06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Het kan zijn dat je stress ervaart in bepaalde fasen van je leven. Soms door werkstress, soms doordat je thuis stress ervaart. Het kan ook zijn dat de grote hoeveelheid dingen die ineens op je pad komen je teveel kunnen zijn. Zorgen voor ouders, zorgen voor kinderen en dan ben jij er ook nog. Dat kunnen redenen zijn waarom je kiest voor een Aromatouch massage.

Als je op zoek bent naar een holistische benadering van ontspanning en welzijn, dan is de AromaTouch massage misschien wel de perfecte keuze voor jou. Deze unieke massage combineert de kracht van aanraking met de voordelen van essentiële oliën. Hierdoor kan  je een diepe ontspanning en een gevoel van harmonie ervaren. In dit blog deel ik graag de ervaringen van anderen en laat ik zien waarom je kiest voor een AromaTouch.

"Aromatouchmassage met oliën van DoTERRA, voor meer balans in je leven"

Een holistische benadering van ontspanning

De AromaTouch massage is gebaseerd op het idee dat ons lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en dat het bevorderen van ontspanning op beide niveaus essentieel is voor ons algehele welzijn. Net zoals alle andere behandelingen bij Plus Voor Jou wordt er ook bij deze massage ingezoomd op meer balans in je leven. Tijdens de massage worden 8 verschillende essentiële oliën van DōTERRA zachtjes op de rug en voeten aangebracht. Daarbij wordt gebruik gemaakt van speciale handtechnieken om de oliën in de huid te laten doordringen. Die technieken hebben een ontspannen werking. De aanraking zorgt voor een diepe ontspanning en helpt om stress en spanning los te laten.

dit is een afbeelding van vingers op rug rondom ruggengraat bij nek. Rugklachten kan een reden zijn waarom je kiest voor aromatouch massage

Voordelen van essentiële oliën

Essentiële oliën hebben al eeuwenlang een belangrijke rol gespeeld in verschillende culturen vanwege hun helende werking en ook voor beauty voordelen. Tijdens de AromaTouch massage worden specifieke oliën gebruikt die zijn geselecteerd vanwege hun kalmerende, ontspannende en balancerende eigenschappen. Deze oliën kunnen helpen om de bloedsomloop te bevorderen, het immuunsysteem te ondersteunen en de algehele gezondheid en vitaliteit te verbeteren (dat lees je in het blog dat ik schreef over de oliën).

Door een verbeterde doorstroming kan energie beter stromen en kunnen energieblokkades worden verholpen. Dat kun je de eerste paar dagen ook merken aan je lichaam. Soms voel je je heel erg loom. Dan mag je echt rust inlassen om goed voor jezelf te zorgen.

Ervaringen van anderen

Veel mensen hebben al positieve ervaringen gehad met de AromaTouch massage in mijn praktijk. Een cliënt kiest voor een AromaTouch massage en legt uit waarom “Ik had al eerder massages gehad, maar de AromaTouch massage was echt anders. De oliën en de zachte aanraking zorgde voor een diepe ontspanning en ik voelde me daarna weer in balans.

Ook Elise deelt haar ervaring: “Bij iedere behandeling genoten (vaak zo erg dat ik in slaap viel), daarbij was het een fijne en open sfeer dat vertrouwd aanvoelde.” En Marjolijn schrijft “Ik heb een Aromatouch massage mogen ontvangen. Het was werkelijk ontspannend en de heerlijke geuren van de oliën hingen de rest van de avond om me heen. Een mooie ervaring en een aanrader voor iedereen!” En laatst ging een cliënt de deur uit met een tevreden gevoel “Ik heb regelmatig last van spanning in mijn nek en schouders. De AromaTouch massage heeft me echt geholpen om die spanning los te laten.

Je kunt meer reviews lezen via Google maar ook op mijn site op pagina reviews.

Als je op zoek bent naar een holistische benadering van ontspanning en welzijn, is de AromaTouch massage zeker het proberen waard. Je kiest voor een AromaTouch massage voor ontspanning en wanneer je meer balans wilt creëren in je lichaam (immuunsysteem, bloeddoorstroming en op energetisch niveau). Het is juist de combinatie van essentiële oliën van DōTERRA en de zachte aanraking zorgt voor een diepe ontspanning en helpt om stress en spanning los te laten.

De positieve ervaringen van anderen laten zien waarom je kiest voor een Aromatouch massage en dat deze massage echt een verschil kan maken in je algehele welzijn.