06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Reiki 1 cursus

Voor persoonlijke ontwikkeling en groei van binnenuit, voor beginners en gevorderden bij Plus Voor Jou

 

Wil jij Reiki leren en een cursus Reiki 1, 2 of 3 volgen, stuur een verzoek via contact, via app of via de online planner. Kies hiervoor Reiki cursus meer informatie (gratis).

Wil je een andere datum de cursus volgen of liever privé? Laat het me weten via app

06 45962528

Agenda en cursusdata

Reiki 1 cursus

Een Reiki 1 inwijding ondersteunt en helpt jou bij persoonlijke groei en ontwikkeling. De Reiki 1 cursus geeft informatie, oefeningen en uitleg over Reiki eerste graad. Het is de eerste stap op jouw Reikipad.

Het is de manier om kennis te maken met Reiki en je mag voelen en ervaren wat deze energie met je doet. Want Reiki stimuleert en activeert het zelfhelend vermogen. Je krijgt meer vertrouwen in de kracht en energie van binnenuit. Reiki vergroot jouw bewustzijn.

Na de inwijding mag je beter voelen wat je nodig hebt en beter voelen wat je werkelijk wilt. Want Reiki is de versterker van jouw levensenergie.

Reiki eerste graad is vooral gericht op het fysiek lichaam en het behandelen van jezelf en bij een ander. Bijvoorbeeld bij lichamelijke klachten zoals rug- en hoofdpijn. Reiki ondersteunt jouw zelfhelend vermogen.

N

Een Reiki cursus is een liefdevol cadeau voor jezelf

N

Reiki ondersteunt jouw zelfhelend vermogen

N

De Reiki cursussen ondersteunen jouw welzijn

N

Een zelfbehandeling zorgt voor dagelijks rustpunt en balans

N

Reiki geeft je nieuwe inzichten

N

Reiki voedt lichaam en geest

Ik start mijn Reiki reis, ik geef me op voor Reiki eerste graad

Wat leer je tijdens een Reiki eerste graad cursus?

Bij Reiki 1 cursus bied ik je een uitgebreide introductie tot de basisprincipes van Reiki, inclusief:

  • Reiki energie en behandelingen: Leer hoe je energie kunt chanellen om anderen en in eerste instantie jezelf te behandelen
  • Inwijding: Je ontvangt de inwijding in de eerste graad Reiki
  • Zelfzorg en ontspanningstechnieken: Ontdek hoe Reiki kan bijdragen aan je dagelijkse welzijn en zelfzorg
  • Reiki eerste graad inhoud en ervaringen: Ervaar de kracht van Reiki met praktijkoefeningen en deel je ervaringen met andere cursisten. Het is heel fijn om in kleine groepen samen te werken en samen te delen

Reiki eerste graad

“Verwonder jezelf en wordt bewust van de kracht in jou met Reiki”

Waarom kiezen voor de Reiki opleiding bij Plus Voor Jou?

Alle Reiki cursussen worden gegeven door Lenie van der Zande, eigenaar Plus Voor Jou, de praktijk voor meer balans in je leven.

Kleine groepen: De groepscursus wordt gegeven op een super fijne locatie in Wageningen, Yoga- en opleidingscentrum De Weideblik. Als je het prettig vindt liever 1 op 1 les te krijgen dan is een privécursus ook mogelijk. Deze is geheel afgestemd op jouw snelheid en wensen.

Weekend: De Reiki cursus wordt vaak gegeven in het weekend, kijk voor data in de agenda.

Voor verschillende doelgroepen: Reiki voor beginners, mensen met weinig ervaring, of voor specifieke doelen zoals stressvermindering of pijnmanagement, iedereen heeft een eigen reden om te starten met Reiki. Het begint bij jezelf leren helen en de energie te her-inneren.

Gecertificeerd programma: Na afloop ontvang je een Reiki certificaat, erkend door Reikivereniging De Cirkel (aanbevolen opleider).

Dit is wat wordt ervaren na een Reiki eerste graad

“Op 13 oktober mijn Reiki 1 mogen behalen bij Lenie. In een fijne en kleine setting met 2 andere kandidaten zijn wij begeleid door Lenie. Lenie doet dit op een integere en vakkundige manier en geeft je vertrouwen dat je dit ook zelf kunt. Ik wilde dit al zo lang doen en ben zo blij dat ik het nu eindelijk heb gedaan.” – [Nicoline]

Veelgestelde vragen over Reiki eerste graad

Waar kan ik een Reiki eerste graad cursus volgen?

Zowel privé in de praktijk als in Wageningen kan je de Reikicursus bij Plus Voor Jou volgen.

Wat leer je tijdens een Reiki eerste graad cursus?

Reiki is meer dan honderd jaar oude behandelmethode, herontdekt in Japan door Mikao Usui.

Rei betekent Gods wijsheid of de hoogste kracht en ki betekent onze eigen levensenergie. Reiki: spiritueel geleide levensenergie. Het is de energie en kracht die ons omringt en door ons heen stroomt. Mikao Usui is de geestelijk vader van Reiki. Hij ging er vanuit dat iedereen eigen levensenergie heeft. Tijdens de Reiki 1 leer je over deze geschiedenis, theorie, praktijk en zelfzorgtechnieken en oefeningen.

Wat zijn de kosten voor een Reiki eerste graad cursus?

Bekijk hier de tarieven.

Wat zijn de voordelen van Reiki?

Reiki bevordert ontspanning, vermindert stress en kan bijdragen aan een betere gezondheid. Meer voordelen lees je bij de veel gestelde vragen over Reiki.

Vragen of meer informatie over de cursussen

Ik kan me voorstellen dat je na het lezen vragen hebt of eerst meer wilt weten. Neem dan gerust contact met mij op. Dat kan via mail, app of gewoon even bellen. Ook kun je op de site het contactformulier invullen.

Er is veel mogelijk bij Plus Voor Jou om het jou licht en gemakkelijk te maken. Kijk wat jij nodig hebt, volg je hart.

Hoe ziet een Reiki cursus eruit

De Reiki cursus bij Plus Voor Jou duurt 1 dag en start om 9:30 met:

  • ontvangst
  • kennismaking
  • uitleg
  • inwijding
  • zelfbehandeling
  • oefening

Je ontvangt een uitgebreid cursusboek. Ook voor thee, (vegetarische) lunch en versnaperingen wordt gezorgd.

Groepslocatie:

De Weideblik Yoga en opleidingscentrum

Bosweg 20 in Wageningen

 

 

 

Ervaringen van cursisten

“De cursus Reiki 1 heb ik als heel erg prettig ervaren. Dit waren 2 dag delen. De 1 op 1 “aandacht” en het fijne dat we lekker naar buiten konden was erg fijn op dat moment.🦋 De behandeling die ik mocht geven vond ik heel waardevol om terug te horen wat mevr. hiervan vond (haar eerlijke mening en tricks en tips) & uiteraard de behandeling die ik kreeg van deze mevr. was leerzaam en fijn om te mogen ervaren🍀” – [Lonneke]

“Many thanks to Lenie for offering me the Reiki Level 1 course in English, this was not part of the regular course, but she made the special effort to help me. The course was well structured with a good mix of theory and practice, and has been beneficial for me, and I hope to keep practising.”- [Dhanush]

Meer reviews vind je ook via Google en via Reviews.

Ja, ik meld me aan voor plusmomentjes en tips

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
nieuwsbrief beeld

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Afspraak maken

Heel goed idee!
06 45 96 25 28

 

Openingstijden

Maandag en dinsdag:
18 uur - 21 uur
Woensdag, donderdag en vrijdag: 9 uur - 18 uur

Goed om te weten
Ik ben geen arts. De behandelingen bij Plus Voor Jou kunnen ondersteunen en aanvullen. Maar de behandelingen zijn géén vervanging van reguliere medische zorg. Raadpleeg bij twijfel altijd een (behandelend) arts.