06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Het wat tijd voor mij om te schrijven over een onderwerp dat voor veel mensen van belang is: een gezonde spijsvertering. Inmiddels mag ik mezelf wel een ervaren gebruiker noemen van essentiële oliën en zoeker naar natuurlijke oplossingen. Ik werk al jaren met doTERRA en heb veel ervaring met het begeleiden van mensen naar een betere gezondheid.

Een gezonde spijsvertering

Ik begrijp dat een slechte spijsvertering veel impact kan hebben op je dagelijks leven. Als je regelmatig last hebt van darmproblemen, zoals het prikkelbare darmsyndroom (PDS), dan weet je waarschijnlijk hoe frustrerend en pijnlijk dit kan zijn. Daarnaast kan het hebben van reumatoïde artritis (RA) ook invloed hebben op de darmfunctie, waardoor het nog belangrijker is om je spijsvertering te ondersteunen.

Beiden, zowel PDS als RA reuma, daar heb ik last van.

Reuma en PDS

Een van de producten die ik graag wil aanbevelen voor het bevorderen van een gezonde spijsvertering is GX Assist. Het helpt je darmflora weer in balans te brengen en het ondersteunt het  spijsverteringssysteem. GX Assist bevat een unieke blend van essentiële oliën en kruidenextracten die bekend staan om hun ondersteunende eigenschappen.

Dit zit in GX Assist en dit is wat het doet:

  1. Oregano, Melaleuca, en Tijm, hebben allemaal krachtige antimicrobiële eigenschappen. Dat is helpend bij het bestrijden van schadelijke bacteriën en andere micro-organismen die je spijsvertering kunnen verstoren.
  2. Daarnaast bevat GX Assist ook prebiotische vezels die de groei van goede darmbacteriën bevorderen en de darmgezondheid verbeteren.

gx assist voor een gezonde spijsvertering ondersteuning doterraHeb jij PDS en dus  werken je darmen niet optimaal? Of heb je reuma waardoor de darmen ok niet zo goed functioneren? Dan kan GX Assist een mooi aanvulling zijn in je dagelijkse leven en bij wat je eet.

Gebruik GX assit voor een gezonde spijsvertering

Je kunt het langzaam opbouwen, starten met een capsule per dag bij een maaltijd. De volgende dag neem je er 2, bijvoorbeeld ’s morgens en ’s middags. Zo bouw je het rustig op.

Daarna kun je gedurende 10 dagen 3 keer per dag een capsule nemen bij de maaltijd.

Gebruik van GX assit helpt bij het verbeteren van je darmflora en je spijsvertering versterken.

Bedenk wel dat je in het begin een verandering in spijsvertering kan hebben als je begint met prebiotische vezels en probiotica, zoals GX Assist. Deze symptomen verdwijnen meestal na een paar dagen.

Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of bekende medische aandoeningen hebt, is het raadzaam om voor gebruik een arts te raadplegen. Daarnaast moet je GX Assist niet gebruiken als de fles geopend is of de capsules gebroken zijn.

Natuurlijk gezonde voeding voor een gezonde spijsvertering

GX Assist ondersteunt, maar er is meer om je spijsvertering te ondersteunen. Namelijk een gezonde voeding (maar dna ook echt alles wat je naar binnen werkt) en dus een gezond dieet dat rijk is aan vezels, groenten en fruit. En ook zijn er mentale en emotionele factoren die een rol kunnen spelen op jouw hele lichaam. Verminderen van stress en het regelmatig bewegen ook bijdragen aan een gezonde spijsvertering.

Ervaringsdeskundig met reuma en PDS

Zelf heb ik reuma en PDS en toch zoek ik elke keer weer naar mogelijkheden voor een gezonde spijsvertering. Ik begrijp dat het hebben van darmproblemen en reumatoïde artritis een uitdaging kan zijn, maar hou vol. Met de ondersteuning die bij je past en met andere natuurlijke oplossingen of behandeling om stress te verminderen en je weer beter in je vel te voelen. En zeker ook een supplement als GX Assist, waarmee je je spijsvertering kan verbeteren en je algehele welzijn bevorderen.

Als je meer wilt weten over GX Assist, essentiële oliën of andere doTERRA producten, sta ik altijd voor je klaar.

Je kunt contact met me opnemen en eventueel samen een eigen doTERRA account aanmaken. Dan profiteer je van 30% korting op producten, daarover kan ik je alles vertellen.

 

"Aromatouchmassage met oliën van DoTERRA, voor meer balans in je leven"

Meer weten over de oliën van DōTERRA

Kom meer te weten over deze prachtige producten tijdens een workshop. Je leert meer over hoe ze jou kunnen ondersteunen in het dagelijks leven en hoe ik de oliën gebruik voor een behandeling.

Wellness Advocate

Wil je zelf een account bij DōTERRA, dan kun je dat via mij regelen. Ik ben wellness advocate, je vindt meer hier. Ik help je heel graag.

Reiki geven en Reiki ontvangen zie je hier op dit beeld. Gemaakt bij Plus Voor Jou met toestemming van betrokken deelnemers