06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Voordat je kiest voor een alternatieve manier van herstellen, genezen misschien wel. Of voordat je kiest voor een plek waar je mag ontspannen met reiki of Aromatouch massage, dan kijk je naar de plek die bij jou past, het juiste aanbod heeft ofwel resoneert met jou. Daarom vind je hier alles wat je wil weten over Plus Voor Jou.

 

Plus voor Jou – de plek waar het om jou draait

 

In mijn praktijk doe ik er alles aan om jou een veilige plek te bieden waar je volledig tot rust mag komen. Een ruimte waar je inderdaad ruimte mag pakken om te delen waar je voor komt. Eenvoudig kan dat totaal en diepe ontspanning zijn, maar ook klachten zoals hoofdpijn, spierpijnen of stress waar je maar niet vanaf komt, daar is ook ruimte voor.

Kijk even rond in mijn praktijk in deze video.

Wat jij wil weten over Plus Voor Jou – opleidingen

Al mijn opleidingen hebben mij geholpen in mijn ontwikkeling tot energetisch therapeut. Ik vertel je er graag over. Eerste volgde ik Reiki 1 en 2, later de therapeut opleiding en reiki 3A. Er volgde de opleiding tot energetisch therapeut met onder andere de Lichaam reset methode en regressie en reïncarnatietherapie. Deze rond ik nu, januari 2023 af. Tot slot voelde ik dat het tijd was om ook trainer te worden, ik heb de Master graad Reiki en ben nu Reiki Trainer.

Wat zeker een rol heeft gespeeld in mijn ontwikkeling en keuzes die ik heb gemaakt, is waar ik zelf vandaan kom, wat mijn achtergrond is en wat mijn struggles waren of nog steeds zijn.

Wanneer je denkt dat ik ‘alles al weet’ of ‘dat ik helemaal de rust zelve’ ben,  dan stel ik je teleur. Want ik ben niet feilloos en continu rondlopend met een gelukkig gevoel. Het leven omarmen en mijn levenspad volgen met alle kronkelige wegen en doodlopende zijpaden, dat doe ik wel.

Daarom blijf ik leren in dit leven, ontwikkelen en steeds meer de betere versie van mijzelf te worden. En dat is wat ik graag overbreng en jou ook gun. De mooiste versie van jezelf worden in dit leven met al de lessen die je mag ontvangen. Ik help je, met Reiki, Access Bars, Aromatouch en meer. Ik pas methoden toe zoals  EFT en de Lichaam Reset.

Wil je meer weten?

Kijk gerust eens rond op de site, bel me, mail me, ik sta voor je klaar. Wil je eerst even de praktijk ‘voelen’, ook dat is oké. Voel je welkom.