06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Samen Reiki ervaren

De allereerste Reiki terugkomdag of zoals je het ook kan noemen contactdag, bij Plus Voor Jou. Het was een feestje met 6 Reiki beoefenaars die de Reikicursus bij Plus voor Jou hebben gevolgd. Sommige zijn nu praktiserend in een praktijk, doen Reiki thuis om het gezin te ondersteunen of maken de eerste stappen in hun ontwikkeling. Iedereen was welkom. Iedereen die een Reiki cursus heeft gevolgd bij Plus Voor Jou. Samen Reiki ervaren, naar elkaar luisteren en vooral de sfeer op deze dag zijn waardevol voor ieders eigen ontwikkeling.

 

Energie

Wanneer je net Reiki beoefenaar bent, Reiki 1 of inmiddels ook de tweede graad voor meer verdieping, kan je het fijn vinden om met andere beoefenaars samen te komen en je ervaringen te delen. Ook elkaars energie voelen en uiteraard een behandeling geven en ontvangen helpen je op weg sterker te worden. Want alles wat je aandacht geeft groeit. Bij elkaar zijn helt je ontdekken welke stappen passen bij jouw eigen ontwikkeling.

Je merkt tijdens zo’n dag dat iedereen wel vragen heeft. “Stroomt mijn energie wel?, Wat kan ik verbeteren of leren? Of Kan ik een ander wel goed helpen?” Allemaal gezonde vragen, die wel twijfel kunnen oproepen. Een dag als deze doe je samen Reiki, beleef je samen Reiki en kan je elkaar verder op weg helpen.

Ja, ik meld me aan voor plusmomentjes en tips

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

“Alles wat je aandacht geeft, groeit”

Veranderende fase

Het kan zijn dat je in elkaar ontdekt dat je in een fase van verandering bent beland, daar sta je ook niet alleen voor. Reiki is veel meer dan de technieken van ‘handoplegging’. Reiki is de universele levensenergie die je in jou mag laten stromen en ver daarbuiten. Reiki beoefenen en ervaren is helend, waar je ook staat in je ontwikkeling.

Master

Ik vind het heel leuk mensen bij elkaar te brengen, in contact te brengen en samen te oefenen. Daar is een contactdag en bijvoorbeeld de privé WhatsApp groep een goed voorbeeld van. Dit is wat een Reiki master doet voor zijn cursisten.

Nat gras

Ht bijzonder mooi weer op de allereerste Reiki terogkomdag van Plus Voor Jou. Het plan was om buiten te oefenen, helaas was het gras te nat bij De Weideblik en bleven we in de koele ruimte van dit mooie opleiding en yogacentrum. 

Heb je interesse in een Reiki cursus, neem dan gerust contact met me op:  06 45 96 25 28 of plan online een gratis telefonische kennismaking.

Wat is Reiki?

die vraag krijg ik vaak. Reiki is als de wind, als geluid, als muziek, het stroomt als energie in jou. Reiki helpt je bij meer kracht en balans, je voelt je energieker. Je leest er alles over in het blog over de kracht van Reiki.

Wat leer je tijdens een Reiki cursus?

Een Reiki cursus eerste graad is een dag vol eerste nieuwe stappen. Je leert veel basisbegrippen, basisbehandelingen en ik vertel je over het ontstaan van Reiki. Meer over de cursussen bij Plus Voor Jou vind je hier. Het is voor veel cursisten een dag die zorgt voor de eeste stapper naar een bewuster leven. Je leert beter weten wat je wilt, leven vanuit je eigen kracht en kern.

Hoe kan je stress verminderen en balans bevorderen met Reiki?

Stress is een veelvoorkomend probleem dat verschillende oorzaken kan hebben, variërend van werkgerelateerde druk tot persoonlijke en financiële zorgen. Langdurige stress kan leiden tot diverse fysieke en mentale klachten, zoals vermoeidheid, prikkelbaarheid, slaapproblemen en verminderde concentratie. Het herkennen van stress en eraan werken os belangrijk voor jouw gezonde balans en jouw welzijn, zodat je kan blijven genieten van het leven. Reiki kan jou ondersteunen die balans weer terug te vinden. Door het zelf Reiki leren en te beoefenen kom je dichterbij jezelf en wat je nodig hebt. Lees hier meer over stress en balans in je leven en hoe Reiki je kan helpen.