06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Symphony of the Cells training in Rome

Ik zat op het puntje van mijn stoel en absorbeerde ieder detail

De eerste gedachte was om in september naar Utah af te reizen voor een Symphony of the Cells (SOC) training door Boyd Truman. Maar er gebeurde iets bijzonders.

In januari boekten we onze vakantie Italië, Verona. Waarschijnlijk de laatste met onze jongste dochter.

Ergens verderop dit jaar, ik dacht mei, hoorde ik dat Boyd naar Europa kwam… wie is Boyd? De man die veel weet over de essentiële oliën van DōTERRA, dit slechts af en toe deelt met anderen en die prachtige protocollen heeft bedacht: Symphony of the Cells. Daarover later meer.

Precies tijdens onze vakantie was hij in Rome. ‘Toevallig’ … En voor ik het wist had ik een ticket geboekt, dat alles in een paar dagen tijd. Ergens in mei.

Deze dag, om nooit te vergeten is in mijn geheugen opgeslagen, met een gouden strikje. Ik stapte Best Western in met een brede lach, totaal geen spanning, alleen maar opwinding en dankbaarheid. Dankbaar dat ik dit mocht bijwonen, dat ik juist nu al in Italië was…

Dit is een foto van lenie van der zande en boyd truman tijdens de training Symfony of the cells

Vibes – over energie gesproken

De meeste deelnemers kwamen uit Italië. Er was een tolk, die redelijk bij mij in de buurt zat en vertaalde razendsnel Boyds woorden. Dat was een geluk, want daardoor werd ik telkens bewust van het internationale karakter én dat ik deze training volgde in Rome! Want het gekke is, alles wat Boyd vertelt, alles wat hij deelt, dat boeide mij zo dat ik even vergat dat ik in een van de mooiste steden van Europa op het puntje van mijn stoel zat.

En die zaal met mensen met dezelfde DōTERRA passie geeft een vibe om juist nog meer te willen weten over de oliën.

Let the oil do the job

Daar zorgde Boyd voor. Hij deelde zijn ervaringen, zijn passie en vooral welke olie je kan en mag gebruiken. Hij neemt zorg weg over wat kan, mag of moet. Je volgt je intuïtie, en dat is wat ik zo graag doe. Blindelings een olie kiezen, als je even niet weet waar te beginnen. En de protocollen zorgen voor meer structuur en heling.

Het belangrijkste is dat je als healer slechts degene bent die het aanbrengt, de olie doet zijn werk. En nog beter: de oliën ondersteunen in het lichaam een herstelproces.

DōTERRA oliën zijn krachtpatsers

Ik was al verknocht aan de DōTERRA oliën zodra ik voelde dat mijn hoofdpijn werd verlicht door slechts een kleine drup Peppermint. En ik voelde me al beter en rustiger op het moment dat ik de Lavender zijn werk liet doen, kalmerend. Mijn soms zo onrustige darmen werden verlicht door de werking van Zengest. De Aromatouchmassage wordt verrijkt met deze natuurlijke oliën en maken de massage extra diepe ontspannend. 

De mogelijkheden die er zijn om de oliën te diffusen, te mixen met bodylotion of voor heerlijke smaakjes aan water toe te voegen. Dat was er allemaal al. Deze training heeft mij verrijkt. Ik werd ondergedompeld in de wereld van essentiële oliën die ik alleen kende van horen zeggen. Ik hoopte ooit een training te mogen ervaren.

Zo bijzonder om naar Boyd te luisteren, zijn kennis en ervaring, niemand minder dan Boyd Truman, die al ruim 30 jaar werkt met deze oliën en meer dan 1000 mensen over de hele wereld heeft geholpen. Dit is de kracht van de essentiële olie die verder gaat dan waar ik tot nu toe was gekomen. De oliën en protocollen die elkaar versterken en het lichaam AAN zetten en in balans te brengen. De verhalen over mensen die beter af zijn met de oliën. Maar ook de ontmoeting met andere olieliefhebbers, healers en masseurs uit Italië, UK en Amerika. Allemaal meer kennis en ontwikkeling op het gebied van toepassen wat de natuur ons biedt door de Symphony of the Cells.

 

En nu integreren in mijn praktijk

Tijd voor actie met de oliën op de voorgrond. Naast bestaande behandelingen zoals reiki, Acces Bars en de ontspannen Aromatouch massage nu ook de protocollen van SOC.