06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Gastblog Veertigplus Mus over wenkbrauwen en de combinatie Plus Voor Jou en Commonplus

Misschien vraag je je af hoe ik als gastblogger verzeild ben geraakt bij Veertigplus Mus over wenkbrauwen… Of wil je weten hoe ik twee totaal verschillende soorten werk combineer, zoals veel mensen zich verbazen over de combinatie Plus Voor Jou en Commonplus. Dat vind ik prima, want voor een buitenstaander lijkt het toaal verschillend. Dus hoe doe ik dat dan doe en wat is de link tussen Reiki, massage en communicatie. Want communicatiewerk en Reiki en massage is toch totaal iets anders? Het is lastig uit te leggen hoe ik me erbij voel, maar ik probeer het in dit blog.

De synergie tussen CommonPlus en PlusVoorJou

Klopt, mijn 2 bedrijven zijn op het eerste gezicht totaal anders, toch is er een verband. Plus Voor Jou en Commonplus gaat over met handen en energie werken en werken met het brein, met taal. Door de combinatie van CommonPlus en PlusVoorJou creëer ik balans tussen mijn verschillende passies en vaardigheden. Als communicatie-expert werk ik nauw samen met ondernemers die ik eigenlijk ook coach. Ik pas mijn invoelend vermogen ongemerkt toe. Door energie te voelen. Ik voel wat nodig is, zonder oordeel werk ik met de ander. Deze combinatie stelt me in staat om anderen te ondersteunen in hun persoonlijke groei en welzijn. Ik vind mijn balans in dagelijks leven.

Wat leuk is, is dat ik een gastblog mocht schrijven over het werk dat ik doe voor een klant, een DIY-handleiding voor mooie wenkbrauwen. Daarin vertel ik over hoe het is om samen te werken en mijn beide passies te combineren, die van Plus Voor Jou en Commonplus. Vandaar dit blog, waarin ik de combinatie heb uitgelegd.

Meer over Commonplus

 

"Aromatouchmassage met oliën van DoTERRA, voor meer balans in je leven"