06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl
Een hoofd van een vrouw tijdens een behandeling Reiki

Reiki therapie Wageningen

Reiki, de milde manier van helen, reiki voor jou en jouw balans en reiki voor de stroming van de energie in jou.

Zoek jij naar een natuurlijke manier om die balans in je leven terug te vinden met behulp van reiki therapie, dan kun je terecht bij Plus Voor Jou. Ik ben Lenie van der Zande – Reiki Master en therapeut in Wageningen.

Reiki werkt vanuit universele energie en kun je vergelijken met andere alternatieve geneeswijzen. Deze universele levensenergie is de kracht die in alle levende wezens aanwezig is. Reiki werkt op fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel niveau.

Een therapeutische behandeling bestaat uit een intake, de behandeling en een nabespreking. Ik geef je daarbij tips mee en vertel je wat ik ‘tegenkwam’ tijdens de behandeling. Tijdens een Reiki behandeling zet ik, als het past bij je, diverse middelen in. Denk hierbij aan klankschalen, kaarten, etherische oliën van DōTERRA en edelstenen. Ze ondersteunen de reiki behandeling en zorgen voor jouw optimale ontspanning en dus heling. Mogelijk volgen er meer behandelingen in de vorm van een traject om jouw energie optimaal te laten stromen. Dan merk je ook een langdurig effect. Alles doen we in overleg.

Over mij

Ik ben Lenie van der Zande, eigenaar van Plus voor jou, de praktijk voor reiki & nassage. Van jongs af aan wist ik dat ik ‘anders’ was. Ik zat vaak in andere werelden. En wat wist ik dat goed te verbergen… ik kroop ervoor weg. Maar mijn spirituele ontwikkeling is door de jaren heen wel versterkt en mijn sensibiliteit is toegenomen. In mijn leven is de spiritualiteit en gevoeligheid niet langer weg te denken. Zo ook de reiki niet.

Mijn levenspad is kronkelig met vele zijwegen. Soms met diepe dalen van ziek zijn en burn-out. Die levenservaringen leidde mij naar wie ik nu ben en waardoor ik nu een ander op een holistische wijze kan helpen bij ‘vage’ klachten. Lees hier meer over mijn ontwikkeling als Reiki therapeut.

Nog meer behandelingen om jou te ondersteunen

Ben je geïnteresseerd in massages, Access Bars, EFT of bijvoorbeeld de Aromatouchmassage met de AromaTouch Technique? Ook daarvoor en andere behandelingen kun je bij mij terecht. 

Reiki

Ik ben Reiki Master, ik heb alledrie de inwijdingen mogen ontvangen. Daarnaast ben ik therapeut en sta ik ingeschreven bij het CAT.

EFT – Emotional Freedom Technique

EFT – Emotional Freedom Technique is een methode die ik toepas bij Reiki behandelingen. Het helpt bij los laten van veel voorkomende klachten bij stress.

Access Bars

Access Bars® helpt bij het ontspannen en je hoofd leeg te maken. Access Bars® is een hele milde en vriendelijke techniek die wordt toegepast tijdens een Access Bars® behandeling.

DōTERRA

Voor massages zoals de AromaTouch® Technique gebruik ik uitsluitend DōTERRA etherische oliën en de draagolie: gefractioneerde kokosolie. Maar ook voor de Reiki behandelingen en andere massages gebruik ik DōTERRA.

Gefractioneerde kokosolie tast eigen talgproductie niet aan, is minder vet en daardoor wordt de essentiële olie beter opgenomen door de huid. Het bindt zich niet met de draagolie maar doet zijn werk in jouw lichaam. Daarom is kokosolie de perfecte olie voor deze massagetechniek.

Meer balans in jouw leven, op een natuurlijke manier.

Dit is een afbeelding van Lenie van der Zande - Eigenaar Plus Voor Jou en COMM-ON+

COMM-ON+

Op de Over mij pagina van COMM-ON+ vind je meer over mij en wat ik doe voor ZZP-ers. In mijn blogs lees je hoe ik dat doe en lees je meer over mijn ervaringen. Zoals dat stukje van mij communicatie raakt, zo raakt Reiki het andere deel van mijn communicatievaardigheden. Liefs, Lenie

Lees de klantervaringen

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Ik maak nu een afspraak

Heel goed idee!

06 45 96 25 28

Openingstijden

Maandag- Donderdag: 19 uur – 21 uur
Vrijdag: 9 uur – 17 uur