06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

In de serene ruimte van De Weideblik bloeit de spirituele reis met elke Reiki-cursus. Als je al bekend bent met de basis van Reiki, ben je wellicht nieuwsgierig naar wat Reiki 2 cursus Wageningen te bieden heeft. In dit blog neem ik je mee hoe de Reiki tweede graad cursus eruit ziet voor jou in Wageningen. Ik kan je verzekeren dat het een dag van verdieping is, waar de energie intenser wordt door de Reiki tweede graad inwijding en je krijgt meer mogelijkheden je zelfhelend vermogen te verdiepen.

Reiki 2 cursus Wageningen

Terwijl Reiki 1 de basis legt voor jou, opent Reiki 2 de deur naar een meer verfijnde en krachtige ervaring.

De basis van Reiki 2 – Verbinding en kracht

In tegenstelling tot de eerste graad biedt Reiki 2 de mogelijkheid om op afstand te behandelen. De energie samen met jouw gedachtekracht is sterk genoeg geworden, waardoor de helende energie over alle grenzen stroomt. Het contact met de Reiki-energie wordt intenser, waardoor je aanzienlijk krachtiger wordt, en dit kan zelfs lichamelijk voelbaar zijn.

Wat Reiki 2 nog waardevoller maakt, is de groei op mentaal en emotioneel gebied. Angsten, frustraties, trauma’s en verdriet kunnen verdwijnen, begrepen worden en in rustiger water terecht komen. De tweede graad geeft jou meer balans in je leven op mentaal en emotioneel niveau. Het gaat verder dan de eerste graad inwijding, dat was de kracht en eerste aanzet tot zelfheling op lichamelijk niveau.

Afstandsbehandelingen geven na Reiki 2 cursus

Met de tweede graad Reiki kun je de ander doeltreffend behandelen zelfs op afstand. Ook kan je een behandeling geven in een kortere tijd, de kracht van de Reiki energie is vele malen sterker, waardoor je met slechts 15 minuten al helende resultaten kunt ervaren.

“Reiki 2 opent de deur naar flexibiliteit in het toepassen van Reiki, elke dag opnieuw”

Reiki 2 cursussen in Wageningen – Kleinschalig en persoonlijk

In de kalme sfeer van De Weideblik in Wageningen worden de Reiki 2 cursussen aangeboden in kleinere groepen, variërend van maximaal 6 deelnemers. Deze intieme setting zorgt voor meer persoonlijke aandacht en bevordert een diepere verbinding met de energieën om je heen.

Vervolgdeel – Een stap verder in je eigen ontwikkeling en meer balans in je leven

Na de Reiki 2 cursus, blijf ik je zoals altijd als Reiki Master ondersteunen. Ik geef je de kans om de jouw ervaringen te evalueren. Je krijgt mee verdieping waar nodig. Ik ben er tijdens jouw spirituele reis. In het blog over Wat een Reik Master doet vertelde ik je meer hierover.

Na Reiki 2 meer verdieping?

De afronding van de tweede graad geeft je na een langere tijd de kans je verder te ontwikkelen. Je hebt de mogelijkheid door te groeien tot Reiki Master. Het is jouw reis en Reiki die je al in jou hebt laten stromen, geeft de begeleiding die je nodig hebt. Als je kiest voor Reiki derde graad, 3A en of 3B (trainer), dan voel je dat opborrelen in jou.

Tot slot nodig ik je uit

In het ontspannen yoga- en opleidingscentrum De Weideblik in Wageningen nodig ik je uit om dieper te duiken in de wereld van Reiki, de cursus Reiki 2. Ervaar de kracht van afstandshealing, ontdek je innerlijke kracht en verken de mogelijkheden van zelfontplooiing en zelfheling. Neem de volgende stap op je spirituele reis en ontdek jouw spirituele reis met Reiki 2.

Je bent slechts een kleine stap verwijderd van een dieper begrip van jezelf en het leven om je heen. Kies voor meer balans in je leven.

Reiki ervaren

Misschien kun je ook de kracht van Reiki ontdekken, stress verminderen en lezelf energieker voelen. Boek eenvoudig online je afspraak

Reiki tweede graad

Wil je verder leren en integreren in je leven? Zodat je je zReiki energie versterkt? Volg dan een cursus Reiki tweede graad. Bekijk hier de eerst volgende beschikbare data.

Lenie van der Zande - Reiki cursus 2 of 1 in Wageningen Plus Voor Jou