06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Essentiële oliën bij de AromaTouch® massage

Een van de gebruikte essentiële oliën bij de AromaTouch® massage is Lavendel. Dat is de tweede in de rij van totaal acht essentiële oliën.

Hoe werken de essentiële oliën bij de AromaTouch® massage?

 

Deze massage staat bekend om zijn helende werking en start met de samengestelde essentiële olie Balance. Deze olie heet je welkom. Je mag rustig liggen en vertrouwen op wat er nog meer voor heerlijke geuren volgen.

Daarna volgt de warme geur van lavendel, de tweede olie in de rij. Deze olie is intens en vriendelijk. Ze stemt gelukkig en zorgt voor de eerste ontspanning tijdens de AromaTouch® massage.

Daarna volgen nog 6 essentiële oliën bij de AromaTouch® massage. Deze oliën ondersteunen jouw immuunsysteem en een gezonde balans tussen alle systemen. Uiteindelijk zorgen deze ervoor dat je lichaam en geest worden ondersteund om weer balans te mogen ervaren. Na de ontspanning volgt een activatie door onder andere Peppermint en Wild Orange. 

 

Aromatouchmassage met oliën van DoTERRA, voor meer balans in je leven

 

 

Het meest effectief is een aantal AromaTouch® massages achter elkaar. Dan merk je in dit proces van herstel je energie beter en beter wordt.
Ik gebruik uitsluitend de zuivere oliën van DōTERRA, dat geldt ook voor de gefractioneerde kokosolie.
Je huid wordt niet vet, de olie trekt gemakkelijk in je huid en daardoor ervaar je een langdurige werking van de essentiële oliën.
Deze techniek leer je bij de speciaal daarvoor opgeleide docenten van DōTERRA. Ik ben gecertificeerd en heb het certificaat ontvangen vanuit Amerika. Je bent bij mij in goede handen.

AromaTouch® massage met 10% korting

Boek je 5 behandelingen? Dan krijg je 10% korting. Je leest het hier. Je maakt eenvoudig de afspraken telefonisch of mail. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten over DōTERRA, ook dan kun je me gerust vragen. Kijk even rond op de officiële website van DōTERRA.