06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Ik was verdwaald in het bos zonder paniek te voelen

De herfst is een seizoen van transformatie, waarin de natuur haar bladeren loslaat en zich voorbereidt op de komst van de winter. Het is een tijd van verandering en reflectie. Ik maakte een wandeling in het bos met mijn twee trouwe viervoeters.

Terwijl ik door het kleurrijke bos dwaalde, overweldigd door de vallende bladeren en de betoverende kleuren Ik was al de hele dag aan het schrijven, als zelfstandige ondersteun ik ondernemers in het communicatievak (dat lees je in dit blog) en het wilde niet zo lukken. Meestal kom ik lekker los in de natuur. Ik wilde deze magische momenten vastleggen en legde ze vast op foto’s. Maar wat begon als een ontspannen wandeling, veranderde plotseling in een uitdaging. Ik raakte verdwaald.

Angst en paniek

Ik voelde een vleugje angst opkomen, maar herinnerde me mijn ervaringen met een burn-out en hoe ik totale paniek ervaarde destijds. Dit keer was anders. Ik wist dat ik de kracht van vertrouwen in de natuur en mezelf kon vinden, dankzij een hulpmiddel dat me dierbaar is: Reiki.

Terwijl ik daar stond, omringd door de herfstpracht, zag ik dat een van mijn honden, die meestal de weg kent, een specifieke richting opging. Ik besloot om volledig op haar te vertrouwen. Het was een keuze gebaseerd op een diep vertrouwen in de natuur en het vermogen om oude denkpatronen los te laten.

Vertrouwen en loslaten

Terwijl we door het bos dwaalden, begon ik me te realiseren dat dit moment een krachtige les in vertrouwen en loslaten was. De herfst, met zijn natuurlijke cyclus van loslaten, leerde me dat sommige dingen in het leven moeten worden losgelaten om ruimte te maken voor nieuwe groei.

Ik voelde een diepe sereniteit over me komen. Vertrouwen was mijn kompas, en de natuur mijn gids. We vonden uiteindelijk de juiste weg en keerden veilig terug naar ons startpunt.

Kracht van Reiki

Maar hier gaat het niet alleen over een herfstwandeling in het bos. Het gaat over de kracht van Reiki, een helende energie die me de moed gaf om te vertrouwen en los te laten. Het leerde me dat we soms de antwoorden binnenin onszelf vinden, als we maar luisteren naar onze intuïtie en vertrouwen op de wijsheid van de natuur.

Reiki en balans

Reiki laten stromen heeft het vermogen om energie in evenwicht te brengen en te genezen, heeft me geholpen om oude angsten en onzekerheden los te laten. Het heeft me geleerd om in het moment te leven, de schoonheid om me heen te waarderen en te vertrouwen op mijn innerlijke kompas.

Dus, terwijl de herfstblaadjes bleven vallen en de kleuren bleven veranderen, voelde ik een diepe waardering voor de kracht van de natuur en de helende energie van Reiki. Het was een herinnering dat we, zelfs wanneer we verdwalen, de weg kunnen vinden door te vertrouwen op onszelf en de wijsheid van de wereld om ons heen.

Jouw levenspad verlichten met Reiki, net als de natuur laat je los wat niet langer dient. Net als de vallende blaadjes in de herfst

Reiki ervaren

Misschien kun je ook de kracht van Reiki ontdekken en je eigen innerlijke kompas volgen, net zoals ik deed tijdens die betoverende herfstwandeling.

Reiki leren

Wil je leren en integreren in je leven? Zodat je je zelfhelend vermogen activeert? Volg dan een cursus Reiki. Bekijk hier de eerst volgende beschikbare data.

 

 

Herfst is de periode van loslaten en reflectie

 

herfstkleuren en loslaten reiki