06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Plus voor jou review is een Plus voor jou

Bij Plus Voor Jou kun je kiezen uit veel verschillende behandelingen. En daarom kan het helpen om de reviews te lezen. De Plus voor Jou reviews helpen jou kiezen.
Wat anderen ervaren kan jou op weg helpen. Een andermans ervaring is niet de jouwe, iedereen is anders. Maar het geeft je richting. En kiezen voor een behandeling is minimaal ontspannend en maximaal krijg je nieuwe inzichten. Maar lees gerust eerst de Plus voor jou reviews.

Behandelingen ondersteunen om vermoeidheid en stress te verminderen

Energie die stagneert in je lichaam, kan ophoping van afvalstoffen veroorzaken. En die veroorzaken mogelijk vermoeidheid, pijn of andere klachten. En je hebt er geen idee van dat dat bij jou in je lichaam gebeurt.

Probeer anders

Elke behandeling is voor iedereen anders want iedereen is uniek, ook de reactie op een behandeling. Ik vind het belangrijk om juist die ander in kaart te brengen, intunen op zijn of haar energie en daarop de behandeling afstemmen. Dat doen we samen, in overleg en naar tevredenheid van jou.

Een reeks behandelingen met reductie

Wanneer je ervoor kiest om een langere periode aan jouw eigen gezondheid te werken met alternatieve therapie, bijvoorbeeld de reiki therapie, werkt dat langer door. Het mag meer bij je blijven, van jou worden, vasthouden en herstructureren. Boek je meerdere behandelingen dan krijg je korting. Maar zeg eens eerlijk, het gaat toch om jou welzijn en gezondheid? Wat is er dan belangrijker?

Google review

Voordat je een keuze maakt is een review lezen waardevol. Ik lees vaak reviews van producten of van behandelingen. Het geeft me een compleet gevoel, dat ik er alles aan gedaan heb een goede keuze te maken. Bekijk de Plus voor Jou reviews ook eens op Google