06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Gebruik van doTERRA On Guard

De herfst is aangebroken en dat betekent dat ons immuunsysteem wel wat extra ondersteuning kan gebruiken. Gelukkig heeft doTERRA de perfecte oplossing: On Guard. Deze krachtige blend van essentiële oliën is speciaal samengesteld om je immuunsysteem te versterken en je lichaam te beschermen tegen invloeden van buitenaf. In deze blogpost ontdek je waarom doTERRA On Guard een must-have is voor de herfst en hoe je het kunt gebruiken om je gezondheid te ondersteunen.

Wat is doTERRA On Guard

DoTTERA On Guard is een unieke mix van essentiële oliën, waaronder wilde sinaasappel, kruidnagel, kaneel, eucalyptus en rozemarijn. Deze oliën staan bekend om hun reinigende en beschermende eigenschappen. Samen vormen ze een krachtige blend die je immuunsysteem een boost geeft en je helpt om gezond te blijven vooral tijdens de herfstmaanden.

 Voordelen van doTERRA On Guard

 • Ondersteunt het immuunsysteem: DoTERRA On Guard bevat essentiële oliën die bekend staan om hun immuun versterkende eigenschappen. Door deze blend te gebruiken geef je je immuunsysteem een boost en help je je lichaam om gezond te blijven.
 • Reinigt de lucht: Naast het ondersteunen van je immuunsysteem heeft doTERRA On Guard ook reinigende eigenschappen. Door het te verdampen in je diffuser zuiver je de lucht in je huis en creëer je een gezonde omgeving.
 • Natuurlijke handdesinfectie: Met doTERRA On Guard kun je ook je eigen hand desinfecterende spray maken. Meng een paar druppels On Guard met water en een beetje aloë vera gel in een spuitfles. Deze natuurlijke spray helpt om je handen schoon te houden en beschermt tegen ziektekiemen.
 • Massage: Gebruik On guard toe bij een massage, verdun een paar druppels met kokosolie en masseer jezelf of een ander. Het is ook een standaard onderdeel van de Aromatouch technique massage (ik schreef eerder over de aromatouchmassage en de oliën van Doterra die hierbij worden gebruikt)

Hoe doTERRA On Guard te gebruiken

Er zijn verschillende manier waarop je doTERRA On Guard kan gebruiken, hieronder zal ik de manieren toelichten:

 1. Verdampen: Voeg een paar druppels On Guard toe aan je diffuser en geniet van de heerlijke herfstgeur in huis. Dit helpt niet alleen om een gezellige sfeer te creëren, maar ook om de lucht te zuiveren.
 2. Topisch gebruik: Verdun een paar druppels On Guard met een draagolie zoals gefractioneerde kokosolie en breng het aan op je polsen, nek en onderkant van je voeten. Dit kan helpen om je immuunsysteem te ondersteunen en je lichaam te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Een lekker recept met chocolade en doTERRA On Guard

Onderaan deze blog vind je een lekker recept en een filmpje hoe te maken, chocolade en doTERRA On Guard.

Met de komst van de herfst is het belangrijk om ons immuunsysteem te ondersteunen en ons lichaam te beschermen tegen ziektekiemen. DoTERRA On Guard is de perfecte olie om dit te doen. Met zijn krachtige blend van essentiële oliën helpt On Guard je immuunsysteem te versterken en je gezond te houden tijdens de herfstmaanden. Probeer zelf en ervaar de voordelen van deze geweldige olie!

On Guard en Chocolade: Een versterkend tussendoortje voor de herfst

Combineer een tussendoortje met chocolade en On Guard. Stel je voor: koude herfstdagen, een warm kopje thee en een stukje heerlijke chocolade doordrenkt met de beschermende krachten van On Guard. Hier is een eenvoudig recept om dit heerlijke lekkernij zelf te maken.

Ingrediënten

 • 200 gram 85% pure chocolade
 • 2 druppels On Guard essentiële olie

Bereiding

 1. Smelt de pure chocolade totdat deze volledig vloeibaar is.
 2. Voeg zodra de chocolade gesmolten is, twee druppels On Guard essentiële olie toe. Meng het geheel totdat de olie goed verdeeld is door de chocolade.
 3. Giet het chocolademengsel op een bakpapier en verspreid het tot een mooi plakkaat chocola.
 4. Plaats het bakpapier in de koelkast en laat de chocolade gedurende ten minste 2 uur afkoelen, zodat het stevig wordt.
 5. Nadat het volledig is afgekoeld, breek de chocolade in stukken en geniet van deze smaakvolle traktatie.

Dit eenvoudige recept biedt niet alleen een heerlijk plusmomentje, maar voegt ook een extra laag van immuun ondersteuning toe aan je dag. Neem gerust af en toe die pure chocolade met On Guard en laat de herfst maar komen.

 

“Oliën van DoTERRA, laat de natuur zijn werk doen

Meer weten over de oliën van DōTERRA

Kom meer te weten over deze prachtige producten tijdens een workshop. Je leert meer over hoe ze jou kunnen ondersteunen in het dagelijks leven en hoe ik de oliën gebruik voor een behandeling.

Wellness Advocate

Wil je zelf een account bij DōTERRA, dan kun je dat via mij regelen. Ik ben wellness advocate, je vindt meer hier. Ik help je heel graag.

doTERRA On guard voor heerlijke recepten en ondersteuning immuunsysteem