06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Als toegewijde Reikibehandelaar geloof ik sterk in de kracht van helende energie en welzijn. Mijn passie voor het bevorderen van balans en werken aan welzijn heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf ook heb geregistreerd op Vind een Therapeut. Want ik geloof ook in de kracht van delen. Met de wens om mijn Reiki-diensten aan een breder publiek aan te bieden, ben ik er trots op te delen dat dit ook voordelen heeft voor jou. Ik noem er een paar hieronder.

  1. Zichtbaarheid
    Door te registreren op dit landelijk platform kan je me sneller vinden. Ook als je zoekt voor een specialisatie zoals een Reiki behandelaar voor diverse Reiki behandelingen. Via de site Vind een Therapeut kun je al informatie lezen voer mij en mijn praktijk. Daarna kun je inzoomen op de behandelingen bij Plus Voor Jou op de website. Ontdek wat er allemaal mogelijk is om te werken aan jezelf.
  2. Versterkte geloofwaardigheid
    Door mijn registratie op een uitstekend platform voor therapeutische diensten, kun je erop vertrouwen dat ik serieus ben en de Reiki behandelingen op een fijne manier aan te bieden. Ik hoop dat je het vertrouwen ook mag voelen en straks ervaren in de praktijk.
  3. Gemak
    Mijn beslissing om op “Vind een Therapeut” te verschijnen is vooral gebaseerd op het gemak waarmee mensen mij nu kunnen vinden. Je zoekt niet voor niets naar een Reiki behandelaar. Zo mooi dat ik dan ook beter vindbaar bent voor jou. Hopelijk ook nog bij je in de buurt. Zo heb je meer tijd te besteden aan wat er werkelijk toe doet, jouw balans in je leven.

Welke stappen maak jij

Als je overweegt om Reiki-behandelingen te verkennen om jouw welzijn te bevorderen, dan ben ik er voor je. Samen kunnen we werken aan het herstellen van je energetische balans, het verminderen van pijn of stress. Ook kun je je aanmelden voor een Reiki cursus eerste of tweede graad Reiki.

“vul jezelf met warmte, kracht en liefde van binnenuit”

Op mijn site vind meer over Reiki 1 en 2 cursus en alle behandelingen die ik je aanbied. Ik snap dat het soms ook vragen oproept, daarom mag je me appen, bellen of via het contactformulier contact met mij maken. Voel je vrij, ik help je graag.

Website Vind eenTherapeut

Behandelingen Plus Voor Jou

Cursussen Reiki 1 en 2

mijn praktijk

Keuzehulp ‘Welke behandeling past bij mij?’

Als je niet goed weet welke behandeling bij je past kan deze keuzehulp je helpen bij het kiezen van een behandeling die het dichtstbij jouw wensen komt. Het zijn slechts 4 vragen en het antwoord wordt naar het door jou opgegeven mailadres gestuurd.

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Afspraak maken

Heel goed idee!
06 45 96 25 28

 

Openingstijden

Maandag en dinsdag:
18 uur - 21 uur
Woensdag, donderdag en vrijdag: 9 uur - 18 uur

Goed om te weten
Ik ben geen arts. De behandelingen bij Plus Voor Jou kunnen ondersteunen en aanvullen. Maar de behandelingen zijn géén vervanging van reguliere medische zorg. Raadpleeg bij twijfel altijd een (behandelend) arts.