06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Sedona

Je hebt al van alles geprobeerd om los te laten. Sedona is een krachtige manier om daarbij te helpen. 

Sedona is de methode die helpt bij loslaten

Sedona helpt je te ontdoen van vervelende overtuigingen die niet meer dienen. Sedona helpt dus bij loslaten. Een andere benadering van loslaten is alles om je heen in liefde er te laten zijn. Loslaten met de Sedonamethode geeft je de ruimte om meer vrijheid te ervaren. En die ruimte geeft je weer de kans om te groeien.

De Sedonamethode is ontwikkeld door de natuurkundige Lester Levenson en helpt je bij het loslaten van dat waar je werkelijk vanaf wilt, zoals oude emoties die het dagelijks leven kunnen beïnvloeden.

De Sedonamethode richt zich op opgeslagen emoties in ons onderbewustzijn. Het kunnen weggestopte oude emoties zijn, waarvan je niet wist dat ze er nog zaten. Die draag je als ballast mee. Die ballast is overbodig en kunnen last in het nu veroorzaken. 

Sedona pas ik toe tijdens een Reiki behandeling of als apart consult.

N

Sedona is ontwikkeld door natuurkundige Lester Levinson

N

Werkt op energetisch niveau

N

Geeft je het gevoel van ruimte en rust in je hoofd

N

Voor meer balans in je leven

Creëer ruimte in je hoofd

Ingenieur Lester Levenson

In 1952 kreeg de 42-jarige natuurkundige en ingenieur Lester Levenson te horen dat hij niet lang te leven had. Hij had een tweede zware hartaanval gehad naast nog andere kwalen en aandoeningen. Een leven van hard werken en vergaren van kennis had hem blijkbaar geen geluk of gezondheid gebracht. Hoe kon dat?

Hij bleef zichzelf vragen stellen. En hij ontdekte juist door die vragen te stellen dat juist het géven van liefde hem werkelijk gelukkig maakte. Tot zijn verbazing ging hij zich, hoe meer hij kon loslaten, steeds beter voelen. Ook zijn gezondheid verbeterde.

Levenson deelde zijn inzichten met anderen, zodat ook zij deze konden toepassen om te komen tot meer geluk, vrijheid en gezondheid. Hij woonde inmiddels in het stadje Sedona in Arizona en noemde de nieuwe methode naar deze stad. Uiteindelijk is Levenson 84 jaar, in goede gezondheid en met een blijvend gevoel van geluk en vrijheid. Zijn compagnon Hale Dwoskin heeft de Sedona methode verder internationaal ontwikkeld.

Accepteren van wat er is

Loslaten is alles er te laten zijn zoals het is. Niet langer vechten tegen pijn, maar acceptatie dat het zo is. Dat maakt de pijn dragelijker voor veel mensen.

Kiezen voor loslaten is jezelf ruimte geven

Door te kiezen voor loslaten geef je jezelf de ruimte om te kunnen ontwikkelen en geluk te ervaren.

Sedona als onderdeel van een Reiki behandeling

De Reiki behandelingen die ik je geef zijn persoonlijk. Wat heb jij nodig? Misschien pas ik dan deze Sedona loslaattechniek toe. Alles in overleg en vanuit comfort. Voor het plusmomentje voor jou.

Liefdevolle reiki behandeling

Net een liefdevolle en ontspannende Reiki behandeling van Lenie gekregen. Erg bedankt hiervoor, ik heb genoten.

- Sylvia Wijnen (5 sterren Google)

Ik voel me anders... (Access Bars)

“Lieve Lenie, Ik voel me anders. Niet bewuster van de mooie wereld, niet bewuster van de mooie mensen om me heen, maar bewuster van mezelf. Lees verder ...

– Maaike Helmond (5 sterren beoordeling - Google)

Na de behandeling neemt Lenie de tijd voor je om te horen hoe je het ervaren hebt.

Ik heb bij Lenie inmiddels diverse behandelingen ondergaan. Reiki, Aroma Touch therapie en Chinese hoofdmassage. De ruimte die zij daarvoor gebruikt voelt als een warm bad. Lenie behandelt je met volle aandacht en dat is voelbaar. Na de behandeling neemt ze de tijd voor je om te horen hoe je het ervaren hebt. Vooral de Aroma Touch therapie vond ik zeer ontspannend. Dit door de zachte liefdevolle aanrakingen en de heerlijke geuren. Lenie is een warme persoonlijkheid en ik raad een behandeling bij haar zeker aan.

Bedankt Lenie!

“Vorige week mijn gewonnen massage gekregen. Echt even een heerlijk ontspan momentje. Zeker een aanrader voor iedereen! Bedankt Lenie!”

– Melinda Terken-Koppel (Facebook)

Werkelijk heerlijke massage

“Net mijn eerste, werkelijk heerlijke massage van Lenie mogen ontvangen. Wat een prachtmens. Deze massage verdiende ik via mij moeder, door de liefdevolle actie #masserendoenwesamen, zo bijzonder en zo gegund. Ik voelde hem goed vandaag, het raakte mij. Ik hoop zeker nog eens langs te gaan ❤ Nogmaals bedankt lieve Lenie ❤”

– Leontine van de Pol (Facebook)

Ik kan iedereen Lenie aanbevelen, met veel kunde en kennis kan ze ook jou weer de teugels van jouw leven in handen geven.

Goed voorbereid en helemaal ingetuned op mij heeft zij, voor dat ik kwam, al een behandeling uit haar ruime assortiment voor mij gekozen. Bijzonder dat haar keuze de juiste was na de door mij getrokken kaart en haar uitleg bij deze kaart. Ik heb een Reiki behandeling met stenen van Lenie ontvangen, ik voelde mijn hele systeem mega stromen. De dag daarna was ik erg moe, "mijn lichaam was hard aan het werk" vertelde Lenie. Lees verder ...

– Berlinda Ocks (5 sterren beoordeling - Google)

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Ik maak nu een afspraak

Heel goed idee!

06 45 96 25 28

 

Openingstijden

Maandag- Donderdag: 19 uur - 21 uur
Vrijdag: 9 uur - 17 uur