06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

December, de maand van reflectie, gezelligheid en feestelijke momenten. Fonkelende lichtjes en feestelijke versiering, de kerstbal is zichtbaar een symbool van reflectie. December is de tijd van terugkijken op 2023, te evalueren en te ontdekken wat we willen veranderen in het nieuwe jaar.

Reflectie – Terugkijken op het afgelopen Jaar

We zitten vaker binnen, omringd door de warmte en de gloed van kaarsen. Die intieme sfeer helpt, samen met het winterse weer, ons de ruimte te geven om te reflecteren. Kijk eens naar het spiegelbeeld in de kerstbal, niet alleen maar zien, maar kijken naar binnen, begrijpen wat we zien.

Het afgelopen jaar heeft ons waarschijnlijk weer uitgedaagd en gevormd. We leerden onze levenslessen, ervaren momenten van stress en onvoldoende ontspanning ervaren. Het is tijd om eerlijk naar onszelf te kijken, onze ervaringen te overdenken en te erkennen wat we willen veranderen. Wat heeft ons belemmerd te doen wat we eigenlijk wilden doen? Welke kansen hebben we gemist? Wat hebben we geleerd?

Plus Voor Jou – praktijk van verandering

In deze tijd van reflectie, december is de tijd van terugkijken, is er de fijne gedachte dat verandering mogelijk is. Plus Voor Jou is niet zomaar een uitdrukking, maar een kans van verandering. Of het nu gaat om diepe ontspanning, het vinden van innerlijke rust of het verkrijgen van nieuwe inzichten, deze maand is de perfecte gelegenheid om te investeren in jezelf. Ik heb er ook een filmpje van gemaakt op Instagram.

Diepe ontspanning

Ik kan je een holistische oplossing bieden en behandelingen voor de uitdagingen die je tegenkomt. In plaats van vast te blijven zitten in de stress en vermoeidheid van het afgelopen jaar, krijg je een kans een nieuwe weg naar diepe ontspanning en maximale nieuwe inzichten in te slaan. Het is een kans om jezelf te transformeren, om het spiegelbeeld in de kerstbal echt te begrijpen en jezelf een mogelijkheid bieden van ontwikkelen van kracht, veerkracht en welzijn.

Meer balans in je leven – Plus Voor Jou

Ik sta voor je klaar om je te begeleiden op jouw reis. Laat de kerstboom met ons spiegelbeeld in de kerstbal een start zijn en inzicht geven dat we altijd de mogelijkheid hebben om onszelf opnieuw uit te vinden.

“Zie jezelf, je innerlijke zelf terug in de reflectie van een kerstbal”

Reiki leren

Misschien wil jij verandering in jouw leven en wens je meer energie in 2024. Dan is een Reiki cursus iets voor jou! Wil je Reiki leren en integreren in je leven? Zodat je je zelfhelend vermogen activeert? Volg dan een cursus Reiki. Bekijk hier de eerst volgende beschikbare data.

Wanneer mag je Reiki geven