06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Geluk is geen bestemming die we bereiken door een nieuwe auto, een fantastische baan of opwindende gebeurtenissen. Geluk is een staat van zijn diep van binnen, die we kunnen ontdekken wanneer we de tijd nemen om stil te worden en te voelen. Wees stil en voel ruimte, zeg ik dan tegen mezelf.

Herfst

In de herfst, de vallende bladeren en de kalme rust van de natuur, zit een hele diepe wijsheid. Die vergeet je vaak door het jachtige leven. We denken met materiële dingen, scherpe opmerkingen of opmerkelijk aanwezig te zijn geluk te voelen en onszelf groots te voelen. Ook succes of het streven naar meer gelukkig te voelen. Of geluk te hebben gevonden. De herfst vraagt juist om stil te worden, om diep in onszelf te luisteren en je eigen schatten te ontdekken. Want die vind je in stilte en die stilte creëert ruimte. En die ruimte hebben we nodig om stilte te ervaren.

Reiki  om stil te worden en ruimte te voelen

Reiki draait om de universele levensenergie en kan ons helpen om die innerlijke stilte te voelen en herkennen. Het is als de wind in die de herfstbladeren doet dwarrelen, de wolken die voorbijgaan waar we van kunnen genieten en die we niet kunnen vastgrijpen. Reiki is een herinnering aan onze verbinding. Reiki nodigt ons uit om te vertragen en stilte te ervaren. We voelen de ademhaling en laten de boel de boel, zodat we diep kunnen voelen wie we werkelijk zijn.

Wess stil en voel ruimte met Frankincense erbij. Een rijke etherische olie (ik gebruik alleen DoTERRA, dat lees je ook in het blog en zie je in de video) met een eeuwenoude geschiedenis van spirituele betekenis en heling. Zijn aroma helpt bij het stil worden en ruimte ervaren, zodat we dieper kunnen voelen wie we in onze kern zijn. Dan herinneren we dat we oprecht weinig nodig hebben om gelukkig te zijn. Dat is een van de grootste schatten, ons innerlijke zelf te vinden en te zijn.

En die vind je door stil te worden en ruimte te voelen.

Wees stil en voel ruimte

Reiki ervaren

Misschien kun je ook de kracht van Reiki ontdekken en je eigen innerlijke kompas volgen, net zoals ik deed tijdens die betoverende herfstwandeling.

Reiki leren

Wil je leren en integreren in je leven? Zodat je je zelfhelend vermogen activeert? Volg dan een cursus Reiki. Bekijk hier de eerst volgende beschikbare data.

 

 

Reiki universele levensenergie in actie hoofd vrouw met handen op voorhoofd