06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Als iemand met reuma weet ik hoe uitdagend het kan zijn om pijn en ontsteking in de gewrichten onder controle te houden. Onlangs had ik een drukke dag waarop ik mijn normale medicijnen was vergeten, maar gelukkig had ik mijn Copaiba-olie bij me, natuurlijke ondersteuning voor rust. Wat een verschil heeft het gemaakt! In dit blog deel ik graag mijn ervaring met Copaiba en hoe het me heeft geholpen tijdens het lesgeven aan nieuwe cursisten Reiki 2.

Natuurlijke ondersteuning voor rust en kalmte

Ik vertel je even kort over Copaiba. Deze olie, die wel een beetje vreemd van smaak is, staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en het vermogen om rust en kalmte te bevorderen. Tijdens mijn drukke dag kon ik Copaiba gebruiken om mezelf in een staat van kalmte en evenwicht te brengen. Dit hielp me om me beter te concentreren en met meer rust en helderheid les te geven aan mijn cursisten. Ik was op locatie van de cursus aangekomen en realiseerde me dat ik door alle hektiek vergeten was de reuma medicatie in te nemen. Zeer onhandig van mij. Toen bedacht ik me dat ik én de druppels én de roller van Copaiba in mijn tas had. Dat was dan wel weer slim 😊

Ondersteuning in pijn en ontsteking

Waarom werkt Copaiba zo effectief op ondersteunen ontstekingen en pijn verlichten? Copaiba bevat een stof genaamd bèta-caryofylleen (BCP), die zich bindt aan de CB2-receptoren in ons lichaam en een gezonde immuun- en ontstekingsrespons ondersteunt. Door Copaiba te gebruiken, kon ik de pijn en ontsteking in mijn gewrichten verminderen en me comfortabeler voelen tijdens mijn drukke dag.

Ontspanning tijdens cursus geven Reiki 2

Het lesgeven aan de cursisten Reiki 2 vereist een rustige en ontspannen sfeer. Copaiba heeft me geholpen om meer te ontspannen, waardoor ik mijn les met meer rust en helderheid kon geven. Het heeft me geholpen om in contact te komen met mijn eigen innerlijke rust, zodat ik dit ook over kon brengen op mijn cursisten.

Deze mooie olie heeft een positieve invloed gehad op mijn dag, vooral omdat ik mijn normale medicijnen was vergeten. Het heeft me geholpen bij het bevorderen van rust, het verminderen van pijn en ontsteking, en het creëren van ontspanning tijdens het lesgeven. Ik ben dankbaar voor de kracht van Copaiba en de natuurlijke ondersteuning die het biedt voor mijn welzijn. Kortom het gebruik van Copaiba is voor mij een natuurlijke ondersteuning voor rust. Wil jij hierover meer weten en ook DoTERRA ontdekken, aarzel niet om contact op te nemen. Dat kan via onderstaande button of app me direct 06 45 96 25 28.

Bekijk de video hieronder eens over Copaiba en de nieuwe rollerverpakking.

"Aromatouchmassage met oliën van DoTERRA, voor meer balans in je leven"

Meer weten over de oliën van DōTERRA

Kom meer te weten over deze prachtige producten tijdens een workshop. Je leert meer over hoe ze jou kunnen ondersteunen in het dagelijks leven en hoe ik de oliën gebruik voor een behandeling.

Wellness Advocate

Wil je zelf een account bij DōTERRA, dan kun je dat via mij regelen. Ik ben wellness advocate, je vindt meer hier. Ik help je heel graag.

Reiki geven en Reiki ontvangen zie je hier op dit beeld. Gemaakt bij Plus Voor Jou met toestemming van betrokken deelnemers