06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Word beloond voor je trouw

Punten sparen met doTERRA

Word beloond voor je trouw

Word beloond voor je trouw

DōTERRA, kun je naast geweldige essentiële oliën en producten bestellen, ook meedoen met een beloningsprogramma waarmee je punten kunt sparen voor je aankopen. Ik leg je uit hoe het Punten sparen met doTERRA loyaliteitsprogramma in zijn werk gaat en waar je op moet letten.

Dat noem je punten sparen met dōTERRA loyaliteitsprogramma. Je kunt je genieten van exclusieve voordelen en beloningen terwijl je jezelf en je gezin ondersteunt met natuurlijke oplossingen. Lees verder om te ontdekken hoe je punten kunt sparen en profiteren van dit geweldige programma.

N

Sparen

N

Team

N

Ervaren

N

Uitdagen

N

Welzijn

Hoe werkt het Punten sparen met dōTERRA loyaliteitsprogramma

Het dōTERRA loyaliteitsprogramma, ook wel bekend als het Loyalty Rewards Program (LRP), stelt je in staat om punten te verdienen voor elke aankoop die je doet. Hoe langer je deelneemt aan het programma, hoe meer punten je kunt verdienen. Deze punten kun je vervolgens inwisselen voor gratis producten!

Punten sparen met Doterra en het layaliteitspaarprogramma

Wanneer je start met DōTERRA kun je zowel een starterskit kiezen als losse producten die je graag wilt hebben. Vraag gerust naar de mogelijkheden en neem contact met me op.

Hoe punten te verdienen:

 1. Plaats een maandelijkse LRP-bestelling
  Plaats je maandelijks een bestelling, dan verdien je punten op basis van het totale PV (Product Volume) van je bestelling. Hoe hoger het PV, hoe meer punten je verdient.
 2. LRP-bestellingen van 50 PV of hoger
  Wanneer je een LRP-bestelling plaatst van 50 PV of hoger, kom je in aanmerking voor het verdienen van het volledige puntenpercentage, dat kan oplopen tot 30% van je bestelling.
  In totaal heb je na 1 jaar 55% korting!
 3. LRP-bestellingen van 125 PV of hoger
  Als je een LRP-bestelling plaatst van 125 PV of hoger en deze bestelling verzendt tussen de 1e en de 15e van de maand, ontvang je altijd een gratis product van de maand. Dit is een geweldige manier om extra beloningen te verdienen!

Terug naar de natuur

Door gebruik te maken van de producten van DōTERRA, kom je weer een stapje dichter bij de natuur. DōTERRA maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten.

DōTERRA verkrijgt al de ingrediënten op een holistische manier. Juist daarom past DōTERRA in mijn praktijk. Ik gebruik het voor de Aromatouch, de Symfony of the Cells en bij de diverse andere holistische behandelingen als remedie. Meer over DōTERRA leren kan je tijdens een workshop. Dan kan je ruiken, voelen en proeven. 

Doterra wellness advocate

 

Aromatouch voor de rug maar voor hele lijf

Wist je dat – over DōTERRA 

Veel nieuwe DōTERRA fans lopen tegen de hoge verzendkosten aan (€8,=). Wat vaak wordt vergeten is dat je die in PV terug krijgt. Dat kun je zien in je eigen DōTERRA omgeving via de site. Dus punten sparen met dōTERRA loyaliteitsprogramma door aankopen van jouw favoriete producten van doterra is een WIN-WIN.

Hoe wissel je punten in

Wanneer je een aardig aantal punten hebt gespraad kan je ze inwisselen. Dat doe je zodra je een bestelling plaatst waar je het schuifje AAN kan zetten om punten te gebruiken. Je kunt je punten gebruiken om je favoriete essentiële oliën, supplementen en bijvoorbeeld huidverzorgingsproducten aan te schaffen, helemaal GRATIS.

Let wel op zodra je bestelt, dat je door inwisselen van punten de 125 PV actie (gratis product van de maand) misloopt. Altijd goed jouw winkelwagentje controleren.

 Het punten sparen met dōTERRA loyaliteitsprogramma biedt een geweldige manier om beloond te worden voor je loyaliteit aan een prachtig betrouwbaar merk. Wil je daarover meer weten, kijk dan eens op de vele YouTube filmpjes die DōTERRA heeft gemaakt op locaties in de wereld. Om mensen te helpen, de natuur in stand te houden en om belangeloos ondersteuning te bieden.

Wil je meer weten over het loyaliteitsprogramma of heb je hulp nodig bij het opzetten van je LRP-bestelling? Neem gerust contact met mij op.

Ik ben er voor je om je te helpen op je reis naar welzijn met doTERRA.

Hoe spaar je bij dōTERRA

1. Plaats een maandelijkse LRP-bestelling
 1. Plaats je maandelijks een bestelling, dan verdien je punten op basis van het totale PV (Product Volume) van je bestelling. Hoe hoger het PV, hoe meer punten je verdient.
2. LRP-bestellingen van 50 PV of hoger

Wanneer je een LRP-bestelling plaatst van 50 PV of hoger, kom je in aanmerking voor het verdienen van het volledige puntenpercentage, dat kan oplopen tot 30% van je bestelling. In totaal heb je na 1 jaar 55% korting!

3. LRP-bestellingen van 125 PV of hoger

Als je een LRP-bestelling plaatst van 125 PV of hoger en deze bestelling verzendt tussen de 1e en de 15e van de maand, ontvang je altijd een gratis product van de maand. Dit is een geweldige manier om extra beloningen te verdienen!

Jouw trouw wordt beloond

Door te sparen, doordat je eigenlijk producten koopt die een positief effect hebben op jouw gezondheid, wordt jij beloon. In totaal heb je na 1 jaar 55% korting (een jaar lang LRP bestelling van minimaal 100 PV)!

“Als iemand een goede gezondheid wenst, moet men zich eerst afvragen of hij/zij bereid is om de redenen voor hun ziekte weg te doen. Alleen dan is het mogelijk om hen te helpen.” – Hyppocrates

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Afspraak maken

Heel goed idee!
06 45 96 25 28

 

Openingstijden

Maandag en dinsdag:
18 uur - 21 uur
Woensdag, donderdag en vrijdag: 9 uur - 18 uur

Goed om te weten
Ik ben geen arts. De behandelingen bij Plus Voor Jou kunnen ondersteunen en aanvullen. Maar de behandelingen zijn géén vervanging van reguliere medische zorg. Raadpleeg bij twijfel altijd een (behandelend) arts.