06 45 96 25 28 lenie@plusvoorjou.nl

Aromatouch Wageningen

Je bent een paar stpapen verwijderd van meer balans in je leven, want dat is wat de AromaTouch massage kan doen met jou. Voor AromaTouch® Technique massage kun je terecht bij Plus Voor Jou. Ik ben Lenie van der Zande en ik gun je graag dat plusmomentje.

Over mij

Ik ben Lenie van der Zande en van jongs af aan dat ik ‘anders’ was. Ik gebruik heel graag natuurlijke producten op een zachte en liefdevolle manier tijdens alle behandelingen die ik aanbied. Terug naar de aarde, naar wat de natuur ons biedt. Al eerder maakte ik kennis met de etherische oliën van DōTERRA. Ik verdiepte me meer en leerde tijdens de training de zachte, helende en liefdevolle massage met deze oliën, AromaTouch® Technique.

Mijn levenservaringen leidde mij naar wie ik nu ben en waardoor ik nu een ander op een holistische wijze kan helpen bij ‘vage’ klachten. Lees hier meer over mijn ontwikkeling als Reiki therapeut, Reiki Master en energetisch masseur.

Er zijn 4 stappen nodig tijdens deze helende massage, daarbij worden 8 essentiële oliën aangebracht op de rug. 

Stap 1:

De ontspanningsfase – met de essentiële oliën Balance & Lavendel van DōTERRA.

Stap 2:

De gezond immuunsysteem fase – met de essentiële oliën Melaleuca & OnGuard van DōTERRA

Stap 3:

De gezond ontstekingsniveau fase – met de essentiële oliën AromaTouch & DeepBlue van DōTERRA

Stap 4:

De homeostasis – met de essentiële oliën Sinaasappel & Pepermunt van DōTERRA

Een Aromatouch duurt ongeveer 45 a 60 minuten.  De tarieven vind je hier.

Behandelingen voor een plusmomentje voor jou

Het kan zijn dat je toch een andere holistische of alternatief behandeling zoekt om je herstel van stress, altijd druk in je hoofd of pijnklachten te ondersteunen. Ook daarvoor kun je bij Plus Voor Jou terecht. Ben je geïnteresseerd in andere massages, Access Bars, EFT of bijvoorbeeld Reiki? Ook daarvoor en andere behandelingen kun je bij mij terecht. 

Reiki

Ik ben Reiki Master, ik heb alledrie de inwijdingen mogen ontvangen. Daarnaast ben ik therapeut en sta ik ingeschreven bij het CAT.

EFT – Emotional Freedom Technique

EFT – Emotional Freedom Technique is een methode die ik toepas bij Reiki behandelingen. Het helpt bij los laten van veel voorkomende klachten bij stress.

Access Bars

Access Bars® helpt bij het ontspannen en je hoofd leeg te maken. Access Bars® is een hele milde en vriendelijke techniek die wordt toegepast tijdens een Access Bars® behandeling.

DōTERRA

Voor massages zoals de AromaTouch® Technique gebruik ik uitsluitend DōTERRA etherische oliën en de draagolie: gefractioneerde kokosolie. Maar ook voor de Reiki behandelingen en andere massages gebruik ik DōTERRA.

Gefractioneerde kokosolie tast eigen talgproductie niet aan, is minder vet en daardoor wordt de essentiële olie beter opgenomen door de huid. Het bindt zich niet met de draagolie maar doet zijn werk in jouw lichaam. Daarom is kokosolie de perfecte olie voor deze massagetechniek.

Vind jouw balans op een natuurlijke manier…

Dit is een afbeelding van Lenie van der Zande - Eigenaar Plus Voor Jou en COMM-ON+

“Dit zijn slechts woorden, ervaren is beter. Ik weet hoe het voelt.”

Lenie van der Zande

Lees de klantervaringen

mijn praktijk

Locatie

Diedenweg 167, 6706 CP,
Wageningen

Ik maak nu een afspraak

Heel goed idee!

06 45 96 25 28

Openingstijden

Maandag- Donderdag: 19 uur – 21 uur
Vrijdag: 9 uur – 17 uur