06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Zoek jij ook weleens naar je doel in het leven? Baan? Relaties? Vriendschappen? Soms sta je op een kruispunt en dan weet je het even niet meer. Het vinden van een doel in het leven kan een uitdagende en soms verwarrende reis zijn. Gelukkig kunnen essentiële oliën ons ondersteunen tijdens deze zoektocht. In dit blog vertel ik je meer over de krachtige eigenschappen van Lavendelolie, een essentiële olie uit het basispakket van dōTERRA, en hoe het kan helpen bij het ontdekken van je levensdoel. In een ander blog vertel ik je over de basisoliën. Hier richt ik me op Lavendel. Omdat dit voor mij ook een actueel thema is. Lees je mee?

Kalmeren van de geest

Lavendelolie staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen. Het kan helpen om de geest tot rust te brengen en gevoelens van stress en angst te verminderen. Door regelmatig lavendel van dōTERRA  te gebruiken, kun je een heldere geest creëren en ruimte maken voor reflectie en jezelf herpakken of terugvinden.

Bevorderen van ontspanning

Een ontspannen geest en lichaam zijn essentieel bij het zoeken naar je levensdoel, jezelf her-inner-en. Lavendel kan helpen om een gevoel van diepe ontspanning te bevorderen. Voeg een paar druppels toe aan een warm bad of gebruik het in een diffuser om een rustige en vredige omgeving te creëren waarin je je gedachten kunt laten stromen.

Lavendel van DōTERRA ondersteunt een goede nachtrust

Weten het allemaal, een goede nachtrust is essentieel. Het is van cruciaal belang voor helder denken en het vinden van je levensdoel. Lavendel kan helpen om een rustige en diepe slaap te bevorderen. Breng voor het slapengaan een druppel aan op je kussen of maak een slaapspray door een paar druppels te mengen met water in een spuitfles. Je kunt lavendel spray opnemen in je bedritueel, dat brengt rust en helderheid in je geest.

Emotionele balans

Het leven gaat gepaard ups en downs. Lavendel van dōTERRA kan helpen om emotionele balans te krijgen. Breng een druppel aan op je polsen of achter je oren en adem diep in om je emoties in evenwicht te brengen. Ik noem het cuppen van de olie. Een druppel in je handpalmen, even wrijven. Houdt vervolgens je handen om neus en mond, een soort kommetje van heerlijke lavendelgeur. Die adem je diep in en je ademt weer rustig uit. Dat herhaal je een paar keer.

Het zoeken naar je levensdoel is een persoonlijke en vaak uitdagende reis. Als iemand die zelf ook op zoek is naar betekenis en doel, begrijp ik de complexiteit van deze zoektocht. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Essentiële oliën, zoals lavendel van dōTERRA, kunnen een waardevolle ondersteuning bieden. Met zijn kalmerende, ontspannende en evenwichtige eigenschappen kan je helpen om helderheid te vinden en je levensdoel te ontdekken.

Bereik jouw levensdoel zoals jij dat wilt, volg je hart

Meer weten over de oliën van DōTERRA

Als je meer wilt weten over lavendel en andere essentiële oliën die je kunnen helpen bij het vinden van je levensdoel, sta ik voor je klaar. Samen kunnen we jouw zoektocht naar betekenis en doel ondersteunen. Neem contact met me op of bezoek mijn website voor meer informatie en om je eigen doTERRA-account aan te maken. 

Lavendel touch van dōTERRA, een flesje essentiele olie