06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl
Access Bars, ook wel bekend als de Bars, is een behandeling die heel goed past bij Plus Voor Jou. Het is een holistische benadering die gericht is op het verminderen van stress, het bevorderen van ontspanning en het verbeteren van balans in jouw leven. Hoewel veel mensen positieve ervaringen hebben met deze techniek, ga ik hier inzoomen op de nadelen. Want zijn die er eigenlijk? Wat zijn de nadelen van Access Bars? Lees je mee?

Overmatige mentale druk en altijd ‘aan’ staan

Steeds vaker krijgen mensen te maken met overmatige mentale druk. Wij moeten van alles. Op het werk ben je collega, coördinator, leidinggevende, manager. Thuis ben je partner, moeder, vader, oma of opa. Soms voel je je gesandwicht tussen alle rollen en petten die je op hebt. Vooral wanneer je ook nog eens mantelzorger bent. Je hoofd draait overuren, je blijft maar denken en lijstje maken van wat er nog moet gebeuren. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Het gevoel altijd ‘aan’ te staan kan leiden tot stress, slapeloosheid en andere gezondheidsproblemen. Uiteindelijk kan dit leiden tot burn-out. Access Bars wordt vaak gezien als een oplossing voor deze problemen.

Hoe Access Bars kan helpen

Wat een Access Bars behandeling inhoudt kan je lezen bij Access Bars behandeling. Heel beknopt geschreven omvat het zacht aanraken van specifieke punten op het hoofd, waarbij de focus ligt op het vrijmaken van vastgezette energieën en gedachtenpatronen. Veel mensen ervaren diepe ontspanning en voelen de mentale druk al na een sessie afnemen. Veel cliënten zeggen meer ruimte in het hoofd ervaren. Het kan een waardevolle aanvulling zijn voor degenen die op zoek zijn naar een holistische benadering van welzijn.

Nadelen van Access Bars: Individuele ervaringen variëren

Het blog begon met Wat zijn de nadelen van Access Bars, dit is er een van: de ervaring varieert. Een behandeling heeft super veel voordelen, toch kan ieder individu dit anders ervaren, iedereen is uniek en heeft een eigen perceptie. Sommige mensen vinden mogelijk niet het gewenste resultaat, hebben te hoge verwachtingen (al mijn problemen zijn met 1 behandeling opgelost) of ervaren niet dezelfde verlichting als anderen. Het is een persoonlijke reis, en de effecten kunnen variëren.

Emotionele reis

Het loslaten, je hoofd leegmaken, niet meer alleen denken kan een emotionele reis zijn. Dat kan je als lastig of ongemakkelijk ervaren. Dat kan als nadeel worden gezien, het tegendeel is waar. Door het loslaten van wat niet meer dient, creëer je ruimte, mag je leven vanuit je kern en kan je ten volle zijn wie je bent. Zonder oordeel kijken naar jezelf en zeggen: Ik ben. Uiteindelijk zijn de soms pijnlijke emoties, een stap naar bevrijding en valt het dus niet onder nadelen van Access Bars.

Mogelijke nadelen: Niet wetenschappelijk bewezen

Sommigen zien graag wetenschappelijk bewijs, dat is bij Access Bars behandelingen niet het geval. De effecten ervan zijn niet volledig wetenschappelijk bewezen. Hoewel er talloze getuigenissen zijn van mensen die baat hebben gehad bij de Bars, ontbreekt het aan strenge wetenschappelijke studies om de effectiviteit ervan te ondersteunen. Dit kan sommige sceptici terughoudend maken. Aan de andere kant, proberen kan altijd. Dan kan je zelf ervaren of het jou helpt op een vriendelijke en zachte manier af te komen van stress gerelateerde problemen. 

“Je bent slechts 32 punten verwijderd van meer rust en ontspanning”

Welkom bij Plus Voor Jou

Voel je dat je toe bent aan een andere manier van benaderen van situatie waar je in zit? Pijn, verdriet, stress, druk en altijd AAN? Dan kan een behandeling of reeks behandelingen een waardevolle aanvulling zijn op jouw welzijnsreis.

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van deze holistische benadering en het ontdekken van de mogelijke voordelen, kun je direct een afspraak maken.

Wil je eerst meer weten, vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met mij op.

Ik ben er voor je, met een passende holistische behandeling. Daarover vind je meer op de pagina die meer behandelingen toelicht.

 

Reiki universele levensenergie in actie hoofd vrouw met handen op voorhoofd