06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

De herfst is een seizoen vol prachtige kleuren, verfrissende wind en de betoverende geur van paddenstoelen die door het bos zweeft. Het is een tijd waarin we de natuurlijke cyclus van loslaten en vernieuwing kunnen ervaren. Veel mensen trekken het bos in om de kleuren en geuren te ervaren van de herfst. Ook kun je genieten van de prachtige paddenstoelen die de grond uit springen. Gebogen kijk je naar de prachtige paddenstoelen in het bos. Het proces van loslaten met de geur van herfst en Wild Orange en Balance, thuis bij jou in de woonkamer. Jouw sfeer maken met de essentiële oliën van dōTERRA.

Sfeer van herfst

Om deze sfeer van ontspanning en loslaten in huis te halen, is er een aantal essentiële oliën van dōTERRA die perfect past bij de herfst, ik noem er een paar. Lees verder om te ontdekken hoe jij jouw herfst comfortabel en relaxed kan maken.

Wild Orange (Wilde Sinaasappel)

Wild Orange is bekend vanwege de opbeurende en energieke eigenschappen. Het heeft een heerlijk zoete en citrus-achtige geur die je meteen doet denken aan de warme herfstdagen. Deze olie kan je helpen om te ontspannen en los te laten, net zoals de natuur de blaadjes laat vallen, mag jij ook loslaten in het herfstseizoen.

Je kunt Wild Orange toevoegen aan een diffuser. Voeg een paar druppels toe aan het waterreservoir en laat de diffuser zijn werk doen. Terwijl de geur van Wild Orange zich door de ruimte verspreidt, zul je merken dat je ontspant en jezelf kunt overgeven aan het moment. Sluit je ogen en stel je voor dat je in het bos bent, omringd door de geur van paddenstoelen en het geluid van de wind die door de bomen waait.

Meer toepassingen van essentiële oliën

Naast het gebruik van Wild Orange in de diffuser, kun je ook een persoonlijke geurervaring creëren door een druppel Wild Orange op je polsen of achter je oren aan te brengen. Terwijl je deze olie inademt, zul je merken dat je humeur verbetert en je geest tot rust komt. Het is een geweldige manier om jezelf te verwennen en te genieten van de geuren van de herfst, zelfs als je binnenshuis bent. Let wel op dat als je citrus smeert dit niet aan de zon blootstelt. Citrus is meestal fototoxisch, je kunt er pigmentvlekken aan over houden.

Als je een wandeling maakt in het bos, kun je ook een rollerflesje vullen met Wild Orange en deze meenemen. Wanneer je behoefte hebt aan een moment van ontspanning en loslaten, breng je eenvoudig wat olie aan op je polsen en adem je diep in. Het zal je helpen om in contact te komen met de natuurlijke schoonheid om je heen en je te laten genieten van het moment.

Laat jezelf meenemen op een reis van ontspanning en loslaten, terwijl je gebogen kijkt naar paddenstoelen en de geur van herfst inademt. Het is een prachtige manier om jezelf te verwennen en te genieten van de magie van dit seizoen.

Meer herfstachtige geuren 

Naast Wild Orange zijn er nog andere essentiële oliën van dōTERRA die perfect passen bij de herfst en kunnen bijdragen aan ontspanning en loslaten. Een andere geur die ik zou aanraden is dōTERRA Balance (evenwicht). Ik heb deze geur standaard op mijn bureau staan. Een moment van ontspanning, balans en focus.

dōTERRA Balance is een blend van verschillende essentiële oliën, waaronder Spar, Ho Wood, Frankincense en Blue Tansy. Deze blend heeft een aardse en houtachtige geur die je helpt om in balans te komen en een gevoel van rust en kalmte te ervaren. Het kan je ondersteunen bij het loslaten van spanning en stress, zodat je kunt genieten van de rustige en ontspannen sfeer van de herfst.

Je kunt dōTERRA Balance toevoegen aan een diffuser om de geur in je huis te verspreiden. Voeg een paar druppels toe aan het waterreservoir en laat de diffuser zijn werk doen. Terwijl de geur zich verspreidt, zul je merken dat je geest tot rust komt en je je meer in balans voelt.

Daarnaast kun je dōTERRA Balance ook op je huid aanbrengen. Verdun een paar druppels met een draagolie, zoals gefractioneerde kokosolie, en breng het aan op je polsen, achter je oren of op andere gewenste plekken. Adem de geur diep in en laat jezelf meenemen in een staat van ontspanning en evenwicht.

Gratis workshop bij jou thuis

Leuk dat ik je in dit blog een beetje heb kunnen vertellen over het gebruik van de dōTERRA essentiële oliën! Er is inderdaad zoveel mogelijk met deze oliën en ik sta altijd klaar om je verder te begeleiden.

Als je nog meer wilt weten en graag een fijn moment wilt beleven met vriendinnen, dan raad ik je zeker aan om een workshop dōTERRA te boeken. Tijdens deze workshop kun je de oliën zelf ervaren en ontdekken hoe ze jou en je vriendinnen kunnen ondersteunen op verschillende gebieden, zoals ontspanning, welzijn en emotionele balans.

Tijdens de workshop zal ik je begeleiden en je laten kennismaken met de verschillende oliën en hun toepassingen. Je zult leren hoe je de oliën veilig kunt gebruiken en hoe je ze kunt integreren in je dagelijkse routine. Daarnaast is het ook een geweldige gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen met andere deelnemers.

Als je geïnteresseerd bent in het boeken van een dōTERRA workshop, laat het me dan weten. Ik kan je meer informatie geven over de mogelijkheden en samen met jou een geschikte datum en locatie vinden. Het wordt een gezellig en leerzaam moment waarin je de kracht van de essentiële oliën van dōTERRA kunt ervaren.

Ik kijk ernaar uit om jou en je vriendinnen te verwelkomen bij de workshop en je verder te begeleiden op je reis met dōTERRA.

“De oliën van DoTERRA helpen je door de herfst

Beleef de oliën van DōTERRA

Een flesje Balance op je bureau om je te herinneren dat je pauze mag nemen, de focus mag aanscherpen en mag terugkeren bij jezelf. Wil jij ook een flesje Balance op je burea en de ervaring opdoen met de oliën? Dan kijk ik ernaar uit om jou en /of je vriendinnen te verwelkomen bij de workshop en je verder te begeleiden op je reis met dōTERRA. Boek de workshop of neem contact met me op: 0645962528.

Balance op mijn bureau - doterra blend