06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Massage Wageningen

Ben je op zoek naar een ontspannen locatie voor massage, dan kun je terecht bij Plus Voor Jou. Ik ben Lenie van der Zande, Reiki therapeut in Wageningen.

Werk en druk in je hoofd

Wanneer je werkt, welk werk je ook doet, je zit vaak in je hoofd. En we zijn druk, druk, druk. Dat is de maatschappij waar we in leven. Een weldadige massage zorgt ervoor dat je weer in je lichaam komt en dat is juist zo nodig om uit je hoofd te raken. De etherische oliën van DōTERRA, de geur en intense werking daarvan zorgen ervoor dat je weer je lichaam voelt, waardoor je uit je hoofd raakt. Je komt weer in balans, functioneert beter en spanning neemt af. Want de energie stroomt!

Zelf herstellend vermogen

Het zelf herstellend vermogen wordt geactiveerd tijdens een massage. Daarnaast wordt het gelukshormoon aangemaakt. Je voelt je weer fijn en ontspannen. Je kunt de dag weer aan, of lekker slapen. Een prachtig voorbeeld van een behandeling is bijvoorbeeld de Aromatouchmassage met de AromaTouch Technique.

Over mij

Ik ben Lenie van der Zande en van jongs af aan dat ik ‘anders’ was. Ik zat vaak in andere werelden. Mijn spirituele ontwikkeling is door de jaren heen versterkt en sensibiliteit is toegenomen. In mijn leven is de spiritualiteit versterkt en is mijn gevoeligheid toegenomen. Mijn levenspad is kronkelig met vele zijwegen. Soms met diepe dalen van ziek zijn en burn-out. Die levenservaringen leidde mij naar wie ik nu ben en waardoor ik nu een ander op een holistische wijze kan helpen bij ‘vage’ klachten. Lees hier meer over mijn ontwikkeling als Reiki therapeut.

Een therapeutische behandeling bestaat uit een intake, de behandeling en een nabespreking. Ik geef je daarbij tips mee en vertel je wat ik ‘tegenkwam’ tijdens de behandeling. Tijdens een Reiki behandeling zet ik als het past bij je diverse middelen in. Denk hierbij aan klankschalen, kaarten, etherische oliën van DōTERRA en edelstenen. Ze ondersteunen jouw optimale ontspanning en heling.

Nog meer behandelingen om jou te ondersteunen

Ben je geïnteresseerd in reiki, Access Bars of EFT? Ook daarvoor en andere behandelingen kun je bij mij terecht. 

Reiki

Ik ben Reiki Master, ik heb alledrie de inwijdingen mogen ontvangen. Daarnaast ben ik therapeut en sta ik ingeschreven bij het CAT.

EFT – Emotional Freedom Technique

EFT – Emotional Freedom Technique is een methode die ik toepas bij Reiki behandelingen. Het helpt bij los laten van veel voorkomende klachten bij stress.

Access Bars

Access Bars® helpt bij het ontspannen en je hoofd leeg te maken. Access Bars® is een hele milde en vriendelijke techniek die wordt toegepast tijdens een Access Bars® behandeling.

DōTERRA

Voor massages zoals de AromaTouch® Technique gebruik ik uitsluitend DōTERRA etherische oliën en de draagolie: gefractioneerde kokosolie. Maar ook voor de Reiki behandelingen en andere massages gebruik ik DōTERRA.

Gefractioneerde kokosolie tast eigen talgproductie niet aan, is minder vet en daardoor wordt de essentiële olie beter opgenomen door de huid. Het bindt zich niet met de draagolie maar doet zijn werk in jouw lichaam. Daarom is kokosolie de perfecte olie voor deze massagetechniek.

Vind jouw balans op een natuurlijke manier…

Dit is een afbeelding van Lenie van der Zande - Eigenaar Plus Voor Jou en COMM-ON+

“Dit zijn slechts woorden, ervaren is beter. Ik weet hoe het voelt.”

Lenie van der Zande

lees de reviews

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Ik maak nu een afspraak

Heel goed idee!

06 45 96 25 28

Openingstijden

Maandag- Donderdag: 19 uur – 21 uur
Vrijdag: 9 uur – 17 uur