06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Denk jij dat je de enige bent met stress?

Zo kan je je soms echt voelen. Dat je de enige bent…

Voel je jezelf als de rode tulp op deze foto? Alleen tussen een veld vol witte tulpen. Het kan zijn dat je je echt anders voelt, en dan denk jij dat je de enige bent met stress…

Stress in je leven

Een beetje stress is gezond, dat houd je scherp. Maar continu op scherp en altijd jouw lichaam onder spanning zetten, dat is minder goed. Daardoor kunnen al je systemen in je lichaam uit balans raken. Stress is dan niet langer behulpzaam of een energiegever. Stress slurpt dan je energie op.

Hierdoor kun je:

frown slechter slapen
frown hoofdpijn krijgen door spanning in de nek 
frown minder goed concentreren
frownandere lichamelijke klachten en pijn krijgen

 

"Aromatouchmassage met oliën van DoTERRA, voor meer balans in je leven"

Kom weer in balans – wat kan je zelf doen

Praat erover met je partner, vriend of vriendin

Dan voel je je minder alleen en zal je zien dat je niet de enige bent met stress. Probeer te ontdekken wat voor jou een energiegever is en wat niet. Maak de balans op om te kijken of het mogelijk is om daar een verandering in aan te brengen.

Pak rustmomenten door de dag heen

Daarvoor kan je bijvoorbeeld meerdere adempauzes houden op een dag. Door je focus te verleggen naar je ademhaling krijg je de kans om beter in je lichaam te gaan zitten en zo beter te voelen waar de stress zich ophoopt en waar het vandaan komt. Doe wat goed voor jou voelt en wat bij je past. Er zijn verschillende ademhalingstechnieken beschikbaar.

Zorg voor een goede nachtrust

Ook al slaap je slecht, een goede nachtrust is nodig voor het herstel van je lichaam. Stress kan verminderen wanneer je voor je gaat slapen een korte wandeling maakt. Frisse lucht helpt bij goed inslapen en je komt vrij van denken.

Wil je meer tips of ondersteuning?

Op Facebook post ik regelmatig tips, volg mij ook op Instagram, dan mis je niets.

Een reiki behandeling of Aromatouch massage zou je ook kunnen helpen bij het proces van minder stress ervaren. Reiki helpt jouw energiestroom op gang en de etherische oliën ondersteunen jouw lichaam weer in balans te komen. 

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Wil je meer weten over de essentiële oliën die ik inzet tijdens veel behandeling, de oliën van DōTERRA, ook dan kun je me gerust vragen. Lees het blog van wat meer mogelijk is.