een workshop Doterra. Want mijn persoonlijke gezondheidssituatie kan ik momenteel geen behandelingen zoals massages aanbieden. Ondanks dat kan ik je de helende kracht van Reiki geven, Reiki cursussen en ik nodig je uit om deel te nemen aan workshops waarin je meer te weten kan komen over Doterra en de voordelen ervan. Het delen van deze bijzondere ervaringen met Doterra producten betekent veel voor me.

Ik hoop je te zien, ik zie jou.

Liefs Lenie

Plus Voor Jou

Diedenweg 167

7606 CP

Wageningen

mijn praktijk

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Plus Voor Jou heeft geen rolstoelvriendelijke ingang en bevindt zich op de eerste verdieping. Eventueel kom ik aan huis.

Wil je een behandeling annuleren?

Het kan voorkomen dat je een behandeling hebt geboekt en toch niet in de gelegenheid bent. Dan gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Annulering tot 48 uur voor aanvang van een behandeling is kosteloos
  • Annulering 24 uur voor aanvang van een behandeling ben je 50% van het bedrag verschuldigd
  • Annulering binnen 24 uur voor aanvang van een behandeling ben je 100% van het bedrag verschuldigd

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Ik maak nu een afspraak

Heel goed idee!
06 45 96 25 28

 

Openingstijden

Maandag- Donderdag: 9 uur - 21 uur
Vrijdag: 9 uur - 17 uur

Goed om te weten
Ik ben geen arts. De behandelingen bij Plus Voor Jou kunnen ondersteunen en aanvullen. Maar de behandelingen zijn géén vervanging van reguliere medische zorg. Raadpleeg bij twijfel altijd een (behandelend) arts.