06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Een Reiki cursus volgen – dat kan iedereen. Leren over Reiki, meer bewustzijn creëren door zelf Reiki te beoefenen en te integreren in jouw leven.Tafel met foto van Mikao Usui

Ik heb inmiddels 2 cursussen Reiki 1 mogen geven. En wat een mooie ervaring was dit! Voor de deelnemers maar ook voor mij.

Reiki cursus volgen – de leraar leert het meest

Tijdens de cursus voelde ik zo goed dat we gelijk zijn. Het enige verschil is dat ik een stapje verder ben. Dat ik het licht en liefde van Reiki mag verspreiden. Ik ben in de cursus daar ook duidelijk over. Het stelt jou op je gemak. En ik merk dat elke cursus mij ook weer nieuws brengt. Ik leer ook!

Wat jij wil weten over Plus Voor Jou – nu ook Master trainer graad

Eerst volgde ik Reiki 1 en 2, later de therapeut opleiding en reiki 3A. Er volgde de opleiding tot energetisch therapeut met onder andere de Lichaam reset methode en regressie en reïncarnatietherapie.  En echt, het gebeurt zomaar. De ingeving om trainer te worden. Ik voelde het tot in mijn kleinste cellen. Het was nu tijd om door te geven en anderen liefde en licht te laten ervaren van de Reiki in jezelf.

Nooit kunnen bedenken

Als je mij 2 jaar geleden had gezegd dat ik nu trainer zou zijn, dan had ik je verbaasd aangekeken. Maar dan gebeurt er iets wonderlijks. Het voelen van door willen en willen delen.

 

Cursus Reiki eerste graad cursisten behandelen elkaar

Keuzes

Wat zeker een rol heeft gespeeld in mijn ontwikkeling en keuzes die ik heb gemaakt, is waar ik zelf vandaan kom, wat mijn achtergrond is en wat mijn struggles waren of nog steeds zijn.

Wanneer je denkt dat ik ‘alles al weet’ of ‘dat ik helemaal de rust zelve’ ben,  dan stel ik je teleur. Want ik ben niet feilloos en continu rondlopend met een gelukkig gevoel. Het leven omarmen en mijn levenspad volgen met alle kronkelige wegen en doodlopende zijpaden, dat doe ik wel.

Daarom blijf ik leren in dit leven, ontwikkelen en steeds meer de betere versie van mijzelf te worden. En dat is wat ik graag overbreng en jou ook gun. De mooiste versie van jezelf worden in dit leven met al de lessen die je mag ontvangen. Ik help je, met Reiki, Access Bars, Aromatouch en meer. En nu dus ook dat je zelf Reiki mag leren.

Wil je meer weten?

Kijk gerust eens rond op de site, bel me, mail me, ik sta voor je klaar. Wil je eerst even de praktijk ‘voelen’, ook dat is oké. Voel je welkom. Kijk hier voor de trainingen.

Krijg een gevoel bij de praktijk en bij wie ik ben als therapeut. Kijk gerust even rond, het kan door even deze video te bekijken.