06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

In een YouTube-video deel ik inzichten over twee intrigerende technieken: Hatsurei-Ho en Dry Bathing. Deze methoden, verankerd in de eeuwenoude kunst van Reiki, zijn krachtige manieren om je energie te versterken en te zorgen voor meer aarding. Lees je mee?

 

Bekijk of doe mee tijdens het beluisteren van deze video over Hatsurei-ho en Dry bathing (ongeveer 6 minuten).

Hatsurei-Ho – een reiniging en diepe connectie met jezelf

Hatsurei-Ho is een manier, een methode om de geest te reinigen. Het is een techniek die je kan toepassen voor je start met een (zelf)behandeling. Ook kun je dit doen voor je mediteert. Het is een veel voorkomende techniek, Hatsurei-Ho en dry bathing. In de video deel ik persoonlijk hoe ik Hatsurei-Ho en dry bething toepas. Soms verander ik op het moment zelf en kijk ik wat ik nodig heb.

Door Hatsurei-Ho en dry bathing te oefenen versterkt de energiestroom

Het doen van Hatsurei-Ho en dry bathing helt je geest te kalmeren, blokkades op te heffen en de stroom van universele levensenergie (Ki) te verbeteren. Door regelmatige beoefening van Hatsurei-Ho kun je een diepere verbinding met de kosmische energie ervaren, wat de basis legt voor spirituele groei.

Dry Bathing: Een verkwikkende boost

Dry bathing, ook bekend als Ken-yoku in het Japans, is een eenvoudige maar effectieve techniek binnen Reiki. In Nederlands betekent het ‘droog baden’. In mijn video zie je hoe het doet en hoe het je terugbrengt naar het NU.

Bij Dry bathing maak je gebruik van symbolische handbewegingen om energetisch vuil en stagnaties los te laten, af te strijken. Het is als een heerlijke douche voor je aura. Deze techniek is niet alleen geschikt voor Reiki-beoefenaars, maar kan ook een waardevolle dagelijkse routine zijn voor iedereen die op zoek is naar meer balans en welzijn.

Reikicursussen bij Plus Voor Jou

Volg je of heb je een cursus Reiki gevolgd, ook dan kom je deze technieken tegen. Tijdens mijn Reiki cursussen zorg ik ervoor dat je een uitgebreide uitleg in een handboek ontvangt en ik leg je veel uit tijdens de cursusdag. Je gaat ook heel veel oefenen, zoals een behandeling geven zowel op stoel als behandeltafel.

Of je nu jezelf wilt ondersteunen, energieker wil gaan voelen, minder onrust en minder stress wilt ervaren, of anderen wilt helpen, een reikicursus is een waardevolle investering in je ontwikkeling, spirituele groei en meer balans in je leven.

Kijk, leer en beoefen

Ik nodig je uit om mijn video te bekijken en de rijke ervaringen van Hatsurei-Ho en Dry Bathing te ontdekken. Vergeet niet te abonneren. Veel plezier.